bedziecie łykac akcje w pospiechu jak bedzie gotówka w kasie na deweloperke oraz przyjda zyski z maxfirm ! w tym momencie posiadamy 8.400 tys głosów z 14000 czyli wiekszosc ! max firm jest wyceniana na 10 mln zł i UWAGA jej wartosc rosnie około 50 tys zł !!!!!!!! załozona w grudniu 2012 roku !!!!!! jeden z najszybciej rozwijajacych sie portali !!!!!!!
Spokojnie ja juz zakupiłem, moja strategia jest cos takiego jak dywersyfikacja portfela dlatego mam jakis tam procent akcji M Developemnt :) Ty dzieciaku sie czaisz, jestes na forum ale kacji nie ma... w 90 % tacy własnie jak Ty pózniej odbieraja :) Ale i tak zaprzeczysz przeciez :) cóż w polemike nie wchodze !
śmiecia ? Jak do tej pory i owszem był... a co najlepiej sie inwestuje ? w smieci które sie odradzaja ! wspomnisz moje słowa dzieciaku, po Twoich wypowiedziach zakładam ze masz maks 25 lat ! a jestem pewny ze i tak kupisz te akcjje z czasem :) jak juz Ci powiedziałem z punktu psychologicznegi jestes pierwszym który odbierze ode mnie , czaisz sie piszesz, zastanawiasz ( podswiadomosc Cie interesuje tym papierem ) ale boisz sie i jestes nie pewny... zobaczysz ruch i wskoczysz ! pozdrawiam!
Dnia 2013-04-17 o godz. 13:31 ~Jano napisał(a):
> bedziecie łykac akcje w pospiechu jak bedzie gotówka w
> kasie na deweloperke oraz przyjda zyski z maxfirm ! w tym
> momencie posiadamy 8.400 tys głosów z 14000 czyli wiekszosc
> ! max firm jest wyceniana na 10 mln zł i UWAGA jej wartosc
> rosnie około 50 tys zł !!!!!!!! załozona w grudniu 2012
> roku !!!!!! jeden z najszybciej rozwijajacych sie portali
> !!!!!!!
skąd wiesz że najszybciej się rozwija ....a mają zyski a jakie przychody.....
Ktoś sobie wycenił na 10mln zł ....buhahahah
Kasa na deweloperkę .....a grunty mają a kto im kupi....i po jakiej cenie. Ile sprzedadzą mieszkań ???//////////
Tutaj jest więcej pytań niż odpowiedzi.....Prezentacja mixfirm też nic o firmie nie ma tylko o rynku e-commerce....
Jakoś jestem coraz bardziej sceptyczny ?????????
Liczyłem na coś ciekawszego. Cóż oby cash flow był i zyski za ten rok.
"prezentacja" firmy Mixfirm to jakiś żenujący świstek i świadczy o żenadzie całego przedsięwzięcia. Po takich informacjach wybywam z mde czym prędzej:)
a co Ty bys chciał ? zeby jak Ci przedstawili ? maxfirm to nie społka giełdkowa nie musza tego robic !!!!!! bedziesz wiedział jak przełozy sie na zyski m developemnt :)