• Będzie Armagedon a potem zawieszenie śmiecia Autor: ~Niki [87.205.246.*]
    I tu nie będzie dobrze ani za miesiąc, ani we wrześniu, ani za rok czy dwa. Jedyny pomysł na biznes to było wyrwanie ca 1,5 mln zł na wzroście kursu zmanipulowanym lipnymi informacjami z ubiegłego roku. Jeżeli taka kasa zadowala kilka osób to są to takie bezmózgi, że nic istotnego nie zrobią z tym biznesem.
  • Re: Będzie Armagedon a potem zawieszenie śmiecia Autor: ~ad [79.139.109.*]
    No ku... ,ale za te błędne infa to Prezes i spółka chyba powinna beknąć oraz ich wspólnicy.
    Wywalam dziś resztę , mam tego dość.
  • Re: Będzie Armagedon a potem zawieszenie śmiecia Autor: ~chu_chu [217.96.57.*]
    fantasta z Ciebie
    niezależnie od beznadziejnej polityki informacyjnej Spółki jej działalność nie zależy od chcenia forumowiczów, którzy zazwyczaj z braku informacji tworzą różne niesamowite scenariusze (na plus i na minus);
    osobiście podejrzewam jakieś rozgrywki między Zarządem a większościowym akcjonariatem, bo inaczej pojawiłby się komunikat o opóźnieniach, ale jeżel Zarząd to olewa., to coś jest nie tak
    a tak a propos czy mogę prosić o link do termniarza raportów, bo nie mogę go znaleźć?
    na stronie spółki podano luty dla sprawozdania kwartalnego i 31 maja dla rocznego
  • Re: Będzie Armagedon a potem zawieszenie śmiecia Autor: ~ad [79.139.109.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/BGE-Harmonogram-publikacji-raportow-okresowych-w-2013-r-2750480.html
[x]
BGE 0,00% 0,05 2017-06-14 11:13:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.