gdzie jest ptica gdzie reszta placzkow o wzrosty no i najwazniejsze pytanie gdzie jest janek ktory podobno mial wszystko brac po 7gr?? oj inwestorzy trzeba bylo mnie sluchac jak mowilem ze tu nic dobrego nie czeka hehe pisze to z takim usmiechem na twarzy ehh taki tam prezent na majowke mi robia :)
a to dobre nagle zadne z was nie ma akcji w portfelu a jak troche tram roslo to kazdy obkupiony po 6-8 gr poubierali was i sami siebie oszukujecie syf dno i tyle kupie ale po 4 gr od was pod warunkiem ze nic sie nie zmieni w spolce bo i po 4 moze byc strasznie drogo :) DAWAC DZIADA NA 1 ZL BEDZIE PETARDA MEGA PÓŁNOC KWIECIEN NALEZY DO MDE NC LUBI TAKIE AKCJE NOWY INWESTOR ODJAZD i co z tych waszych wypocin pozostalo ??? gdzie jest kurs ???? zobaczcie moze lepiej co pisal haha i grzecznie przeproscie ynwestory :) tam gdzie wszyscy widza wzrosty nigdy ich tam nie ma i nie ma wyjatkow od tej reguly na gieldzie zarabiaja tylko nieliczni reszta to dawcy kapitalu
Wzrosty są jak są fundamenty ......i jak nie ma drukarni ...zobacz PMI od tamtego roku ile urósł 2,4zł od 10gr ale nie było druku tylko odwrotne przejęcie i infa min 2 w tygodniu ......
Każda spółka co drukowała kurs spadał i przez kilka miechów nie było obrotów ....i tak tutaj bedzie...........Jest tyle dobrych spółek co mają max 5mln akcji i płacą dywidendę co roku kurs rośnie zyski coraz większe .....i od lat nie potrzebowali kapitału .....tzn dodruku .....
Takie śmiecie jak Mdev zniknie z gpw w ciągu 1-2lat
nie podniecam się zbytnio tymi informacjami i nie będę opluwał spółki ale kupiłem akcje Mdev bo są tanie i z czasem na nich zagrają, nawet bez żadnej informacji, także ~haha nie urój bo nie wiesz kiedy i "100%" Ci ucieknie, ~olo zanim PMI pokazało fundamenty to forum go z błotem zmieszało a teraz taki zachwyt, tak ją bronią, bardziej niż własną matkę, więcej ruchów a mniej pier.olenia wam życzę, kupujcie tanie akcje i czekać na lepsze czasy
chciałbym żeby podali jakieś info co z tą kampanią reklamową i czy mają jakieś prognozy co do przychodów i zysków o ile takie będą ......do końca kwietnia miały być wydane akcje