• dokąd jedziemy? Autor: ~kiko [37.109.8.*]
    jestem tutaj nowy, więc proszę o wypowiedź kogoś kto siedzi w temacie YAWALU dłużej. ewidentnie coś się ruszyło, na jakie poziomy ma nas to doprowadzić i w jakim czasie?
    analitycy pko opisali, że wygenerował się sygnał kupna, min. zasięg 6,45, potencjalny powyżej 7. A co wy o tym sądzicie?
  • Re: dokąd jedziemy? Autor: ~icm [83.16.123.*]
    analitycy no, no , no .Pewnieszy od nich jest system Orzeł-Reszka - 50% Yawal tu droga na nowe szczyty rozpoczęta.
  • Re: dokąd jedziemy? Autor: ~Alex [94.251.251.*]
    dobrze że Ci analitycy to z PKO a nie np. z Pioniera :-]
  • Re: dokąd jedziemy? Autor: ~kolo [31.6.156.*]
    niebawem znowu złapiemy okolice 5,0 pln
  • Re: dokąd jedziemy? Autor: ~jw [31.6.156.*]
    6,45 a później znowu zjazd na w ok piątki taki jest ten yawal
  • Re: dokąd jedziemy? Autor: ~kris b [193.239.124.*]
    do autora-radze tobie unikac porad polskich anali i innych takze.trzeba umiec samemu myslec i wyciagac wnioski-ale na to trzeba jednak doswiadczenia.wiedzy i przyslowiowego nosa a przede wszystkim atrakcyjnosci wycen akcjii-a na banana pl mimo swiatowej hossy dziesiatki okazjii.motto-''REKOMENDACJOM ANALITYKOW WIERZE TAK JAK PRZYPADKIEM SPOTKANEMU NA ULICY PSU''-robert gwiazdowski.ps.chcecie sie posmiac -to na pulsie biznesu-ogladnijcie sobie wideo z radami analityka-mlody hlystek z bosia uczy inwestowania-nie wiadomo czy smiac sie czy plakac
  • Re: dokąd jedziemy? Autor: ~kiko [5.172.236.*]
    wszystko fajnie, ale może napiszcie coś konstruktywnego nt yawalu. Ile waszym zdaniem są warte wpisy, że podążymy powyżej 8 zł, 11,do 25... Ja mam czas, więc ewentualne czekanie nie będzie problemem, ale czy waszym zdaniem jest na co czekać?
    wg mnie bedzie warto miec yawal-chociaz to jest spolka z otoczenia okolo budowlanego.stad byc moze to zwala.wskazniki b.niskie akcjii malo choc medialnie to spolka widmo.nigdy ostatnio nie widzialem zadnych rekomendacjii anali nt.yawalu.na kety owszem. icm zobacz w co sie mzyki z pionierem laduja-paged ma 30 mln akcjii papieru toaletowego tj.rubicon partners.PO CO IM TO
  • Re: dokąd jedziemy? Autor: ~paweł [212.180.168.*]
    Kilka miesięcy temu widziałem w CNBC T.Czerneckiego z CDM PKOSA polecał tę spółką, nie pamiętam argumentacji niestety.
    Czy może ktoś z was sprawdził skąd taki zysk w ostatnim raporcie, tj z działalności operacyjnej czy zdarzenie jednorazowe?
  • Re: dokąd jedziemy? Autor: ~Alex [94.251.251.*]
    na to się mówi "kreatywna księgowość" :-]
    Paged odrobił w kilka sesji całą korektę. Yawal ma jeszcze blisko 1,20 zł do ostatnich szczytów.Yawal nie był grany kilka lat więc ........Kris Paged niedługo pozbędzie się głównej działalności i zostanie funduszem inwestycyjnym.Chyba dlatego te ruchy .Yawal tam musi być na 100%.Chyba , że go też ożenią.Rafako za mną chodzi ......co sądzisz? , bo Polnord mam kupiony < 5 zł..Jedynie szkoda , że żyjemy w takim kraju co nawet giełde lemingi chcą uwalić/ Wszyscy nadal szczytują , a my nawet" gaci nie zdjeliśmy".
    icm-mi tez sie udalo kupic polnord ponizej 5 zl i mam teraz ten komfort ze naganiam tam zawodowo na watku.polnord to przyklad klasyczny chamskich zagran na banana.pl.zejscie z 330 zl na 4 zl bez spitu i dod.emisjii to majstersztyk.a w ub.roku na polnordzie padl rekord historyczny-oddali prawie 1000 mieszkan.co do rafako -zdecydowanie odradzam-pojdzie razem z pbg i ener.pld do grobu-nowe bloki dlugo nie powstana.zdecydowanie polecam-spolki budujace sieci energ.ktore w pl maja sr.30 lat a 1/3 z nich natychmiast musi byc wymieniona/link wnp/.czyli elektrotim.atrem i energoinstal-niestety na watkach tych spolek jestem praktycznie sam ale sie nie poddaje.wg mnie paged b.zle wyjdzie na wehikule inw..co do yawalu-przesuneli raport o kilka dni wczesniej.wiec moze byc ok/.jesli masz dlugi termin kup groclin-bity teraz bez przyczyny.fuzja z kabel-technik.pl zatwierdzona.przychody moga skoczyc nawet do pol.mld.a lata wczesniej przy tych przychodach kosztowal 140 zl.a dzis bez splitu po 10 zl.cala banana
    czy są futures na upadek PO ? Na szortach tu byłaby mega kasa ,.oraz złote zegarki za bezcen.
    czyzby ksiegowy z yawalu pochwalil sie znajomkom na temat tresci raportu.po b.glebokiej przecenie spolka wraca do trendu.zobacz icm na akcje jw constr.i polnordu.-wg mnie przy tak niskich stopach pr.nie mozna juz utrzymywac akcjii deweloperow po tak skandalicznie niskich cenach/pozdro
  • Re: dokąd jedziemy? Autor: ~paweł [212.180.168.*]
    wykres obecnie 2011-2013 wygląda analogicznie do 2002-2003, może wybycie z figury na wykresie też będzie analogiczne?
    z ponad 40 zł na 3 zł był wodospad.Dodatkowo na poziomie 3 zł blisko 20% akcji zostało umożonych.Paged daje Yawalowi dodatkowy wzrost wyceny , wreszczie Mzyki dali rozkaz dla nieukrywania zysków w raportach. Dywidenda ??? Familia weżmie najwięcej , ale to generalnie i tak ich srebra rodowe.Więc nie zakładam tego . Kris na pewno deweloperom zmniejszą się koszty kredytowania , ale siła nabywcza w narodzie mocno spada .Dzisiaj nabyłem trochę Rafako , uznałem ,że Banki sprzedawały w ostatnim czasie zabezpieczenia Wiśniewskiego.Yawal tu spokojnie czekam na mocne naście zł
[x]
YAWAL -18,97% 3,46 2015-10-26 17:00:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.