• Ckiekawe kiedy Autor: ~Jano [83.28.228.*]
    bedziecie łykac akcje w pospiechu jak bedzie gotówka w kasie na deweloperke oraz przyjda zyski z maxfirm ! w tym momencie posiadamy 8.400 tys głosów z 14000 czyli wiekszosc ! max firm jest wyceniana na 10 mln zł i UWAGA jej wartosc rosnie około 50 tys zł !!!!!!!! załozona w grudniu 2012 roku !!!!!! jeden z najszybciej rozwijajacych sie portali !!!!!!!
  • Re: Ckiekawe kiedy Autor: ~haha [86.63.120.*]
    to kupuj akcje przeciez tutaj kosmos bedzie :)
  • Re: Ckiekawe kiedy Autor: ~Jano [83.28.228.*]
    Spokojnie ja juz zakupiłem, moja strategia jest cos takiego jak dywersyfikacja portfela dlatego mam jakis tam procent akcji M Developemnt :) Ty dzieciaku sie czaisz, jestes na forum ale kacji nie ma... w 90 % tacy własnie jak Ty pózniej odbieraja :) Ale i tak zaprzeczysz przeciez :) cóż w polemike nie wchodze !
  • Re: Ckiekawe kiedy Autor: ~MDEV [83.3.233.*]
    Jano, czemu to po takim infie nie rośnie?
    najlepsze jest to ze wszyscy macie akcje i kazdy podobno sporo a ff tylko 22% smiechu warte idz dalej sprzatac w domu i zonie obiad ugotuj :)
    to ty jestes dzieciak bo smiecia masz w portfelu i smiem przypuszczac ze nie po cenie 0,04-0,05 gr tylko wyzej dlatego tak pragniesz wzrostow
  • Re: Ckiekawe kiedy Autor: ~Jano [83.28.228.*]
    śmiecia ? Jak do tej pory i owszem był... a co najlepiej sie inwestuje ? w smieci które sie odradzaja ! wspomnisz moje słowa dzieciaku, po Twoich wypowiedziach zakładam ze masz maks 25 lat ! a jestem pewny ze i tak kupisz te akcjje z czasem :) jak juz Ci powiedziałem z punktu psychologicznegi jestes pierwszym który odbierze ode mnie , czaisz sie piszesz, zastanawiasz ( podswiadomosc Cie interesuje tym papierem ) ale boisz sie i jestes nie pewny... zobaczysz ruch i wskoczysz ! pozdrawiam!
  • Re: Ckiekawe kiedy Autor: ~olo [85.150.7.*]
    Dnia 2013-04-17 o godz. 13:31 ~Jano napisał(a):
    > bedziecie łykac akcje w pospiechu jak bedzie gotówka w
    > kasie na deweloperke oraz przyjda zyski z maxfirm ! w tym
    > momencie posiadamy 8.400 tys głosów z 14000 czyli wiekszosc
    > ! max firm jest wyceniana na 10 mln zł i UWAGA jej wartosc
    > rosnie około 50 tys zł !!!!!!!! załozona w grudniu 2012
    > roku !!!!!! jeden z najszybciej rozwijajacych sie portali
    > !!!!!!!

skąd wiesz że najszybciej się rozwija ....a mają zyski a jakie przychody.....
    Ktoś sobie wycenił na 10mln zł ....buhahahah
    Kasa na deweloperkę .....a grunty mają a kto im kupi....i po jakiej cenie. Ile sprzedadzą mieszkań ???//////////
    Tutaj jest więcej pytań niż odpowiedzi.....Prezentacja mixfirm też nic o firmie nie ma tylko o rynku e-commerce....
    Jakoś jestem coraz bardziej sceptyczny ?????????
    Liczyłem na coś ciekawszego. Cóż oby cash flow był i zyski za ten rok.
  • Re: Ckiekawe kiedy Autor: ~Paweł [91.196.215.*]
    "prezentacja" firmy Mixfirm to jakiś żenujący świstek i świadczy o żenadzie całego przedsięwzięcia. Po takich informacjach wybywam z mde czym prędzej:)
  • Re: Ckiekawe kiedy Autor: ~norus [83.28.186.*]
    a co Ty bys chciał ? zeby jak Ci przedstawili ? maxfirm to nie społka giełdkowa nie musza tego robic !!!!!! bedziesz wiedział jak przełozy sie na zyski m developemnt :)
[x]
MFOOD -7,22% 1,67 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.