• zaczyna się skup Autor: ~tk [178.235.184.*]
    zaczyna się skup
  • Re: zaczyna się skup Autor: ~krashan [37.109.71.*]
    nie no, wywala ktoś, serio
  • Re: zaczyna się skup Autor: dark7 [95.48.24.*]
    Jak się zacznie skup to obroty będą około 500tys :) Teraz to ktoś po prostu nie chcąc czekać aż mu oddadzą po 7-8gr wziął trochę z prawej ..... i tyle na razie w tym temacie niestety :(
    No chyba że teraz to przerwa na lunch ;) i zaraz wróci do pracy.
    odnośnie Dependu to szału nie ma, myślałem że będzie ostro a tu sranie w banie
  • Re: zaczyna się skup Autor: dark7 [95.48.24.*]
    Bo na razie to na Depend są zabawy w kółka, sam też się bawię i z 10,20 k wywalam po 36-37gr a później zbieram po 30gr. To co mam na lepsze czasy nie ruszam bo jak przyjdzie godzina W to widły będą po widłach i wielu co się nie przygotowało odpowiednio będzie miało problem ;)
    Na DGT to ja czekam na razie na 14gr liczę że tam się skończy pierwsza podbitka i lekka cofka
  • Re: zaczyna się skup Autor: ~sl [176.97.26.*]
    Zgadzam sie z Dark - na razie gruby, kimkolwiek jest daje szanse drobnicy na ładowanie do woreczków, zanim zacznie sam ładowac do wora...
    indeks NC ponad 1% na minusie, ile to jeszcze będzie trwać?
    smiem twierdzic ze indeks NC własnie dzis ociera się o dołek. Ustaw sobie poziomy fibo od szczytu do chwili obecnej, istotne dołki masz dokladnie na zniesieniach 23,6 i 76,4.
    Miedzy 61,8 a 76,4 jest trojka przedzielająca piatkowe impulsy spadkowe.
  • Re: zaczyna się skup Autor: ~Bernard [83.28.172.*]
    Na NC nie ma czegoś takiego jak dołek... Wystarczy przejrzeć rynek i zobaczyć jakie gnioty są tu notowane i- o dziwo- całkiem wysoko wyceniane. Dobre, perspektywiczne spółki opuszczają NC na rzecz GPW a zostają najgorsze badziewia, spadające z 2 zł przy wejściu na rynek do kilku groszy... Taka specyfika rynku, moim zdaniem NCindex to totalny bezsens, a połowa spółek powinna dawno wylecieć.
    Skup jak się zacznie- o ile nie będzie emisji zamiast niego- to obroty pójdą po kilkaset tysięcy złotych, a ustawiane zlecenia sprzedaży będą non stop zbierane. Możliwe też jest wezwanie. W każdym razie ekscytowanie się skupem po każdej większej transakcji to lekka przesada.
    Bernard, w zyciu bym nie pomyslał ze indeks NC moze byc harmoniczny, ale jest ... perfekcyjnie harmoniczny. Ruch od listopada/grudnia 2010 wpisuje sie nieprawdopodobnie idealnie w pełny zestaw poziomow (oczywiscie nie wszystkie są wykorzystane) Doł dzisiejszego cienia naprawde jest na poziomie 100% i indeks NC szoruje własnie po dnie, teraz to juz jestem absolutnie pewny.
  • Re: zaczyna się skup Autor: ~Bernard [83.28.172.*]
    Ja w fibo nie wierzę, więc technicznie nie jest to dla mnie istotny sygnał. Zobaczymy, jeżeli wzrośnie chociaż do 40 to przyznam Ci rację.
    a... szczyt to grudzien 2010. Naprawde ładnie sie wpisuje...
  • Re: zaczyna się skup Autor: ~v v [77.255.39.*]
    Digate
    8 kwietnia
    Szukamy wsparcia do aktualnie realizowanych projektów i tych, które są przed nami. Aplikuj! http://www.pracuj.pl/praca/programista-aplikacji-internetowych-torun,oferta,2882299
  • Re: zaczyna się skup Autor: ~krashan [31.0.161.*]
    nie ma handelku? wypadało by zdjąć te 0,09, dawajcie na trzy cztery wciskamy entery
    Drobna korekta dla NC Index - próbując wpisac kurs najdokładniej jak sie da wychodzi mi 31,4 jako dołek dla rynku NC, aczkolwiek obecna ostatnia falka leci nieco mocniej, tak jakby chciała dotrzec do okolic 31,2. Brakuje dnia, dwoch by te poziomy osiagnac i NC powinien sie budzic ze snu zimowego.
  • Re: zaczyna się skup Autor: ~krashan [31.0.161.*]
    obroty by się większe przydały
  • Re: zaczyna się skup Autor: ~dezel [83.9.28.*]
    wszystko jedno.
  • Re: zaczyna się skup Autor: ~v.v [77.255.39.*]
    Będą i obroty. Wycena akcji jest nieadekwatna do wartości spółki...to już zostało zauważone. Tu może się dużo zmienić..
[x]
DIGATE -14,29% 0,01 2014-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.