• ostatnia szansa na... Autor: ~pp [87.204.23.*]
    tanie zakupy, oczywiście moim zdaniem
  • Re: ostatnia szansa na... Autor: ~niestety [83.7.114.*]
    raczej to już koniec :(
  • Re: ostatnia szansa na... Autor: ~taki tam [178.37.97.*]
    Raczej na uratowanie resztek pieniędzy. Z tego co słyszałem to zamawiają towar u dostawców ale nie wszyscy już chcą z nimi współpracować. Stracili złudzenia ,że coś się temu Zarządowi uda.
  • Re: ostatnia szansa na... Autor: ~pp [87.204.23.*]
    towar i sprzedaż to akurat jest w tej firmie i szybko się to okaże
  • Re: ostatnia szansa na... Autor: ~pytanie [89.77.59.*]
    Czy to koniec spółki??
  • Re: ostatnia szansa na... Autor: ~Ogon [91.192.123.*]
    Jeszcze nie koniec- cwaniaki z Rubiconu będą chciały jeszcze wyprowadzić aktywa bo jakoś swoją kasę muszą odzyskać. Obniżenie nominału sugeruje że coś będą cudować.
  • Re: ostatnia szansa na... Autor: ~załamany [83.7.114.*]
    Koniec jest bliski ..niestety :(((( , takie jest moje zdanie :((
    Chodziłem po sklepach ..pytałem ..nigdzie nie ma produktów Miraculum :((( wycofane itp..braki..itp
  • Re: ostatnia szansa na... Autor: ~pp [87.204.23.*]
    skoro tak Ci się wydaje, to nie zaglądaj na spółkę, jak masz akcje to sprzedaj i twój problem się rozwiąże

Pozdrawiam
  • Re: ostatnia szansa na... Autor: ~www [164.127.160.*]
    Ja też chodziłem po sklepach i nic z Mirki nie było i opchałem to na amen. I jak oni mają zarabiać i z czego spłacać obilgacje i do tego te podbitki z jedną akcją na zamknięcie.
  • Re: ostatnia szansa na... Autor: ~zBranży [83.29.83.*]
    konkurencja wykańcza Miraculum :((((( prowadzę hurtownie...( dużą woj. .lubskie )
  • Re: ostatnia szansa na... Autor: ~Roben [109.241.48.*]
    A, ja widzę, że jakby się coś poprawiło. Też wcześniej myślałem ,że towar znika , ale o dziwo w E.Leclercu wyłożyli tyle ile powinno być. Była Gracja , Geneza Młodości Miraculum, Pani Walewska. Robią to widać w kontrolowany sposób. Nie chcą nadwyżek utylizować bo to są straty. Wyprodukować ,a potem zniszczyć. W końcu to oni najwięcej wyłożyli na tego śmiecia kasy. Muszą jeszcze w końcu znaleźć kasę na wykup pierwszej transzy obligacji. Ale w Carrefure tam dawno nie widzę ich towaru to chyba od czasu jak rozstali się z Hygieniką. Nowakowską "gwiazdę" powinni już dawno wygonić.Ta to by chciała 3 razy w roku robić emisje akcji. Wszystkim opowiadała swoje sny, że będą wyniki, będą na plus i Wuj z tego (czytaj inaczej). I tak z kwartału na kwartał. Bez końca. W tym to była dobra.
  • Re: ostatnia szansa na... Autor: ~freeman [83.31.55.*]
    Człowieku, nie naganiaj. Ktoś ma jakieś oszczędności, coś sobie odłożył i myśli w co zainwestować. Może to dla niego ważne. A tu taki pp pisze słowa, które mogą kogoś w błąd wprowadzić. I straci pieniądze. Ja rozumiem: naganiać można, bo to jest biznes. Ale jest to etycznie dopuszczalne tylko wtedy, jeśli dany papier ma jakąś szansę, będzie istniał.
    I "swoim zdaniem" proszę się nie zasłaniać,

• Re: ostatnia szansa na... Autor: ~pp [89.68.181.*]
    kolego ja po prosu myślę że jest tanio, a " moim zdaniem" piszę dlatego aby nikt nie przyjmował tega za pewnik

pozdrawiam
  • Re: ostatnia szansa na... Autor: ~BezSzans [83.30.54.*]
    Moja średnia to 0,33 ...czy wyjdę kiedyś na 0 ??? chyba nie ma szans... :((((
  • Re: ostatnia szansa na... Autor: ~kazik [83.30.54.*]
    0,33 to już historia -szybciej będzie 0,03
  • Re: ostatnia szansa na... Autor: ~pytanieNaŚniadanie [83.30.54.*]
    Czy to już koniec Miraculum ???
    Ps. Jaką macie średnią kupna??? i czy macie jeszcze nadzieje na lepsze jutro ?? , bo ja już nie ...
  • Re: ostatnia szansa na... Autor: ~TakMyślę [89.77.59.*]
    Biorąc pod uwagę fakt ,iż giełda wyprzedza rzeczywistość ...śmiem twierdzić, patrząc na kur akcji, że w najbliższym czasie nie czekają nas dobre informacje :((((
  • Re: ostatnia szansa na... Autor: ~widdi [83.21.79.*]
    jedyna nadzieja że ktoś ich przejmnie. np Soraya albo Procter Gamble. Tylko nie wiem czy akurat Mirka wzbudzi zainteresowanie. Towar się wmiare sprzedaje, tylko problem jest z dostawami
[x]
MIRACULUM 0,00% 0,63 2026-04-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.