Świetna spółka. Nie widać żadnego sypania tanimi akcjami. Branża najbardziej obiecująca na NC. Po wejściu emisji zawsze są większe wahania ale później kurs się stabilizuje jeśli spółka jest silna fundamentalnie. I tutaj tak będzie. Spółka skazana na sukces bez względu na to co wygadują niektóre osoby. Są fundamenty, wyniki, świetna branża, obroty. Bardzo mało jest takich spółek na NC. Myślę że warto akumulować. W dodatku wygląda na to że gra jedynie 18k akcji z emisji...
Zobacz profil Netwise
Netwise: Doradca już może liczyć zyski
W poniedziałek na NewConnect zadebiutowała informatyczna spółka Netwise. Od rana nie zawarto jednak żadnej transakcji na jej akcjach.
Nawet 12,5 zł, czyli 81,2 proc. więcej niż na rynku pierwotnym, chcieli płacić inwestorzy za akcje Netwise w pierwszej części poniedziałkowych notowań. Informatyczna spółka jest 14. podmiotem, który w tym roku zadebiutował na NewConnect. GPW do godz. 13 nie zezwoliła jednak na handel papierami debiutanta. Taka postawa GPW wydaję się być zrozumiała jeśli dokładnie wczytamy się w dokument informacyjny debiutanta.
Netwise działa od 2008 r. Założycielami firmy byli Tomasz Luchowski (obecnie prezes spółki) i Jakub Skałbania (szef rady nadzorczej). Podmiot zajmuje się wdrażaniem rozwiązań klasy CRM (do zarządzania relacjami z klientami). Ma na tym polu spore osiągnięcia. W 2011 r. Netwise miał 5,76 mln zł przychodów i 0,47 mln zł zysku netto. W 2012 r. obroty sięgnęły 5,43 mln zł ale zarobek netto wzrósł do 0,63 mln zł.
Wiosną 2012 r. właściciele Netwise zdecydowali, że spółka zadebiutuje na NewConnect. W tym celu podmiot przekształcił się w spółkę akcyjną. Przed zamianą wśród udziałowców Netwise pojawił się Runicom i związane z nim podmioty (notowany na NewConnect wehikuł należy do Piotra Chmielewskiego). Runicom Corporate Finance był też autoryzowanym doradcą, który pomagał w upublicznieniu Netwise.
W ofercie prywatnej, jesienią ub.r., technologiczna spółka sprzedała ledwie 18,3 tys. akcji serii B. Wcześniej kapitał zakładowy dzielił się na 1 mln akcji. To oznacza, że nowe walory stanowią ledwie 1,8 proc. podwyższonego kapitału. Papiery serii B objęło ledwie ośmiu inwestorów. Ich tożsamość nie jest znana. Płacili po 6,9 zł za papier. Wartość oferty brutto wyniosła zatem tylko 125,1 tys. zł. Na konto Netwise wpłynęło jeszcze mniej pieniędzy bo firma musiała zapłacić 20 tys. zł za sporządzenie dokumentu informacyjnego oraz 27,2 tys. zł za przeprowadzenie oferty. To oznacza, że ze sprzedaży akcji serii B Netwise pozyskał na czysto niespełna 78 tys. zł.
Debiutant informuje, że wyda pieniądze na rozwój spółki. Zarząd, ani autoryzowany doradca nie pokusili się nawet, żeby przedstawić konkretne cele inwestycyjne. Kwota zebrana ze sprzedaży akcji jest bowiem symboliczna zwłaszcza jeśli zestawimy ją z gotówką (1,06 mln zł) posiadaną przez Netwise na koniec grudnia 2012 r.
Wzmożony popyt na akcje Netwise na pierwszej sesji może dziwić skoro jeszcze kilka miesięcy temu nie było chętnych na ich zakup w ofercie prywatnej po cenie znacznie niższej niż bieżąca. Inwestorzy, którzy z taką determinacją zabiegają o papiery Netwise muszą również brać pod uwagę, że znaczna część akcji spółki nie jest objęta lock-up'em. Do niesprzedawania walorów przez 12 miesięcy po debiucie zdecydowali się bowiem jedynie założyciele, czyli Tomasz Luchowski i Jakub Skałbania, którzy wspólnie mają 63 proc. akcji. Pozostałe papiery, w tym cały pakiet należący do Runicomu i powiązanych z nim udziałowców (łącznie 28 proc. akcji obejmowanych po nominale, czyli po 0,1 zł) oraz papiery serii B mogą natychmiast trafić na rynek. Pokusa do realizacji zysków może być ogromna, skoro wartość papierów należących do Runicomu w ciągu kilku kwartałów wzrosła kilkudziesięciokrotnie.
Dnia 2013-04-12 o godz. 09:13 ~Ramzes napisał(a):
> Jkl jesteś mistrzem propagandy haha:)
Niestety nie mogę wam w tym dorównać ....Wytnij ,wklei to nie mistrzostwo ale tworzenie takich wysublimowanych postów i wątków to prawdziwe mistrzostwo ...
Zdaje się na osąd rynku ...Kto ma rację ....
Dnia 2013-04-12 o godz. 09:40 ~NTW napisał(a):
> A dla mnie to największe żenada co robisz Ty i ten
> Anty-sranty,
Walicie psoty bez żadnych argumentów na
> spadki, a sami skrobiecie.
No nie sorry, macie argumenty!
> Bronice ludzi buhaha ciekawe przed czym? chyba przed
> dobrymi inwestycjami i budowaniu swojego kapitału.
Co w tym złego ,że wklejam artykuł z parkietu ?.Czy autor napisał nieprawdę ????
Czy ja piszę ,że będzie spadać lub rosnąć ???
Ocenę artykułu pozostawiam zainteresowanym ...
Chłopy postarajcie się bardziej na CDE wam nie wychodzi na Netwise bryndza ..
Chyba nie chcecie sugerować ,że to przez jakiś nędzny artykuł w parkiecie ???
@jkl
twoja niezdrowa fascynacja wklejanym przez ciebie artykułem świadczy, że uważasz go za świetny materiał
mam pytanko do tego fragmentu
"Wzmożony popyt na akcje Netwise na pierwszej sesji może dziwić skoro jeszcze kilka miesięcy temu nie było chętnych na ich zakup w ofercie prywatnej po cenie znacznie niższej niż bieżąca.".
możesz wskazać źródło, gdzie jest opisana ta nieudana emisja?
ja niestety znam tylko losy emisji zakończonych w 100% i boję się, ze coś mogło mi umknąć...
dla mnie Netwise to bardzo silna i świetna firma, więc zdziwiony jestem...
z góry dziękuję za konkretną odpowiedź (na taką liczę, bo na tym forum ty jesteś guru od wklejanego artykułu)
Dnia 2013-04-12 o godz. 10:47 ~szaman napisał(a):
> @jkl
twoja niezdrowa fascynacja wklejanym przez ciebie
> artykułem świadczy, że uważasz go za świetny materiał
mam
> pytanko do tego fragmentu
"Wzmożony popyt na akcje
> Netwise na pierwszej sesji może dziwić skoro jeszcze kilka
> miesięcy temu nie było chętnych na ich zakup w ofercie
> prywatnej po cenie znacznie niższej niż bieżąca.".
>
możesz wskazać źródło, gdzie jest opisana ta nieudana
> emisja?
ja niestety znam tylko losy emisji zakończonych w
> 100% i boję się, ze coś mogło mi umknąć...
dla mnie Netwise
> to bardzo silna i świetna firma, więc zdziwiony jestem...
z
> góry dziękuję za konkretną odpowiedź (na taką liczę, bo na
> tym forum ty jesteś guru od wklejanego artykułu)
Ja jestem guru od wklejania tekstu pytaj autora tekstu z Parkietu i jeżeli mu zarzucasz
nie prawdę żądaj sprostowania ...
@jkl
czytasz, jak zwykle bez zrozumienia - powoli przyzwyczajam się, jak do tego, że konkretnie nie odpowiadasz
cierpliwie wyjaśniam, bo juz pokazałeś, że nie zawsze wyłapujesz sens zdania:
pytałem się o źródło tej informacji - to nie zarzut to pytanie, rozumiesz?
a jesli tyle razy wklejasz ten artykuł, to chyba go przeanalizowałeś i uznałeś, ze warto...
Dnia 2013-04-12 o godz. 12:11 ~szaman napisał(a):
> @jkl
czytasz, jak zwykle bez zrozumienia - powoli
> przyzwyczajam się, jak do tego, że konkretnie nie
> odpowiadasz
cierpliwie wyjaśniam, bo juz pokazałeś, że nie
> zawsze wyłapujesz sens zdania:
pytałem się o źródło tej
> informacji - to nie zarzut to pytanie, rozumiesz?
a jesli
> tyle razy wklejasz ten artykuł, to chyba
> przeanalizowałeś i uznałeś, ze warto...
to jak masz
> konkrety?
Więc odpowiadam po raz wtóry pytaj autora tekstu z Parkietu ..Jak mam ci prościej odpowiedzieć .Jeżeli nie potrafisz ogarnąć zdania które jest złożone z kilku słów to wybacz nie mój problem ...
Tak uznałem ,że warto wklejać ten artykuł a rynek weryfikuje słuszność mojej decyzji ...
NAPISZĘ TYM RAZEM DUŻYMI LITERAMI NA WSZELKI WYPADEK JEŻELI NADAL MASZ PROBLEM Z TREŚCIĄ ARTYKUŁU TO WSZELKIE PYTANIA I WĄTPLIWOŚCI KIERUJ DO REDAKCJI PARKIETU ( mniemam że nie będzie to dla ciebie duży wysiłek)..
@jkl
jak zwykle zero konkretów w twojej odpowiedzi, zwykłe szkolne uniki
wklejasz bezrefleksynie (to takie łagodne określenie...) artykuły innych -super wyżyny intelektualne :)
ciekawe, więc po co to robisz?
pisałeś o sobie samarytanin...dobre :)
Dnia 2013-04-12 o godz. 12:53 ~szaman napisał(a):
> @jkl
jak zwykle zero konkretów w twojej odpowiedzi, zwykłe
> szkolne uniki
wklejasz bezrefleksynie (to takie łagodne
> określenie...) artykuły innych -super wyżyny intelektualne
> :)
ciekawe, więc po co to robisz?
pisałeś o sobie
> samarytanin...dobre :)
Aby zakończyć tą jałową i bezproduktywną wymianę zdań .Wklejam ten artykuł aby chętni mogli go przeczytać ...A ty jak chcesz doszukuj się innych podtekstów ..
Starasz się swoimi postami zdyskredytować moją osobę i moje posty ale umyka ci główny cel twojej aktywności -jaki doskonale wiesz???
Skup ( skupcie ) się na zachowaniu kursu bo to co piszesz o spółce nijak się ma do tego jak
w chwili obecnej kształtuję się kurs ...
A ja będę robił swoję czyli -----KOPIUJ -WKLEJ ...Żegnam ...
@jkl
rady to sobie możesz dawać, bo ja za takie bezrefleksyjne dziękuję
i nie udawaj niewiniątka, dyskredytować moje wypowiedzi próbujesz co i rusz
a na kurs ma wpływ takie naganianie bez przemyśleń, jak twoje, czy tego drugiego anty-cośtam
jkl jako bezinteresowny samarytanin czuwa i wkleja... super,
wiem, wiem jaki masz cel...
@jkl
napisałeś:
"Aby zakończyć tą jałową i bezproduktywną wymianę zdań .Wklejam ten artykuł aby chętni mogli go przeczytać ...A ty jak chcesz doszukuj się innych podtekstów"
nie udawaj, nie udawaj
wymiana zdań jest jałowa z twojej strony -nie odpowiadasz konkretnie na pytania, sam jesteś winien
nie ma żadnych podtekstów, po prostu mój wniosek jest taki, że wklejasz ten artykuł bezrefleksyjnie, bez próby rzetelnej analizy,
propozycja: dopisz takie wyjaśnienie pod każdym artykułem, że jego tresci nie analizowałeś, robisz to bez przemyślenia i zrozumienia - wówcas będzie uczciwie
Netwsie jest spółką, która budzi wielkie zainteresowanie i jest świetnie rozwijająca się firmą. Inwestycją która przyniesie dużą stopę zwrotu.
Jeśli ktoś uważa inaczej to jest w wielkim błędzie, ponieważ nikt nie jest w stanie dorównać spółce w tym czym się zajmuje. Konkurencje zostawia daleko w tyle.
Netwise
8.00 -12.95%
2013-04-12 11:25:20
[X]
2013-04-08
12:09 Netwise zadebiutował na NewConnect
więcej..
Zobacz profil Netwise
Netwise: Doradca już może liczyć zyski
W poniedziałek na NewConnect zadebiutowała informatyczna spółka Netwise. Od rana nie zawarto jednak żadnej transakcji na jej akcjach.
Nawet 12,5 zł, czyli 81,2 proc. więcej niż na rynku pierwotnym, chcieli płacić inwestorzy za akcje Netwise w pierwszej części poniedziałkowych notowań. Informatyczna spółka jest 14. podmiotem, który w tym roku zadebiutował na NewConnect. GPW do godz. 13 nie zezwoliła jednak na handel papierami debiutanta. Taka postawa GPW wydaję się być zrozumiała jeśli dokładnie wczytamy się w dokument informacyjny debiutanta.
Netwise działa od 2008 r. Założycielami firmy byli Tomasz Luchowski (obecnie prezes spółki) i Jakub Skałbania (szef rady nadzorczej). Podmiot zajmuje się wdrażaniem rozwiązań klasy CRM (do zarządzania relacjami z klientami). Ma na tym polu spore osiągnięcia. W 2011 r. Netwise miał 5,76 mln zł przychodów i 0,47 mln zł zysku netto. W 2012 r. obroty sięgnęły 5,43 mln zł ale zarobek netto wzrósł do 0,63 mln zł.
Wiosną 2012 r. właściciele Netwise zdecydowali, że spółka zadebiutuje na NewConnect. W tym celu podmiot przekształcił się w spółkę akcyjną. Przed zamianą wśród udziałowców Netwise pojawił się Runicom i związane z nim podmioty (notowany na NewConnect wehikuł należy do Piotra Chmielewskiego). Runicom Corporate Finance był też autoryzowanym doradcą, który pomagał w upublicznieniu Netwise.
W ofercie prywatnej, jesienią ub.r., technologiczna spółka sprzedała ledwie 18,3 tys. akcji serii B. Wcześniej kapitał zakładowy dzielił się na 1 mln akcji. To oznacza, że nowe walory stanowią ledwie 1,8 proc. podwyższonego kapitału. Papiery serii B objęło ledwie ośmiu inwestorów. Ich tożsamość nie jest znana. Płacili po 6,9 zł za papier. Wartość oferty brutto wyniosła zatem tylko 125,1 tys. zł. Na konto Netwise wpłynęło jeszcze mniej pieniędzy bo firma musiała zapłacić 20 tys. zł za sporządzenie dokumentu informacyjnego oraz 27,2 tys. zł za przeprowadzenie oferty. To oznacza, że ze sprzedaży akcji serii B Netwise pozyskał na czysto niespełna 78 tys. zł.
Debiutant informuje, że wyda pieniądze na rozwój spółki. Zarząd, ani autoryzowany doradca nie pokusili się nawet, żeby przedstawić konkretne cele inwestycyjne. Kwota zebrana ze sprzedaży akcji jest bowiem symboliczna zwłaszcza jeśli zestawimy ją z gotówką (1,06 mln zł) posiadaną przez Netwise na koniec grudnia 2012 r.
Wzmożony popyt na akcje Netwise na pierwszej sesji może dziwić skoro jeszcze kilka miesięcy temu nie było chętnych na ich zakup w ofercie prywatnej po cenie znacznie niższej niż bieżąca. Inwestorzy, którzy z taką determinacją zabiegają o papiery Netwise muszą również brać pod uwagę, że znaczna część akcji spółki nie jest objęta lock-up'em. Do niesprzedawania walorów przez 12 miesięcy po debiucie zdecydowali się bowiem jedynie założyciele, czyli Tomasz Luchowski i Jakub Skałbania, którzy wspólnie mają 63 proc. akcji. Pozostałe papiery, w tym cały pakiet należący do Runicomu i powiązanych z nim udziałowców (łącznie 28 proc. akcji obejmowanych po nominale, czyli po 0,1 zł) oraz papiery serii B mogą natychmiast trafić na rynek. Pokusa do realizacji zysków może być ogromna, skoro wartość papierów należących do Runicomu w ciągu kilku kwartałów wzrosła kilkudziesięciokrotnie.
@jkl
wklejasz po raz n-ty to samo
propozycja: dopisz takie wyjaśnienie pod każdym artykułem, że jego tresci nie analizowałeś, robisz to bez przemyślenia i zrozumienia - wówczas będzie uczciwie
albo odpowiedz na moje wcześniejsze pytania -tylko konkrety...
Dnia 2013-04-12 o godz. 15:34 ~szaman napisał(a):
> @jkl
wklejasz po raz n-ty to samo
propozycja: dopisz takie
> wyjaśnienie pod każdym artykułem, że jego tresci nie
> analizowałeś, robisz to bez przemyślenia i zrozumienia -
> wówczas będzie uczciwie
albo odpowiedz na moje
> wcześniejsze pytania -tylko konkrety...
Moja ostatnia odpowiedź na twoje zaczepki słowne ..
Co to ma do rzeczy czy ja analizowałem jego treść i robię to bez przemyślenia i zrozumienia nie ja tu się liczę ważne , że potencjalni zainteresowani przeczytają ten artykuł i to oni zdecydują czy kupić czy nie kupić ....Czy obawiasz się o ich poziom intelektualny i nie zrozumieją właściwie ???
Mają wybór , wasze żałosne nagonki czy też krytyczny artykuł ..
Zabronisz im dostępu do informacji ??
Mi wystarczyła lektura D.I aby wyciągnąć właściwe wnioski ...Rynek to weryfikuje i przyznaje mi rację ..
Nie masz co się wysilać!
Ja nie nabiorę się na twoją nagonkę i nie oddam akcji
Już nikogo nie uda Ci się naciągnąć
Spółka jest za dobra, żeby oddawać za taką cene. Kurs powędruje w górę już niebawem. Może w przyszłym tygodniu i zobaczymy nie 3zł a 13zl może i więcej.
Netwsie jest tyle wart!! i wy doskonale to wiecie............
@jkl
ty szukasz zaczepek, nie ja
ja szukam rzeczowej dyskusji, zadałem konkretne pytanie, a ty robisz uniki
nie odpowiadasz na pytania, konkretnie, jak sam sie domagałeś
i to tylekceważysz sobie innych ludzi, bo promując (tutaj: wklejając wielokrotnie) ten sam artykuł, nie potrafisz konkretnie odpowiadać
ps.
więc jakie wnioski wysunąleś o Netwise, jeśli nie potrafisz obronić artykułu?
Dnia 2013-04-12 o godz. 16:31 ~szaman napisał(a):
> @jkl
ja szukam rzeczowej
> dyskusji, zadałem konkretne pytanie, a ty robisz uniki
nie
> odpowiadasz na pytania, konkretnie, jak sam sie domagałeś
> i to tylekceważysz sobie innych ludzi, bo promując (tutaj:
> wklejając wielokrotnie) ten sam artykuł, nie potrafisz
> konkretnie odpowiadać
ps.
więc jakie wnioski wysunąleś o
> Netwise, jeśli nie potrafisz obronić artykułu?
Dnia 2013-04-12 o godz. 16:38 ~jkl napisał(a):
> Dnia 2013-04-12 o godz. 16:31 ~szaman napisał(a):
>
> @jkl
ja szukam rzeczowej
> > dyskusji, zadałem konkretne pytanie, a ty robisz
> uniki
nie
> odpowiadasz na pytania, konkretnie, jak
> sam sie domagałeś
> i to tylekceważysz sobie innych
> ludzi, bo promując (tutaj:
> wklejając wielokrotnie)
> ten sam artykuł, nie potrafisz
> konkretnie
> odpowiadać
ps.
więc jakie wnioski wysunąleś o
>
> Netwise, jeśli nie potrafisz obronić artykułu?
Mój wniosek po lekturze D. I był prosty nie pchaj się w Runiconowe szambo ..
Ja nie muszę bronić artykułu , artykuł broni się sam ...Co widać po kursie i waszych często zakładanych wątkach ...
Oczywiście napiszesz , że znowu nie udzieliłem ci odpowiedzi ...
A ja czekam na odpowiedz .., Masz akcji tej "perełki "???
@jkl
Jako autor tego pytania winnyś dać przykład i sam odpowiedzieć....
a pozostali mogą, ale nie muszą tego robić
brak ci argumentow merytorycznych, to widzę chcesz zajrzeć do kieszeni innym, mało eleganckie zagranie...
twoje pytanie przypomina argumentację w stylu: i co z tego, że 2+2=4, ale ty nie umiesz śpiewać!
i przy okazji ponawiam:
więc jakie wnioski wysunąleś o Netwise, jeśli nie potrafisz obronić artykułu?
jkl
na innych spólkach ilość watków jest podobna... nie twórz anomalii, bo jej nie ma
a kilka z pewnoscia powstało dlatego, ze stare zaśmiecales tą samą wklejką -zupełnie jakbyś uwazał, że ludzie nie skumaja po jednym czytaniu, brzydko, brzydko
Dnia 2013-04-12 o godz. 16:51 ~szaman napisał(a):
> @jkl
Jako autor tego pytania winnyś dać przykład i sam
> odpowiedzieć....
a pozostali mogą, ale nie muszą tego robić
>
brak ci argumentow merytorycznych, to widzę chcesz zajrzeć
> do kieszeni innym, mało eleganckie zagranie...
twoje
> pytanie przypomina argumentację w stylu: i co z tego, że
> 2+2=4, ale ty nie umiesz śpiewać!
i przy okazji ponawiam:
> więc jakie wnioski wysunąleś o Netwise, jeśli nie potrafisz
> obronić artykułu?
Dokonujesz słownej manipulacji faktami , mylisz świadomie pojęcia przychody i wynik finansowy usprawiedliwiając to pomyłką , sugerujesz wejście inwestora branżowego i ty chcesz mnie pouczać co jest eleganckie a co nie ...
Pytałem pierwszy w czym ta spółka w poprzednich wątkach w czym ta spółka przewyższa konkurencję ..
Twoja odpowiedź .....
Re: Tak się kończy naganianie na spadki! Antywise zaniża kurs
Autor | ~szaman [37.228.33.*] 2013-04-10 15:32 Zobacz wątki dotyczące Netwise
Zobacz profil Netwise
@uji, czyli jkl...
poczytaj sobie na stronie Netwise, nie chce się?
przykład:
Partner Roku 2011 i 2012 - Microsoft Dynamics CRM.
Netwise zdystansował konkurencję we wszystkich kryteriach.
zdystansował -przetłumacz sobie to @uji vle jkl
I to jest merytoryczna odpowiedź ????
Tu się wzniosłeś na wyżyny intelektualne .....Kopiuj , wklej .. Poczytaj sobie ..
@jkl
jak zwykle zero konkretów, tylko uniki i docinki z twojej strony, czyli normalka :)
podejrzewałem, że czytasz bez zroumienia, a teraz sam to potwoerdzasz, cóż...
manipuluje faktami, proszę o konkrety
sugeruje wejscie inwestora branzowego? czytasz bez zrozumienia - wyrazałem m-o-j-e zdanie
w sprawie dystansowania konkurencji odwołałem się do stronki Netwise, ale widzę nie skumałeś znowu co czytałeś (albo nie chcialo ci się tam zajrzec...)
proszę masz KONKRETY zdystnsowania konkurencji dla przykładu za 2012r.
"W 2012 roku Netwise po raz trzeci z rzędu zdobył tytuł Partnera Roku w zakresie Microsoft Dynamics CRM. Nagroda ta przyznawana jest w oparciu o sztywno zdefiniowane kryteria w Rankingu Partnerów Microsoft: liczbę sprzedanych licencji Dynamics, liczbę wdrożeń oraz liczbę konsultantów zajmujących się systemami Microsoft Dynamics. Dodatkowo w tym roku brane były pod uwagę również udokumentowane referencje z wdrożeń.
Netwise zdystansował konkurencję we wszystkich kryteriach."
nie pomawiaj o przeinaczanie faktami, ja mówie konkrety
czas na ciebie -teraz ty odpowiedz na moje pytanie KONKRETY np. o nieudanych emisjach?
a teraz czas na weekend, a ty przemysl swoje uniki i daj konkrety
Dnia 2013-04-12 o godz. 17:40 ~szaman napisał(a):
> @jkl
jak zwykle zero konkretów, tylko uniki i docinki z
> twojej strony, czyli normalka :)
podejrzewałem, że czytasz
> bez zroumienia, a teraz sam to potwoerdzasz, cóż...
> manipuluje faktami, proszę o konkrety
sugeruje wejscie
> inwestora branzowego? czytasz bez zrozumienia - wyrazałem
> m-o-j-e zdanie
w sprawie dystansowania konkurencji
> odwołałem się do stronki Netwise, ale widzę nie skumałeś
> znowu co czytałeś (albo nie chcialo ci się tam zajrzec...)
> proszę masz KONKRETY zdystnsowania konkurencji dla
> przykładu za 2012r.
"W 2012 roku Netwise po raz
> trzeci z rzędu zdobył tytuł Partnera Roku w zakresie
> Microsoft Dynamics CRM. Nagroda ta przyznawana jest w
> oparciu o sztywno zdefiniowane kryteria w Rankingu
> Partnerów Microsoft: liczbę sprzedanych licencji Dynamics,
> liczbę wdrożeń oraz liczbę konsultantów zajmujących się
> systemami Microsoft Dynamics. Dodatkowo w tym roku brane
> były pod uwagę również udokumentowane referencje z wdrożeń.
> Netwise zdystansował konkurencję we wszystkich
> kryteriach."
nie pomawiaj o przeinaczanie
> faktami, ja mówie konkrety
czas na ciebie -teraz ty
> odpowiedz na moje pytanie KONKRETY np. o nieudanych
> emisjach?
a teraz czas na weekend, a ty przemysl swoje
> uniki i daj konkrety
Czyli normalka bez konkretów i wklejka .. BEZ ODBIORU ....
@jkl
buchacha!
dostałeś KONKRETY i robisz uniki, jak zwykle
mistrz, a raczej miszcz wklejki zarzuca innym wklejki :)))
naucz się rozróżniać cytaty od wklejek