Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: NETWISE

@jkl
jak zwykle zero konkretów, tylko uniki i docinki z twojej strony, czyli normalka :)
podejrzewałem, że czytasz bez zroumienia, a teraz sam to potwoerdzasz, cóż...

manipuluje faktami, proszę o konkrety
sugeruje wejscie inwestora branzowego? czytasz bez zrozumienia - wyrazałem m-o-j-e zdanie

w sprawie dystansowania konkurencji odwołałem się do stronki Netwise, ale widzę nie skumałeś znowu co czytałeś (albo nie chcialo ci się tam zajrzec...)
proszę masz KONKRETY zdystnsowania konkurencji dla przykładu za 2012r.
"W 2012 roku Netwise po raz trzeci z rzędu zdobył tytuł Partnera Roku w zakresie Microsoft Dynamics CRM. Nagroda ta przyznawana jest w oparciu o sztywno zdefiniowane kryteria w Rankingu Partnerów Microsoft: liczbę sprzedanych licencji Dynamics, liczbę wdrożeń oraz liczbę konsultantów zajmujących się systemami Microsoft Dynamics. Dodatkowo w tym roku brane były pod uwagę również udokumentowane referencje z wdrożeń.
Netwise zdystansował konkurencję we wszystkich kryteriach."

nie pomawiaj o przeinaczanie faktami, ja mówie konkrety
czas na ciebie -teraz ty odpowiedz na moje pytanie KONKRETY np. o nieudanych emisjach?
a teraz czas na weekend, a ty przemysl swoje uniki i daj konkrety

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETWISE 0,00% 62,00 2023-07-04 09:42:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.