poczekajcie do raportu :)
ten wystrzał ma być potwierdzony dobrym raportem, a nie spekulacją i domysłami i dlatego tak ten papier jest trzymany.
w maju będzie poprawkaza w między czasie kto wie może jakieś tajemnicze info :)))
543210 START Ty się bardzo mocno podniecasz jak ja kupuję.
Musisz mocno uważać, żeby nie popuścić.
Bo Cię smród zabije i kto nam będzie bajki na dobranoc opowiadał.
i nie zapomnij dać na mszę za nasze biedne zbłąkane chęcią zysku duszyczki.
a i powiedz księdzu wszystko jak było że to nie twoja wina że chciałeś nas ocalić i nasza też nie tylko złego bo tak bardzo kusił i kusił że w końcu ulegliśmy ale na szczęście przybyłeś z odsieczą przynosząc nam wybawienie.
i jeszcze taka jedna maleńka prośba 54321 bo widzę że z ciebie to dobry człowiek taki prawdziwy samarytanin. sypnąłbyś trochę grosza bo chciałem jeszcze dziś dokupić nieco a u mnie krucho z kasą bo wtopiłem tu chyba ze dwa wagony margaryny. poratuj w potrzebie tylko pamiętaj zostaw drobne na mszę za nasze biedne duszyczki.
Ja też podam numer swojego rachunku i proszę o jakąś małą jałmużnę na zakup chociażby 1 akcji, tak na pamiątkę.
54 3215 5421 5432 1543 2154 3215
BANK "START"
Dnia 2013-04-26 o godz. 14:53 lew429 napisał(a):
> Ja też podam numer swojego rachunku i proszę o jakąś małą
> jałmużnę na zakup chociażby 1 akcji, tak na pamiątkę.
54
> 3215 5421 5432 1543 2154 3215
BANK
> "START"
Lew zdobyłeś u mnie komplet gwiazdek które upoważniają Cię do przejścia na poziom drugi. Musisz tylko wypełnić formularz ze zgodą na przetwarzanie swoich danych osobowych oraz zgodą na otrzymywanie materiałów reklamowych pocztą i przez internet i wtedy Cię upgrejduję:-)
Kiedyś przy wódeczce miło będzie powspominać te piękne czasy. Pośmiejemy się z niektórych wpisów- zbieram te najlepsze.