Kontrakcik" - dobrze powiedziane. 5 000 ton miesięcznie i to nawet nie jest pewne, a "jest nadzieja".
Sprzedaż nadal na poziomie bliskim zera.
Strata finansowa za Q1 2013 będzie zapewne konkretna.
Jak dla mnie ten raport jest bardzo, bardzo zły.
Pamiętajcie, co pisali w poprzednich, że zacznie się dobrze dziać od marca, potem od kwietnia a teraz od kiedy? Od "kontrakciku" 5000 ton miesięcznie?
A co z wydobyciem wstrzymanym na "dwa tygodnie", dlaczego odzysk nie idzie pełną parą?
Żeby nie było: nie zamierzam kupić taniej, czekam po prostu na dobry raport, żeby kupić, więc irytuje mnie polityka informacyjna spółki, nadal ściemniają w żywe oczy.
Dołek moim zdaniem przed nami, SGR dzielnie podąża ścieżką opiekunki ogniska domowego, Westy.
Może coś jeszcze będzie z CLE, ale nie podniecałbym się dzisiejszym wystrzałem na tej spółce, tak skatowanej spółce należą się odbicia. Co do SGR - nie widzę na razie żadnych pozytywów. Żadnych.
"Sadovaya Group SA, spółka akcyjna prawa luksemburskiego, z siedzibą przy 65, boulevard Grande-Duchesse Charlotte L-1331 Luksemburg, zarejestrowana w Rejestrze Spółek w Luksemburgu pod numerem B 153,489, ("Spółka"), przekazuje do aktualizacji na produkcji węgla w marcu 2013: • W marcu 2013 Sadovaya Group sprzedała 2100 ton węgla, co stanowi 97,2% w dół w skali roku i 21,6% w górę w porównaniu do poprzedniego miesiąca, • aktywność recykling Węgla 33,1% wzrosła w porównaniu do poprzedniego miesiąca i 57,8%. w porównaniu do marca 2012 r. w tonach marca 2013 marca 2012 zmiana%, rdr lutego 2013 zmiana%, węgiel sprzedawany mama Coal recyklingowi 2 123 2 801 74 308 1 775 -. 97,2% 57,8% 1 745 1 881 21,6% 33,1 % • rynek Ukrainy węgiel pozostaje bardzo powoli w marcu, a do dnia przekazania niniejszego raportu. Sadovaya moje i Rassvet-1 kopalnia nadal pracuje w podtrzymywaniu trybu do utrzymania warunków bezpieczeństwa w górnictwie podziemnym. • Modular kompleks wzbogacania "Vahrushevsky" wynika formalnego procesu Rejestracja i uruchomienie. • W kwietniu 2013 PC "Interdon" LLC zamierza zawrzeć umowę na wywóz węgla z wstępnych miesięcznych wielkości zamówienia 5 000 ton prawna:. Artykuł 56.1 w związku z art 56.6 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o ofercie publicznej i warunkach regulujących wprowadzania instrumentów finansowych do zorganizowanego systemu obrotu oraz o spółkach publicznych Podpisy osoby uprawnione do reprezentowania Spółki:. Julie Chepeleva
Tłumacz Google dla Firm:Narzędzia dla tłumaczy
Tłumacz witryn
Narzędzie analizy rynków
Wyłącz tłumaczenie na bieżąco
Tłumacz Google – informacjeNa komórkęPrywatnośćPomocPrześlij opinię
To nie tak, liczyłem na sprzedaż a nie 2 tysiące ton.
2 tysiące ton to sprzedaje miesięcznie skład węgla na Targówku Fabrycznym w Warszawie, który zatrudnia 10 osób.
Oby, oby zieleń, jednak bardzo długa droga przed spółką.
Żeby dogonić poziomy, przy których pozbyłem się złudzeń, musiałaby urosnąć o ... 300 %. Słownie: trzysta procent.
Jak oceniacie prawdopodobieństwo tego cudu?
A żeby osiągnąć 10 zł?
1000 (tysiąc) procent!
Nie chcę Was pozbawiać złudzeń, niech każdy myśli swoim rozumem.
p.s. chętnie załapię się na 20 - 30% zysku przed kolejnym zjazdem.
Ile czasu trzeba zeby wzrosła o 1000%? - dokładnie tyle samo co spadła o 1000% - wiec sobie odpowiedz. Czyli nie tak duzo. Fakt, na pewno jeszcze nie w obecnej sytuacji, ale kto wie co dalej? Na pewno nie wielu ;) No, i kilku tu "jasnowidzów" wie. ;-D
Tak więc "ukraińskie 2 tygodnie" trwają już ponad 6 miesięcy (dla nowych podaję, że minęło 19 kwietnia).
Podbitki ani tu ani na CLE mnie nie ruszają.
Wieszcie sobie odwrócone podwójne szczyty i co tam chcecie (Dyzio technik z Szarikiem powinni się lada chwila uaktywnić).
Pozdrawiam starą Ekipę !