• no to armagedon Autor: ~haha [86.63.120.*]
    j.w. zobowiazania rosna kapitał własny zmiejszony a o ff wogole nie wspomne bo prawie 90% ma ulica kto wie czy nie ponad 90% juz bo sypia rowno tak wiec pozdrawiam zarobionych i tych co pisali o ff ok 20% :) mega wyloiczenia inwestory
  • Re: no to armagedon Autor: ~mac [193.25.0.*]
    no właśnie widzę zwykłe polskie złodziejstwo. Mówimy że jest inwestor z kapitałem zyskami itd. po czym wywalamy ile się da w rynek. Boję się wiedzieć co to za inwestycja długoterminowa.
  • Re: no to armagedon Autor: ~kbcaps123 [83.11.157.*]
    INWESTYCJA W INTERNET!!! ZA 10 MLN PLN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • jakie znaczenie mają te wskaźniki w sytuacji przejęcia ..... Autor: ~kapo [77.112.175.*]
    ...przez dochodowe firmy?

odpowiedź: żadne
  • Re: jakie znaczenie mają te wskaźniki w sytuacji przejęcia ..... Autor: ~mac [193.25.0.*]
    w sytuacji przejęcia przez firmy które mają realne dochody i daj boże zyski to nie mają znaczenia ale jeśli mówimy tu o mixfirm to pozostaję się modlić że nadmuchają kurs bo w przychody nie wierze
  • Re: jakie znaczenie mają te wskaźniki w sytuacji przejęcia ..... Autor: ~klos [46.113.24.*]
    przez pół roku mix zwiekszyl wartosc o 8 mln zlotych (od początku istnienia) czyli cos tam zarabiają...
    poza tym jest jeszcze 2 inwestor z lodzi z niezlymi przychodami i zyskiem.....pozyjemy zobaczymy. pozdrawiam
  • Re: jakie znaczenie mają te wskaźniki w sytuacji przejęcia ..... Autor: ~haha [86.63.120.*]
    nie rozumiesz tutaj nie chodzi juz o prowadzenie dzialalnosci tylko o wydojenie kasy popatrz sobie na tonsila sytuacja byla bardzo podobna ta spolka tez bujała sie kolo mixfirm i niewiele trzeba bylo aby ja zdjeli o ile sie nie myle to koło tonsila kreciły sie takie osoby jak nasz prezio i pan turek nie chce mi sie teraz sprawdzac tego dokladnie wiec pisze moze poszukajcie sobie to bedziecie wiedzieli dlaczego pisalem ze to gowno nie bedzie rosło wyniki sa koszmarne az takiej lipy to sam sie nie spodziewalem nawet przy moim czarnowidztwie
  • Re: jakie znaczenie mają te wskaźniki w sytuacji przejęcia ..... Autor: ~bod [79.139.109.*]
    wyniki przyjdą w III kw , a kto miał z pustego nalać w I kw? tego i Salamon nie potrafi
  • do haha Autor: ~obs [109.243.224.*]
    bredzisz az oczy bolą.....
    Fakty są takie:
    1. Tonsil upadł w 2009 a Mixfirm istnieje od 2012, więc jak Mixfirm mogł kręcić się wokól Tonsil??

większość twoich komentarzy jest beznadziejna....
  • Re: do haha Autor: ~dla ścisłości [96.47.226.*]
    TonisilAc został zawieszony w 2012. Ostatnia siedziba Piotrków Trybunalski ul.Gliniana 12 , Jarosław Turek był wiceprezesem Italcolor sp. z o.o. z siedzibą Piotrków Trybunalski ul.Gliniana 12, z listy udziałowców MDEV zniknął Capitis ( spółka kontrolowana przez J.Turka ) a pojawił sie Jerzy Wiesiołowski. Tak się składa że przezesem zarządu Italcolor sp. z o.o. z siedzibą Piotrków Trybunalski ul.Gliniana 12 jaet też Jerzy Wiesiołowski. Dla zdrowo myślacych chyba wszystko jasne.
    Pozdrowienia dla haha
  • Re: do haha Autor: ~haha [86.63.120.*]
    na wstepie dziekuje za pozdrowienia wkoncu ktos sie zlitowal i przyblizyl tym inwestorkom prawde bo im samemu ciezko poszukac leniwce najlepiej tylko pisac nieprawde i oczerniac innych jak byly mega obroty (jak na te spolke) przy 9-11 gr mowilem ze poubieraja i ze bedzie poziom 3-5 gr i jak narazie moje przewidywania zgodnie sa prawie w 100%
  • Re: do haha Autor: ~OJ TAM, OJ TAM [5.226.111.*]
    jaki ma sens zaniżanie na te poziomy przy takich obrotach? jakby ubierali to by chyba podbitkę zrobili, a nie zwała kursu przy niewielkich obrotach

ja jestem bardzo dobrej myśli, chociaż nie wykluczam, że się mylę
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.109.60.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: jakie znaczenie mają te wskaźniki w sytuacji przejęcia ..... Autor: ~olo [85.150.7.*]
    Dnia 2013-05-15 o godz. 08:53 ~bod napisał(a):
    > wyniki przyjdą w III kw , a kto miał z pustego nalać w I
    > kw? tego i Salamon nie potrafi

chyba marne grosze ...a 70mln akcji będzie ...jak zysk będzie 100tyś zł to policz ile będzie na akcję
  • Re: jakie znaczenie mają te wskaźniki w sytuacji przejęcia ..... Autor: ~mac [193.25.0.*]
    jakie zyski będą? z czego? spółka w bilansie nie ma nic wartościowego, a o inwestorach bijących się o te papiery coraz ciszej. Zresztą o jakich prawdziwych inwestorach można mówić skoro nie mają skąd zabrać akcji wszystko leży w rynku. Jedyne co mnie teraz trzyma to to że mifirm to odbierze (oczywiście za darmo) i jeszcze raz odgrzeją tego kotleta pod postacią mixfirm które też jest nic nie warte po czym zmienią nazwę i tak w koło Macieju.
[x]
MFOOD -7,98% 0,75 2025-09-26 16:42:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.