• KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~b-b [46.204.40.*]
    J.W.
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~xxx [194.105.132.*]
    dobrze sie czujesz?
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~b-b [213.158.217.*]
    patrz na tygodniówke, jak sie wybije do gory to sie bedziecie zabijac
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: wacet [89.170.28.*]
    chyba 2 gr, tygodniowka daje tez mozliwosc wyjscia dolem. Vedia stracila szanse na wzrosty, niestety nikt powazny tu nie wchodzi bo spodziewaja sie dodruku papieru.
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~abcd [77.223.197.*]
    pier.... ze az glowa synku boli :)
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~b-b [213.158.217.*]
    poczekamy, zobaczymy kto miał racje.
    JA STAWIAM ZE WYJDZIE GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~GREEG [83.27.117.*]
    Nawet na 1zł nie ma co liczyć... 2 zł hahaha
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~DO WACKA [195.116.183.*]
    ALE INTERESI CIE TEN PAPIER-2,5-3ZETA
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: wacet [89.170.28.*]
    hehe, co niektorzy sie poirytowali. powaznie to kazdy z tych papierow staje sie tyle warty za ile sie go nie kupi ale sprzeda. problem z vedia ze kazdy z was ma 2 zl w oczach a zazwyczaj papier drozeje gdy w oczach mamy strach. Gdy juz nas pewnosc ogarnie ze o to to zapewne jest pozlacany papier i wowczas sie kupuje, to albo jest za pozno, albo o wiele za wczesnie. A infa sa zazwyczaj nie po to zeby nas oswiecic ale oglupic. Ilu przejechalo sie na biotonie czy na petrolu? wszyscy kupowali i w oczach mieli gory zlota. Dlatego piszcie ze "V" to smiec gowno warty i zobaczycie ze zacznie rosnac. Zaklad? a najlepiej nic nie pisac. Wszystkie te fora sa po to zebysmy zdradzali nasze intencje, a generalnie zeby robic nas w balon.
    Co do Vedii to raz jeszcze, brak tu wlasnie dla potwierdzenia ze te bilanse sa cos warte zainteresowania ze strony duzych inwestorow, juz dawno powinien sie ktos pojawic a tu nic, takie obroty dobrze nie wroza... groszowe zlecenia i podtrzymywanie kursu zakupem 1 akcji? to jest dopiero dziecinada
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Do wacka [94.254.146.*]
    Kolego popieram tresc Twojej wypowiedzi
    . Tu raczej wzrostow nigdy nie będzie, no chyba ze po spadku na pare groszy wzrost 100 % ;) jedno jest pewne , z dala od tej spolki
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~ozzy [87.207.166.*]
    to po jaki ch...j tu siedzisz na forum i jeszcze powiedz ze nie masz akcji ...
    ale pieprzysz bez sensu
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~swój [193.239.37.*]
    Dnia 2013-04-18 o godz. 22:11 ~Do wacka napisał(a):
    > Kolego popieram tresc Twojej wypowiedzi
    . Tu raczej
    > wzrostow nigdy nie będzie, no chyba ze po spadku na pare
    > groszy wzrost 100 % ;) jedno jest pewne , z dala od tej
    > spolki
    Zwracam tylko uwagę że kolega to wacet a nie wacek:))
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~gantoman [82.139.14.*]
    Chłopaki - wasze rozpaczliwe posty powodują, że z pewnością zwiększę (i tak już nie mały) stan posiadania niezwykle tanich na chwilę obecną akcji Vedii:) Ale o tym większość przekona się w przeciągu roku - góra dwóch lat.
    Współczuję Wam, że pomimo tylu lat nie udało Wam się skupić wystarczająco dużo akcji tej spółki, którą zamierzam w hossie na NC (która niebawem nadejdzie) sprzedać po MINIMUM 7 ZŁ ZA 1 AKCJĘ.

PS.

Pozdrawiam Was serdecznie. Podziwiam Wasze wysiłki i jestem Wam wdzięczny bo gdyby nie Wy nie kupiłbym tych akcji (dużo) do 35 groszy. Na razie z uśmiechem Wam kibicuję!
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~HadwaO [87.248.69.*]
    Powiedzcie czy macie stoplosy założone ,jak spadnie na 22 gr bedziecie skłonni rozstać się z papierem o nazwie Vedia ,bo to tylko papier jest ,żadnego majątku ani ziemi ta firemka nie ma coś miedzy 4 a 6 piętrem zawieszone na linach
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~lork [77.223.197.*]
    chyba tatus kochal cie tylko nocy :)
    Ja nie mam - bo wiem, że na tyle nie spadnie:)
    Ale możecie spróbować mi to udowodnić.
    Chłopaki po co takie zagrywki?
    Wig korekta wzrostów, NC od lat stabilnie w dół.
    Po co teraz podbijać?
    Zaniżajmy by zebrać - przecież pisałem...
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~b-b [46.204.72.*]
    JEDZIEMY DO GÓRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    AT NIE KŁAMIE!!!!!!!!!!!!!!!
    A DO TEGO DOJDZIE INFO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    i 2 ZETA W TYM ROKU JAK NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dnia 2013-04-19 o godz. 13:36 ~b-b napisał(a):
    > JEDZIEMY DO GÓRY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    AT NIE
    > KŁAMIE!!!!!!!!!!!!!!!
    A DO TEGO DOJDZIE INFO
    > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    i 2 ZETA W TYM ROKU JAK
    > NIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Lejesz miód na moje serce:))
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~xxx [194.105.132.*]
    ale tu juz od dawna nie ma zadnego handlu tylko przerzucanie z wora do wora, ci co mieli sprzedać juz sprzedali a ci co mieli kupic kupili. No chyba ze faktycznie bedzie tak jak obiecal jeden kolega 22 gr. Gantoman przewidujesz hosse na NC w ciagu 1-2 lat? Moim zdaniem bedzie pozniej jak wszystkie inne indeksy zostana napompowane NC jest ostatni w kolejce
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~LTE [195.116.183.*]
    TO SIE ROZWIJAMY-INFO

Notowana na rynku NewConnect Vedia po raz kolejny prezentuje najnowsze technologie na słynnych targach Hong Kong Electronics Fair w kwietniu.
    2013-04-17

Grupa Kapitałowa Vedia i jej fabryka zlokalizowana w Chinach po dynamicznym zwiększeniu skali działalności w 2012 roku idzie za ciosem i prezentuje kolejne innowacje dla klientów z całego świata.
    Główną nowością są nowe czytniki e-booków oparte na rewolucyjnej technologii Color E-Ink. Vedia uzyskała dostęp do tej technologii, jako jeden z pierwszych producentów na świecie. Dzięki temu czytniki e-booków oferowane przez Vedię będą jeszcze bardziej funkcjonalne i będą umożliwiały czytanie również kolorowych magazynów, książek z ilustracjami oraz innych materiałów edukacyjnych.

Technologia E-Ink bardzo jest znacznie bardziej ergonomicznym rozwiązaniem niż wyświetlacze LCD, dzięki temu, że ekrany E-Ink są cieńsze i lżejsze. Sprzedawane przez Vedię E-inky również dłużej działają po naładowaniu, ze względu na niski pobór prądu.

Vedia zdecydowała się na wprowadzenie urządzeń Color E-Ink do oferty ze względu na osiągnięcie przystępnych cen przez tego typu rozwiązania i możliwość zaoferowania ich przeciętnemu klientowi w krajach rozwijających się co przyspieszy komercjalizację. Wraz z wprowadzeniem urządzeń opartych o Color E-Ink Vedia może uczestniczyć w dalszej rewolucji na rynku oferując rozwiązania księgarniom, dystrybutorom prasy, czy też wydawnictwom edukacyjnym.

Tradycyjne monochromatyczne czytniki e-booków również ewoluują. Obecnie czytniki mogą być wyposażone w podświetlenie, moduł łączności bezprzewodowej Wi-Fi , mogą działać w oparciu o system operacyjny Android.

Wśród nowości w zakresie tabletów multimedialnych Vedia zaprezentowała m.in. model Q101, który będzie dysponował oddzielną klawiaturą oraz serię tabletów z nowoczesnymi procesorami cztero-rdzeniowymi.

Na pewno atrakcyjne są również 4 nowe tablety specjalnej serii dla dzieci. Te wytrzymałe urządzenia posiadają dedykowane aplikacje dla maluchów. Dzięki temu dzieci z zainteresowaniem będą spędzać czas m.in. grając w gry edukacyjne na tablecie, co odciąży ich rodziców. Urządzenia tego typu z wyświetlaczami od 4 do ponad 9 cali powinny stanowić ciekawy produkt dla wielu rodziców, jednocześnie będąc, tak jak wszystkie produkty Vedii w przystępnej cenie.

• Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~b-b [37.30.190.*]
    j.w.
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~TAK JEST [195.116.183.*]
    29 kwiecień
    2013 do: Staff Editor Tablety będą się sprzedawać jak ciepłe bułeczki
    Eksperci twierdzą, że widoczny będzie wzrost sprzedaży tabletów i ultrabooków. Co jeszcze będziemy chętnie kupowali w tym roku?

- W 2013 roku wzrośnie sprzedaż ultrabooków, ale uwaga wszystkich skierowana będzie w głównej mierze na tablety – przewiduje Jan Zdebel, prezes sieci Alsen. - W tym roku możemy się również spodziewać wzrostu sprzedaży monitorów zaopatrzonych w tuner telewizji cyfrowej oraz monitorów asygnowanych funkcją Dual Smart Solution. Liczymy także na szerokie zainteresowanie telewizorami z funkcją SmartTV – dodaje Jan Zdebel.

• Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Zen [31.6.141.*]
    ciekawe do ilu skoczy kurs po raporcie? bardzo mi się podoba ta spółka i mam nadzieje że dużo na niej zarobię.
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Piotr [94.254.146.*]
    Dnia 2013-05-13 o godz. 10:45 ~Zen napisał(a):
    > ciekawe do ilu skoczy kurs po raporcie? bardzo mi się
    > podoba ta spółka i mam nadzieje że dużo na niej zarobię.
    Kurs podejdzie moze pod 0, 63-0.65 . I co z tego, jak na drugi dzien zacznie sie pałowanie i powrot w okolice0.50 Ta spolka to ruchacz naiwnych i lepiej trzymac sie od niekj z daleka!
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Zen [31.6.141.*]
    ciekawe zatem co robisz na forum owej firmy skoro lepiej sie trzymac z daleka? ech wy naganiacze na spadki:) jak masz problem z poczuciem bycia ...uchanym to proponuje seksuologa;) albo może jednak kobiety;)
    spółka wydaje sie miec solidne podstawy pod dobry zarobek, czuje że jeszcze będziecie ja mocno kiedyś wychwalać.
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Piotr [94.254.146.*]
    Przestrzegam tylko innych! Sam siedzę na tej spółce juz 2,5 roku i nie mam mozliwosci wyjscia z akcji! Trend spadkowy trwa tutaj od samego początku zaistnienia Vedi na NC! Ale jak chcecie to kupujcie ,ja chetnie oddam tylko nie po 50 pare groszy
    Dnia 2013-05-13 o godz. 13:24 ~Piotr napisał(a):
    > Przestrzegam tylko innych! Sam siedzę na tej spółce juz 2,5
    > roku i nie mam mozliwosci wyjscia z akcji! Trend spadkowy
    > trwa tutaj od samego początku zaistnienia Vedi na NC! Ale
    > jak chcecie to kupujcie ,ja chetnie oddam tylko nie po 50
    > pare groszy
    Nigdy nie zrozumiem ludzi którzy siedzą na spółce chcą z niej wyjść i jeżdżą po niej jak po łysej kobyle.Lekarz pierwszego kontaktu Piotrze potrzebny od zaraz!!!!
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~ss [193.17.174.*]
    yeess
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~GALLENDOR [78.8.226.*]
    Jaki teraz masz nik baranie .jeszcze tydzień temu nikt nic nie pisał a dziś widzę że ten sam
    AIP pisze z 7ników
  • Re: KIERUNEK 2 ZŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~B-B [46.204.21.*]
    J.W.
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.