• Pokusze sie o analize Autor: ~jaca [84.31.161.*]
    Z calego walnego co wchodzi w zycie to zmiana RN i emisja 5.1 mln akcji z prawem poboru (reszta jest uniewazniona), czyli jak teraz jest 80% w ich posiadaniu to obejma 4 mln akcji , a ulicy zostanie raptem 1mln, czyli nic. Wydaje mi sie ze takie zagranie niejst po to aby zaraz wpuscic wszsytko w rynek, tylko z nowa RN i zupelnie nowa spolka zaczac robic nowy biznes.
    Takie moje przypuszczenia, ale moze byc oczywiscie inaczej, oby nie:)

Pozdr.
  • Re: Pokusze sie o analize Autor: ~mpo [85.221.208.*]
    Show_Time
  • Re: Pokusze sie o analize Autor: ~Artek [77.254.117.*]
    Dnia 2013-04-12 o godz. 22:52 ~jaca napisał(a):
    > Z calego walnego co wchodzi w zycie to zmiana RN i emisja
    > 5.1 mln akcji z prawem poboru (reszta jest uniewazniona),
    > czyli jak teraz jest 80% w ich posiadaniu to obejma 4 mln
    > akcji , a ulicy zostanie raptem 1mln, czyli nic. Wydaje mi
    > sie ze takie zagranie niejst po to aby zaraz wpuscic
    > wszsytko w rynek, tylko z nowa RN i zupelnie nowa spolka
    > zaczac robic nowy biznes.
    Takie moje przypuszczenia, ale
    > moze byc oczywiscie inaczej, oby nie:)

Pozdr.

Kolego tu jest już prawie 100% akcji u ludzi , wczoraj to się stary prezes pozbywał akcji i to jeszcze nie wszystkich (od poniedziałku wywali resztę )inni członkowie już się dawno pozbyli i odeszli .
    Plusem tego może być teraz to że mamy nowy zarząd i oni zaczną coś zbierać . Wręcz nawet muszą żeby udała się nowa emisja i ktoś wyłożył pieniądze na ratowanie spółki , ONI muszą pozbierać wszystkie PP , bo jak znam życie , to nikt z nas małych nikt tych PP nie wykupi i bankructwo jest nie uniknione .
    Ja niestety to wczoraj sprzedałem i mogę sobie tylko popisać i porozmyślać o opuszczeniu w ogóle tej szulerni jakim jest GPW , twierdząc że tu nie idzie w tych czasach inwestować . Bo sami widzicie jaki wielki przekręt był na tej spółce .
    Miał być inwestor który miał brać akcje po 50 gr. a w rzeczywistości była to ściema by cały zarząd mógł pozbyć się swoich akcji , po walnym piszą że nie było kworum by zatwierdzić jego emisje , ale do zatwierdzenia emisji by wyciągnąć kasę od małych to kworum było nie potrzebne - banda oszustów- teraz myślą że ktoś da im kasę na to by mogli przez następny rok pobierać wysokie pensje i łudzić ludzi . Szkoda pisania i moich nerwów . Ja to widzę bardzo czarno chociaż życzę by udało się wam wyjść z tego badziewia z zyskiem , ale kurs tej spółki za jakiś miesiąc będzie wachał się w granicy 2 lub 3 gr.
    TYM KTÓRZY CHCĄ NADAL INWESTOWAĆ ŻYCZĘ POWODZENIA !!!
  • Re: Pokusze sie o analize Autor: ~jaca [194.151.7.*]
    Dzieki Artek za twoja mysl, przynajmniej jest tu pare osob, ktore pisza powaznie, a nie tylko komentarze typu "ooooooo" "uwalili was" "strzala" itp.
    Ale jak zarzad sprzedal to raczej nie w ostatnich dwoch dniach, oni napewno juz wiedzieli wczesniej, ze sie z nimi pozegnaja i bez sensu byloby teraz wywalanie w rynek.
    Prawda, ze z tym inwestorem to dziwna sprawa, chyba ze jeszcze cos wyplynie, pozyjemy zobaczymy.

Pozdr.
  • Re: Pokusze sie o analize Autor: ~jklin [193.200.47.*]
    miałem zakupione po0,23 ale sprzedałem po 0,22 tuż przed zwalą,teraz to nawet po 0,15 nie wezmę,za duże ryzyko
    p.s
    powodzonka
  • Re: Pokusze sie o analize Autor: ~inwestor [83.27.146.*]
    Co masz na mysli ze zarzad sypał ?
    Jedynym czlonkiem zarzadu był Prezes Cebula który teraz musi ustąpić stanowiska, jedynie jemu opłacało się wysypać akcje z zyskiem, nikt z tu obencych nie ma zysku sprzedajac 300k po 17 groszy - NIKT.

Emisja po 50 gr moze nie być mitem, nie pomysleliscie ze moze byc to specjalna zagrywka, po co mieli by miec ponad 33% na tym walnym jak wprowadza zamet w gowach inwestorow i pozbieraja sobie wszystko, zwlaszcza od Prezesa który jest pod sciana.
    Oddadza wszyscy ktorzy musza zrobia walne beda mieli 60% albo duzo duzo wiecej i zrobia emisje dedykowana dla inwestora.

Kurs nie od parady byl doprawdzony do 17 gr gdzie miala miejsce wymiana akcji.
    WYMIANA AKCJI !!!

Nie jest do glupie i błache gadanie , akcje sa policzone tych akcji nie ma, sa pochowane, sprzedaz ponizej 30 groszy moze sie okazac bledem przez wielu powielanych.
    Sa tu mechanizmy które dla zwykłych graczy sa nieznane.

16 gr akcje była to bardzo dobra okazja inwestycyjna. W poniedziałek może być rownie dobrze kurs na wysokosci 27-28 groszy.

Jest nowy zarzad, nie bez powodu sa tacy ludzie w nim.
    Pan Cebula moze juz byc bez akcji ale to dowiemy sie w srode badz czwartek a wtedy moga juz z kursem byc wysoko.

A napewno juz wysoko moze byc jezeli wszystkie akcje splynna na jedno konto i dowiemy sie kto jest głównym udziałowcem spółki.
  • Re: Pokusze sie o analize Autor: ~ggtr [213.241.53.*]
    co ty czlowieku piepszysz takie farmazony
    tu juz co mozna bylo zarobic to sie zarobilo ja np 100% :)

teraz tylko pozostaje powolne konanie do 3-4 groszy do konca roku, tak dzieje sie na zdecydowanej wiekszosci spolek z nc.
  • Re: Pokusze sie o analize Autor: ~ok [31.61.129.*]
    Inwestor-jesteś wielki, napewno kupiłeś po 0, 12 a sprzedałes po 0, 24 i jak sprzedałes to lecimy na 2 gr., można wiedzieć w co teraz inwestujesz ( trawe na Narodowym ). A tak na serio jak tu siedzi don Patro to będzie sie jeszcze działo, widać to bylo na koniec jak przekladali z wora do wora- trochę cierpliwości a don patro da znać o sobie.
  • Re: Pokusze sie o analize Autor: ~ok [31.61.129.*]
    To było do ggtr
[x]
CENTURION -1,60% 1,85 2025-11-07 15:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.