• Zysk za 1 kw. Autor: ~ko ko [31.183.102.*]
    Obstawiam 1.5 zł zysku na akcję.
  • Re: Zysk za 1 kw. Autor: ~icm [83.16.123.*]
    jakby to skomentować ..............................czasami marzenia się spełniają , czasami. Ogólnie Mzyki zaczynają dbać o wyniki . Powód , dlaczego teraz ?????????? Wyniki podadzą wcześniej 15,05 , czyli chwalipięty .
  • Re: Zysk za 1 kw. Autor: ~kris b [80.239.243.*]
    pobudzony ciekawoscia spytalem sie dzisiaj w biurze moich malkerow co sadza o spolce z wskaznikem c/z 1.3.najpierw zrobili wielkie oczy ale zaraz stwierdzili ze nie znaja takiego przypadku na gpw.kulturalnie wyprowadzilem ich z bledu-ZE JEST COS TAKIEGO-YAWAL SA.oni zawodowcy rynku nie wiedza tego co ja amator wiem.a zgadnijcie jakie mieli oczy gdy podalem ze zysk na akcje jest rowny prawie cenie tejze akcjii.JAKIE PIEKNE POTWORKI WYHODOWANE W CZASIE HOSSY NA BANANIE
  • Re: Zysk za 1 kw. Autor: ~ex [31.6.156.*]
    a dzis jeszcze mocno spadło, jest problem jest fund pionier który chce uciekac a to nie pozwoli na wzrost kursiku
  • Re: Zysk za 1 kw. Autor: ~Alex [94.251.251.*]
    Wręcz przeciwnie. Wiesz po ile Pionier ma kupione akcje YWL ? -> bardzo drogo. Dlatego im jest na rękę jak kurs wystrzeli w górę i sami chętnie mu pomogą. 16% udziału bez możliwość jakichkolwiek ruchów w spółce, TAKA kasa ale to tylko Pioniery :-]
  • Re: Zysk za 1 kw. Autor: ~krystian [89.71.6.*]
    Jeżeli po tym zaskakującym dobrym wyniku za rok 2012, pokażą ponownie dobry wynik za I kwartał toż to będzie jakaś rewelacja i nawet pionier nie pomoże wstrzymać kursu. Wynik za 2012 został z nieufnością przyjęty, że kreatywna księgowość, że zdarzenia incydentalne, ale teraz jak będą to ciągnąć dalej, to za chwilę wskaźnik P/E się ułamkowy zrobi, a CWK to już z ujemną potęgą trzeba zapisywać. O 2 dni przyspieszają publikację raportu, to raczej czymś dobrym chcą się pochwalić i zwrócić uwagę na Spółkę. Oj będzie dobrze, ostatnio Monnari o dwa wcześniej przesuwało raport i jak to się skończyło, wszyscy na pewno wiedzą. Tu potencjał jest podobny.
    Zobaczcie wykres Amiki ...........................jak z 3 zł zrobili > 50 zł .Tam też jedna familia Rutkowskich dzierżyła władzę.Przy spadkach ukrywali zyski , tworzyli rezerwy , potem tylko plusy co kwartał i przeszeregowania właścicielskie. Podobieństwo duże..
  • Re: Zysk za 1 kw. Autor: ~kamil [31.0.233.*]
    sam jestem ciekawy co sie stanie z wynikami za 1 kw ale jutro bedzie juz wiadomo
  • Re: Zysk za 1 kw. Autor: ~ola [31.6.156.*]
    własnie wyniki zdecydują o dalszej przyszlosci i kursie yawalu
  • Re: Zysk za 1 kw. Autor: ~pankracy [95.160.240.*]
    I. Zysk (strata) z działalności operacyjnej -1 947
    III. Zysk (strata) brutto -4 327
    IV. Zysk (strata) netto przypisany do podmiotu dominującego -4 643

prawie - 5 mln hahaha
  • Re: Zysk za 1 kw. Autor: ~KRIS B [217.212.230.*]
    HA HA HA CO JESZCZE KOLEGO PAKRACY POWIECIE
  • Re: Zysk za 1 kw. Autor: ~maxi [89.73.201.*]
    niestety pankracy ma racje

Przychody netto ze sprzedaży 41 232 tys zł

http://gielda.onet.pl/yawal-s-a-formularz-rozszerzonego-skonsolidowanego-raportu-kwartalnego,18886,187926,komunikaty-detal
  • Re: Zysk za 1 kw. Autor: ~Radzio łysy kruciec [193.19.125.*]
    Do piachu śmiecia.
    W sprawozdaniu jendostkowym Cash-Flow z działalności inwestycyjnej minus ponad 15 mln zł ? przy przepływach pienięznych operacyjnuch plus > 12 mln zł.
  • RZECZYWISTY ORZAZ SPOLKI Autor: ~MLODY79 [86.151.30.*]
    WIDAC WIEKSZY KRYZYS W YAWALU
    PRZYCHODY SKONS NAJNIZSZE OD 1Q 2011(39.97MLN) I SPADLY TRZECI RAZ < 50MLN (DRUGI RAZ TO 2Q 2011)
    ZYSK BRUTTO NA SPRZEDAZY NIZSZY O 1.94MLN!!! I NIESTETY NIE BYLO JUZ SZTUCZEK MZYKOW Z 4Q 2012 (Zysk ze zbycia niefinansowych aktywów trwałych +30MLN)
    KTO KUMATY TO NIE BIERZE NA POWAZNIE OBECNYCH WSKAZNIKOW P/E ANI EV/EBIDTA BO POWTARZAM TO SZTUCZKI KSIEGOWE A PRAWDZIWE WYNIKI NIESTETY NIE WYGLADAJA ROZOWO A RENTOWNOSC TO JUZ WOLA O POMSTE!!
  • Re: RZECZYWISTY ORZAZ SPOLKI Autor: ~pankracy [95.160.240.*]
    wg mnie zyski w yawalu dopiero w 2017 roku ...najbliższe lata to spłaty kredytów niestety
  • Re: RZECZYWISTY ORZAZ SPOLKI Autor: ~Radzio łysy kruciec [193.19.125.*]
    Pionier co wy na to ? Czy nie można usunąć nieudolnych.
  • Re: RZECZYWISTY ORZAZ SPOLKI Autor: ~kris b [217.212.230.*]
    jeszcze raz powtarzam-dla watpiacych jest rada -tylko pkc i macie swiety spokoj.jesli nawet spolkka nie ma zyskow a kosztuje 1/5 wartosci to nie powod aby ja dalej sprzedawac.niech kazdy robi jak uwaza.jest tyle innych perelek niz yawal-na bananie mozna przebierac w ofertach.zobaczcie np.rpoczyce-super wyniki cwk ok.45 zl sa ladne zyski a na szulerni 15 zl.takze nikt na yawalu na sile nie trzyma.jesli ma byc lepiej od 2017 jak ktos tu pisze to poczekam-MI SIE NIE SPIESZY
  • Re: RZECZYWISTY ORZAZ SPOLKI Autor: ~Radzio łysy kruciec [193.19.125.*]
    Tu nie problem leży w czekaniu czy sprzedawaniu lecz w zmianach właścicielskich a tym samym w zarządzaniu spółką.
  • Re: RZECZYWISTY ORZAZ SPOLKI Autor: ~OLIK [31.6.156.*]
    POWIEM WIECEJ, KUPUJE SIE SPÓŁKI TANIE I NIEDOWARTOSCIOWANE ORZAZ TAKIE CO MAJA PRZED SOBA PRZYSZŁOSC - CZY TAKĄ PRZYSZŁOSC MA ZADŁUZONY YAWAL
  • Re: Zysk za 1 kw. Autor: ~krystian [89.71.6.*]
    No w sumie wyniki spodziewane. Trochę przyspieszenie terminu publikacji pobudziło apetyty na wyniki, ale tak naprawdę, czego oczekiwać po bardzo długiej zimie i kryzysie w budowlance. Zysk byłby cudem ale nawet z tą stratą Spółka i tak jest mega tania.
  • Re: Zysk za 1 kw. Autor: ~bezrobotny [89.229.221.*]
    czy zapisujecie sie na wezwanie mzykoli na sprzedaz akcyjek, ja nie mam kasy i musze oddac z 50%
[x]
YAWAL -0,71% 3,46 2015-10-26 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.