Podaż już dostaje zadyszki i coraz trudniej polecieć w dół. Parę zleceń powyżej 1,90 i będzie odbicie. Po takim dniu potrzeba korekty w górę, żeby się opory i wsparcia wyklarowały.
Dno dalej szorowane, ale z lekkim odbiciem. Jak odbije za mocno to się zesra, więc to co widzimy teraz jest w jak najlepszym porządku. Dzisiaj i wczoraj było testowane wybicie dołem, ale skoro kosze są ukryte i jest ich dużo, to teraz będą skupowali na obecnym poziomie, po czym będzie winda. Pozdrawiam i odezwę się za parę dni i pozdrowię zarobionych.
Czas sprzedać spekulacyjne śmieci i zainteresować się małymi, innowacyjnymi i dobrymi firmami, które mają perspektywy i mogą dać zarobić nawet tysiąc procent w krótkim czasie, jak np Fluid, Inventi, czy ZWG
jak na moje oko to zamnięcie dzisiaj nie wyżej niż 2.26 i zjazd ok-30% czyli lądowanie na 1.6Xzł ale czas pokaże czy się sprawdzi... oby nie... oby do nieba hehe
Skoro zbili kurs na dolny poziom ograniczenie kanału , to robienie korekty na tych poziomach jest bezsensowne.Moim zdaniem, jeżeli będzie teraz większa podaż , to zatrzymamy się na 2,20 - 2,30 na jedną lub dwie sesje i dalej w górę. A większe korekty można oczekiwać przy 3,60.
Jak tam panowie zarobieni? Stało się tak jak mówiłem, czyli szorowanko dna dwa dni temu i wybicie górą. Mam nadzieję, że wszyscy w porę kupili i na spokojnie sobie wyszli z papiera w piątek. Ostatnimi czasy media w weekendy robią burzę nieścisłych wiadomości, więc poniedziałki mogą być niespokojne. Patrz tu:
no chyba na tyle tej gry w zielone... niby na tygodniowym ładna świeca ale coś mi się wydaje że jeszcze tu sponiewierają kurs nieźle zanim się zacznie rajd na północ...