jak by wywalili to by wlasnie ujadali ze spadnie zeby odkupic.
teraz coraz mniej argumentow ze jednak to sciema i dlatego bardzo ladnie kurs sie zachowuje. powoli zbieranie a nie jak ostatnio +30% w jeden dzien i potem -40% w pare dni.
ja chcialem dobrac ale nie dali juz nizej tylko up up up ...no coz zapowiada sie wybicie w rejon 50-55gr ...a jak sie rozpowszechni w mediach to i faktycznie mzoe rozpoaczac sie szalenstwo :) i 1.00zl wsparciem sie stanie hahahaa
No odpalilismy szkoda ze nie zdazylem dokupic po taniosci ; (
Ale najwazniejsze ze rosnie ; ) A duzo osob dzis wyczyscili na podbitce ; ) Widac po obrocie ...
W takim tempie to jutro możemy spodziewać się następnego komunikatu z kancelarii dot. drugiego draftu ... więc pewne powtórka z rozrywki, chyba że w końcu ktoś uzna że koniec zabawy i zaczną się konkretne zakupy :)
Sam jestem bardzo ciekawy czy my szybciej dojdziemy do 2,50 :) czy PMI do 4zl ... dzisiaj już miałem stracha bo znów urośli więcej .... ale to już niedługo powinno się zmienić :)
Nie obraź się, ale troszeczkę rozśmieszyła mnie próba porównania tempa PMI i Dependu. PMI teraz błyszczy i w kilka sesji najprawdopodobniej przekroczy 3,70, może nawet i te 4 zeta. Może Depend ma przed sobą czas glorii, ale z pewnością nie osiągnie 2,5 za akcję do końca maja, ba, dobrze byłoby żeby miał 0,60-0,70... I żeby nie było - życzę wszystkim oraz sobie takich cudów zarówno na Depie, jak i na PMI, Langloo i Fluidzie ;)
ja obstawiam poki co powolny ruch w gore.....ale nie znamy dnia i godziny jak wystrzeli na jednej sesji ponad 20-30 %...zobaczcie sobie na wykres....miodzio:)
Dnia 2013-05-08 o godz. 22:04 ~Fundamenty napisał(a):
> No odpalilismy szkoda ze nie zdazylem dokupic po taniosci ;
> (
Ale najwazniejsze ze rosnie ; ) A duzo osob dzis
> wyczyscili na podbitce ; ) Widac po obrocie ...
caly czas masz jeszcze tanio...wspomnisz moje slowa za jakis miesiac...jak kurs bedzie w okolicach 1 zł....
Dnia 2013-05-08 o godz. 22:04 ~Fundamenty napisał(a):
> No odpalilismy szkoda ze nie zdazylem dokupic po taniosci ;
> (
Ale najwazniejsze ze rosnie ; ) A duzo osob dzis
> wyczyscili na podbitce ; ) Widac po obrocie ...
caly czas masz jeszcze tanio...wspomnisz moje slowa za jakis miesiac...jak kurs bedzie w okolicach 1 zł....
2 dni czekalilśmy na opinie kancelarii prawnej wiec pewnie jutro jest szansa otrzymac informacje odnośnie ostaniej umowy linii kredytowej( ktora zreszta jest znana od początku bo wiemy jakie oprocentowanie, karencja itd..) ważniejsze, że zabezpieczenie zostało pozytywnie rozpatrzone bo tylko tego sie obawiałem.
teraz nie powinno byc wielu chetnych do sprzedaży bo jak ktos napisał nagłosnią sprawe, że społeczka, ktra ma niecałe 2mln pln wartosci ksiegowej bedzie miała do dyspozycji 30 tys% wiecej kapitału to dopiero sie zacznie.
Analitycy kredytowi ML badali biznes plan Dependa a nie stan ich rachunku. Za chwile bedziemy otrzymywac infa jakie nieruchomosci beda nabywane. Zreszta juz maja przedwstepne umowy podpisane skoro pojawila sie cesja - ta zwykle dotyczy konkretow..