• naprawdę koniec Autor: ~duch2 [79.124.120.*]
    na horyzoncie 1,50 zł, chyba ... nas wyciulają z akcji
  • Re: naprawdę koniec Autor: ~dar [194.99.117.*]
    ...no cóż ale wyciulają - moze nie z akcji ale z kasy! W ubiegłym roku w lipcu pisałem do Iwony Książek Kierownik Działu Komunikacji i Relacji Inwestorskich - odpisała że niestety zarząd robi wszystko żeby poprawic kurs - a do końca sierpnia nie mogą sami skupywac akcji z jakiegoś tam powodu. Teraz pisała że mają dwóch kretynów którzy dbają o to żeby był ruch na sprzedaży - teraz wszyscy widzą że specjalnie zaniżają kurs! Nie wiem do końca czy to legalne ale robią nas w ciula i to bardzo. Kuźwa 1 akcji i minus 10% - dziady i jeszcze raz dziady!
    Niektórzy tutaj pogniecali się po czacie z Mikołajkiem - co on kuźwa tam takiego powiedział (zresztą pytania też były bardzo trafne).
    Rozumiem spadek ale na takim wolumenie to już woła o pomstę.
    Piszcie do Pani Iwonki może coś nowego wymyśliła żeby zamydlic nam oczy.

• Re: naprawdę koniec Autor: ~alek [217.8.187.*]
    Cos sie szykuje
  • Re: naprawdę koniec Autor: ~Nowy [83.18.1.*]
    Chyba nie, za małe obroty. Ale ktoś to zbiera, po 1,90 - 1,80 zł... Może spekuła się zainteresowała i jak zbiorą odpowiednią ilość to zrobią pompkę pod 2,50. Mnie to i tak nie ratuje. Pozostaje czekać.
  • Re: naprawdę koniec Autor: ~duch2 [79.124.120.*]
    Tak będzie, ktoś ich kupi
  • Re: naprawdę koniec Autor: ~Nowy [83.18.1.*]
    Może się mylę, ale moim zdaniem ktoś to zbiera po trochę, przy okazji kurs jest coraz niżej. Ciekawe jednak kto oddaje?
  • Re: naprawdę koniec Autor: ~ktos [194.99.117.*]
    Może sprzedaje i kupuje ta sama osoba, bo chce zaniżyć kurs, a póki co zarząd spólki ma to głęboko w dupie. Oni wydojili już kasę od ludzi podczas emisji. To po co mają sie teraz wysilać. Mam nadzieję że przy następnej emisji wszyscy normalini ludzie ich oleją.
  • Re: naprawdę koniec Autor: ~max [194.99.117.*]
    ... znajdzie się jakiś śmiałek który podpije kurs jak na Mispolu ?! - ff podobny więc czemu nie :)
  • Re: naprawdę koniec Autor: ~duch [79.124.120.*]
    jutro kupię wszystko
[x]
INTERSPPL 0,00% 0,39 2026-04-15 11:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.