• zaden balon Autor: ~robert [83.9.194.*]
    kurs zdyskontowal przewidywanie co do rozwoju spolki. wchodza w chiny. maja dobra oferte czyli pewnie zdobeda jakies 10% rynku. niby niewiele ale tam mieszka ponad mialiard ludzi a te 10% to jak trzy polski. wyniki w polsce znakomite, firma ze swoimi przyszlymi inwestycjami jest wiecej warta od kghm, pko, brebankow i wszystkiego innego. Przebicie 10 tys pewnie jeszcze w tym roku. Po inwestycjyach wartosc ksiegowa pojdzie w gore i wskaznik rynkowa/ksiegowa nie bedzie wiekszy od 2
  • Re: zaden balon Autor: ~stary [79.186.220.*]
    faktycznie żaden
    kapitalizacja: LPP 12.8 mld
    LOTOS 5.0 mld
    PKN 20.0 mld
    BORYSZEW 0.9 mld

p.s. powodzenia
  • Re: zaden balon Autor: surfmen [93.105.224.*]
    Do Robert, jestem tego samego zdania,balony to ci co się nie załapali i teraz chcieli by żeby spadło do ich poziomu nabywczego ale niestety pół akcji nie można kupić.
  • Re: zaden balon Autor: ~tomasz [213.233.148.*]
    Jasne żaden balon , chyba owi Ynwestorzy ( czytaj dawcy kapitału ) zapomnieli jakie były tu obroty kilka miesięcy temu , jestem ciekawy jak z tego wyskoczycie jak zacznie spadac ,jak jest mała płynnośc a akcje drogie jak ...??? . Wczoraj w TVN biznes był wywiad z wice prezesem spółki ...wywiad byl na ulicy ;))) na ulicy to ja rozmawiam z kolegami o meczach i dziewczynach a nie o ewentualnym inwestowaniu , szkoda że wywiad nie był na boisku lub w knajpie . A na zapytanie że cena szybuje wiceK. powiedział TAK ?? , to jawne walenie w jajo , nawet sam zarząd nie wie co sie dzieje i nie ma nic do powiedzenia ludziom poza tym że jak zwykle i wszyscy to zasługa nowych rynków Chin i Rosji , ktoś kto ma trochę pojęcia o giełdzie wie do kad prowadza takie bajki , Animator lub jemu podobni przewalają akcje z lewej na prawa i łowią takich małolatów z kasą co to w rok postanowili z mieszkania po babci zostac milionerami , nie stety lekcja będzie bolesna jak na każdej bańce mydlanej , bo fajnie rośnie tylko puzniej nie ma jak wyskoczyc z tego pociągu , a obroty coraz większe wiec płakac będzie wielu , bo kiedyś tu dzienny obrót to było 50 akcji .ps. Kiedyś w bańce internetowej producent butów Ariel ogłosił że przekierowuje sie na internet i jago akcje zdrożały około 100 krotnie , tu mówią o rynkach w Azji i już rośnie , juz przerośli wiele spółek z WIG 20 .szok , jada po całości , petrol to przy Nich pikuś ....powodzenia ...;))
    Do Tomasz,jesteś kłamcą i nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że nawet na forum podawanie kłamliwych informacji podlega karze.Na pytanie o rekordy kursu rozmówca odpowiedział tak, to jest pytanie do akcjonariuszy ,koniec kropka.
  • Re: zaden balon Autor: ~viki [94.246.156.*]
    MEGA BALON TYKAJACA BOMBA NIE RUSZAC
  • Re: zaden balon Autor: ~tomasz [213.233.148.*]
    Do Surfmen , jak możesz to prosze oświec mnie w którym momęcie skłamałem ??? bo nie wiem . ps. Twój optymizm nie ma tu nic do rzeczy bo sterownik i tak zrobi z kursem co będzie chciał byc może bedzie tu i 20 tys za 1 akcję bo giełda słynie z nieprzewidywalnych ruchów bo gdy y było coś do przewidzenia to wszyscy kupili byśmy te akcje w dołku po 450 zł tylko kto wtedy by je od Nas odkupił . PS. Co nie zmienia faktu że ostatnio sa tu dziwne obroty co pokaże czas przy spadkach .... , ale puki co powoli i stabilnie rośnie więc może nie bedzie spadac po minus 10 , oczywiście nie jestem szczęśliwym posiadaczem ; (( , dla mnie ta spólka to atrakcja jak małpy w zoo ale widziałem nie takie rzeczy na GPW
  • Re: zaden balon Autor: egzorrcysta [94.254.197.*]
    Niedługo sprzedaź będzie na wyścigi tylko kto
    będzie kupował.do tego ta nagonka medialna
    mówi wszystko.
    Trudno żeby w mediach przemilczano informację o najwyższej cenie akcji w dziejach GPW,Dodatkowo jest to cena od jakiegoś czasu nieosiągalna dla przeciętnego nazwijmy to inwestora.
  • Re: zaden balon Autor: ~stary [83.8.240.*]
    przed Wami podwójny szczyt ,a potem z górki na.....

Do Tomasz,odpowiedz na twoje pytanie jest w mojej odpowiedzi na twój wpis.
[x]
LPP 0,19% 21 560,00 2026-06-02 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.