• Dzisiaj korkociąg.... Autor: ~pryciarz18 [77.254.242.*]
    Popyt nie istnieje, podaż cały czas dokłada. Nic z tej spółki już nie będzie. Kuniec świata
  • Re: Dzisiaj korkociąg.... Autor: ~jjj [83.220.97.*]
    mówisz że czas opuścić pokład?
    nie ma co liczyć na odbicie?
    ja to zrobiłem wczoraj, ze stratą ale trudno
    teraz jest spokój
  • Re: Dzisiaj korkociąg.... Autor: ~pryciarz18 [77.254.242.*]
    Ta spółka jest nie do odgadnięcia. Przykro to mówić bo wiązałem z nią duże nadzieje. Ale wystarczy spojrzeć że każdy nawet minimalny popyt jest gaszony. Miejsce do spadku jest, wystarczy aktywować kilka większych zleceń i kurs leci na minima.... Wydaje mi się że już dzisiaj może się coś ciekawego wydarzyć, dziwny spokój i cisza przed burzą?
    Piszesz że opuściłeś pokład, wydaje się że to dobra decyzja. Jeśli się nie rozumie tego co dzieje się w spółce to chyba lepiej stać z boku niż później płakac nad rozlanym mlekiem.
    Tutaj zdaje się że każdy z nas drobnych nie wie co się dzieje więc ludzie boją się kupować tym bardziej że płynność jest maksymalnie ukrucona
    ktoś ładnie wyrzucił 50tysia papiera
    obawiam się że to fundusz
    nie wiadomo ile jeszcze chcą wywalic
    Trochę to takie błędne koło w dół się zrobiło
    A co ty się obawiasz jak już wyszedłeś?:)
  • Re: Dzisiaj korkociąg.... Autor: ~pankracy [37.8.231.*]
    podobno maja sie dobrze , a wyniki poprawiają, pan pióro miał zawsze dobre info , więc to że pioneer wychodzi nie oznacza ze trzeba robić w gacie od razu...
    prostu mam dość sciemy, pustych obietnic ...
    jak można było udlawic tak dobra spółkę
    zupełnie niepotrzebny split a teraz skup
    a może to tylko moje daremne żale

A było w tym czasie mnóstwo innych ciekawszych inwestycji
    Zrobiłbym 3razy wlozone i teraz miał spokój

Życzę zysków
    Tylko, że trafiłeś w spółkę gdzie oficjalnie jest tylko 30% w wolnym obiegu a nieoficjalnie można się tylko domyślać. Mogą ze spółką robić co chcą, mogą ją udupić jeśli jest taka potrzeba tak jak jest to teraz robione i jak widać kurs może być dużo niżej. Chcesz przejrzystości to źle trafiłeś. Tutaj nic nie jest jasne.
    Co do poprawy wyników i przyszłości. Podobno giełda dyskontuje przyszłość. Spadek kursu w normalnej spółce powinien więc być odbierany negatywnie a obietnice najwyraźniej nie spełniają oczekiwań graczy... Tylko że to ............ nie jest normalna spółka:)
[x]
PLASTBOX 0,00% 2,68 2022-02-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.