Może tak ktoś mi powie, a może Gordon? a moze /pękający ze smiechu/ leszcz mi odpowie?
Bo mądrego to az miło posłuchać ;) - KTO TO W TAKIM RAZIE CIĄGLE KUPUJE!!?? i coraz niżej, i niżej, i coraz wiecej i więcej! ...rozumiem ze jacyś tępi frajerzy? Bankruta! Tak? HEHEHE ....
tak a kto inny , widza promocje , tak jak na cedc widzieli i teraz kurs w czarnej dupie , to samo tutaj , sami przewalaja i wywalaja jak popyt sie ustawia
Ot prosto i rzeczowo- pan kupuje , pani kupuje , państwo kupują....
Mając 5 tysi ile akcji kupisz po zecie a ile po 16,90....
Różnica 10 groszy a 1 zeta zysku to różnica , a procentowo wygląda tak samo....
Gra toczy się o wzrost procentowy.....ale to tylko gra...
Sam sobie odpowiedziales w pytanieu skoro pytales kto kupuje coraz taniej i taniej....coraz taiej i taniej kupuja frajerzy......
jak kolega wyzej wspominal cedka tez pakowali....Weste od 8 zeta....
glupie pytania zadajesz a do powrotu na 10 zeta trzeba wzrostu o jakies 800-900% a zeby byla spolka groszowa jeszcze spadku o jakies 25%
ale jak chcesz to kupuj przeciez ani ja ani byly leszcz Cie nie powstrzyma jestemy tylko idiotami ktorzy od 4 zeta trabia przynajmniej ja od tego poziomu a leszcze chyba jeszcze od wyzszego
aha i nie piszcie co sie tu udzielam skoro sami co jakis czas mnie wywolujecie
Zgadzam sie na 100%, nie potrzeba nam dziennych graczy po kilka tys., ale niestety to jest nieuniknione.
Ja wierze w rekomendacje publikowane w UK (10+PLN) i chyba jest oczywiste ze kopalnia takich rozmiarow, popierana przez kapital z Luxemburga to nie jakis Amber Gold albo jedna ze spolek Krauzego - to nie drukarnia makulatury. Za rok lub dwa powroci do 10-15PLN.
Pozdrawiam
Napiszę tak - dzisiaj w pierwszej godzinie notowań wszedł albo wyszedł dość duży kapitał - ja obstawiam że wszedł i po odczekaniu aż podaż zaniknie będzie próba odreagowania.
Ale do niczego nie namawiam-na dwoje babka ...