• do Mr. Obvious Autor: ~haha [86.63.120.*]
    moze zechcesz podzielić sie swoimi przemysleniami co do dzisiejszego zachowania sie kursu??
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.109.20.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: do Mr.ha ha Autor: ~ert [91.235.161.*]

moze zechcesz podzielić sie swoimi przemysleniami co do
    dzisiejszego zachowania sie kursu??
  • Re: do Mr. Obvious Autor: ~haha [86.63.120.*]
    ert ty jakis jeb niety jestes matka cie nie kocha a ojciec za bardzo?? napisalem do Mr. Obviousa moze na ten zasyp ma jakies wytlumaczenie bo on obojetnie co by sie nie dzialo zawsze tak sobie dopasuje informacje i tak je analizuje ze tak czy siak wychodzi mu na wzrosty. Stąd też moje pytanie czy po ostatnich 2-3 sesjach nadal widzi wszystko w rozowych okularach i czy po raz kolejny przewiduje tutaj niebotyczne wzrosty o jakich duza czesc z was pisze a jak to zawsze bywa gdzie duzo bydla tam wzrostow nie bedzie a tutaj zlecialo sie pelno takich
  • Re: do Mr. Obvious Autor: ~ha hi [91.235.161.*]
    janek jakis jeb niety jestes matka cie nie kocha a ojciec
    za bardzo?? napisalem do Mr. ha ha moze na ten zasyp ma
    jakies wytlumaczenie bo on obojetnie co by sie nie dzialo
    zawsze tak sobie dopasuje informacje i tak je analizuje ze
    tak czy siak wychodzi mu na soadki. Stąd też moje pytanie
    czy po ostatnich 2-3 sesjach nadal widzi wszystko w
    carnych okularach i czy po raz kolejny przewiduje tutaj
    niebotyczne spadki o jakich czesc z was pisze a jak
    to zawsze bywa gdzie duzo bydla tam spadków nie bedzie a
    tutaj zlecialo sie pelno takich
  • Re: do Mr. Obvious Autor: ~mr.Obvious [91.150.223.*]
    Nie wiem skąd pan wywnioskował, że niby naganiam na wzrosty, jedyne co robię, to tłumaczę działanie spółek i giełdy, oraz komunikaty, gdy ktoś w oczywisty sposób chce wprowadzić niedoświadczonych w błąd.

Korygowałem informacje naganiaczy na spadki, jak i naganiaczy na wzrosty.

Ostatnio po prostu jest 1-2 użytkowników, którzy rażąco przekłamują informacje naciągając na spadki, stąd większa krytyka właśnie dla nich z mojej strony.
  • Re: do Mr. Obvious Autor: ~mr.Obvious [91.150.223.*]
    Mogę starać się panu pomóc zrozumieć techniczne rzeczy, ale do naganiania w żadną stronę nie będę się dokładał, o czym już kilkukrotnie wspominałem.

Z rzetelnych informacji(takich jak np. raporty, wiedza o działaniu spółek akcyjnych i giełdy) mogę wnioskować i napisać na forum swoje przemyślenia, jednak z kilku transakcji swoich przemyśleń pisać nie będę, bo jest to bardziej wróżenie z fusów, czy zgadywanie "co poeta miał na myśli".

Widać jednak ostatnio tendencję do regularnego ściągania na 8gr. i wyciągania do 11gr., przy czym obroty są większe przy wyciąganiu z progu podaży. Każdy zinterpretuje na miarę własnej wiedzy i możliwości.
  • Re: do Mr. Obvious Autor: ~haha [86.63.120.*]
    no widzisz mr. obvious sam napisales ze wyciaganie jest na wiekszych obrotach tzn ze mamy wiecej akcjonariuszy probujacych sie pozbyc papiera niz tych chcacych go kupic
  • Re: do Mr. Obvious Autor: ~eN [79.185.6.*]
    Nie no nie wierze ha ha ? Wygłupiasz sie czy piszesz poważnie ? na wiekszych obrotach rosnie to sugeruje ze wiecej chce sie pozbyc papieru ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • Re: do Mr. Obvious Autor: ~mr. Obvious [91.150.223.*]
    Więc tak to pan rozumie? Ciekawe.

Jak już powiedziałem, każdy zinterpretuje według własnej wiedzy i doświadczenia.
[x]
MFOOD -7,98% 0,75 2025-09-26 16:42:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.