• Pytanko? Autor: ~UA [185.5.218.*]
    Może tak ktoś mi powie, a może Gordon? a moze /pękający ze smiechu/ leszcz mi odpowie?
    Bo mądrego to az miło posłuchać ;) - KTO TO W TAKIM RAZIE CIĄGLE KUPUJE!!?? i coraz niżej, i niżej, i coraz wiecej i więcej! ...rozumiem ze jacyś tępi frajerzy? Bankruta! Tak? HEHEHE ....
  • Re: Pytanko? Autor: ~inwestor_gpw [46.113.1.*]
    tak a kto inny , widza promocje , tak jak na cedc widzieli i teraz kurs w czarnej dupie , to samo tutaj , sami przewalaja i wywalaja jak popyt sie ustawia
  • Re: Pytanko? Autor: ~były leszcz [5.60.104.*]
    Ot prosto i rzeczowo- pan kupuje , pani kupuje , państwo kupują....
    Mając 5 tysi ile akcji kupisz po zecie a ile po 16,90....
    Różnica 10 groszy a 1 zeta zysku to różnica , a procentowo wygląda tak samo....
    Gra toczy się o wzrost procentowy.....ale to tylko gra...
  • Re: Pytanko? Autor: ~myk [5.185.229.*]
    Dawać kutafony na 0,00 zł
  • Re: Pytanko? Autor: ~Gordon_Geko [83.29.233.*]
    Sam sobie odpowiedziales w pytanieu skoro pytales kto kupuje coraz taniej i taniej....coraz taiej i taniej kupuja frajerzy......

jak kolega wyzej wspominal cedka tez pakowali....Weste od 8 zeta....

glupie pytania zadajesz a do powrotu na 10 zeta trzeba wzrostu o jakies 800-900% a zeby byla spolka groszowa jeszcze spadku o jakies 25%

ale jak chcesz to kupuj przeciez ani ja ani byly leszcz Cie nie powstrzyma jestemy tylko idiotami ktorzy od 4 zeta trabia przynajmniej ja od tego poziomu a leszcze chyba jeszcze od wyzszego

aha i nie piszcie co sie tu udzielam skoro sami co jakis czas mnie wywolujecie
  • Re: Pytanko? Autor: ~Andy [87.205.216.*]
    Kupują INWESTORZY, sprzedają FRAJERZY !!!
  • Re: Pytanko? Autor: ~Adam (UK) [89.76.36.*]
    Zgadzam sie na 100%, nie potrzeba nam dziennych graczy po kilka tys., ale niestety to jest nieuniknione.
    Ja wierze w rekomendacje publikowane w UK (10+PLN) i chyba jest oczywiste ze kopalnia takich rozmiarow, popierana przez kapital z Luxemburga to nie jakis Amber Gold albo jedna ze spolek Krauzego - to nie drukarnia makulatury. Za rok lub dwa powroci do 10-15PLN.
    Pozdrawiam
  • Re: Pytanko? Autor: ~Gordon_Geko [83.29.233.*]
    naprawde jestes taki.....hmmmm bezmyslny?

jaki kapital z luksemburga?

ukrainciec sobie tam zarejestrowal spolke ze podatkow nie placic i tyle

jakich rozmiarow?? przeciez to jest mikro kopalnia w porownaniu do naszych krajowych kopaln

10-15 zlotych? moze az za 10 akcji
  • Re: Pytanko? Autor: ~dyzio46 [83.29.0.*]
    Kupować-jutro Kosmos-hał hał.
  • Re: Pytanko? Autor: ~dyzio46 [83.29.0.*]
    Ja jutro kupuje a Szarik zakopuje-w słoikach.
  • Re: Pytanko? Autor: ~zuza [37.8.224.*]
    Odważny jesteś Dyziu, bo po dzisiejszej panice inwestorzy pewnie trzęsą się ze strachu. Ucałuj Szarika od ciotki zuzy.
  • Re: Pytanko? Autor: ~dyzio46 [79.186.55.*]
    Napiszę tak - dzisiaj w pierwszej godzinie notowań wszedł albo wyszedł dość duży kapitał - ja obstawiam że wszedł i po odczekaniu aż podaż zaniknie będzie próba odreagowania.
    Ale do niczego nie namawiam-na dwoje babka ...
[x]
SADOVAYA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.