ert ty jakis jeb niety jestes matka cie nie kocha a ojciec za bardzo?? napisalem do Mr. Obviousa moze na ten zasyp ma jakies wytlumaczenie bo on obojetnie co by sie nie dzialo zawsze tak sobie dopasuje informacje i tak je analizuje ze tak czy siak wychodzi mu na wzrosty. Stąd też moje pytanie czy po ostatnich 2-3 sesjach nadal widzi wszystko w rozowych okularach i czy po raz kolejny przewiduje tutaj niebotyczne wzrosty o jakich duza czesc z was pisze a jak to zawsze bywa gdzie duzo bydla tam wzrostow nie bedzie a tutaj zlecialo sie pelno takich
janek jakis jeb niety jestes matka cie nie kocha a ojciec
za bardzo?? napisalem do Mr. ha ha moze na ten zasyp ma
jakies wytlumaczenie bo on obojetnie co by sie nie dzialo
zawsze tak sobie dopasuje informacje i tak je analizuje ze
tak czy siak wychodzi mu na soadki. Stąd też moje pytanie
czy po ostatnich 2-3 sesjach nadal widzi wszystko w
carnych okularach i czy po raz kolejny przewiduje tutaj
niebotyczne spadki o jakich czesc z was pisze a jak
to zawsze bywa gdzie duzo bydla tam spadków nie bedzie a
tutaj zlecialo sie pelno takich
Nie wiem skąd pan wywnioskował, że niby naganiam na wzrosty, jedyne co robię, to tłumaczę działanie spółek i giełdy, oraz komunikaty, gdy ktoś w oczywisty sposób chce wprowadzić niedoświadczonych w błąd.
Korygowałem informacje naganiaczy na spadki, jak i naganiaczy na wzrosty.
Ostatnio po prostu jest 1-2 użytkowników, którzy rażąco przekłamują informacje naciągając na spadki, stąd większa krytyka właśnie dla nich z mojej strony.
Mogę starać się panu pomóc zrozumieć techniczne rzeczy, ale do naganiania w żadną stronę nie będę się dokładał, o czym już kilkukrotnie wspominałem.
Z rzetelnych informacji(takich jak np. raporty, wiedza o działaniu spółek akcyjnych i giełdy) mogę wnioskować i napisać na forum swoje przemyślenia, jednak z kilku transakcji swoich przemyśleń pisać nie będę, bo jest to bardziej wróżenie z fusów, czy zgadywanie "co poeta miał na myśli".
Widać jednak ostatnio tendencję do regularnego ściągania na 8gr. i wyciągania do 11gr., przy czym obroty są większe przy wyciąganiu z progu podaży. Każdy zinterpretuje na miarę własnej wiedzy i możliwości.
no widzisz mr. obvious sam napisales ze wyciaganie jest na wiekszych obrotach tzn ze mamy wiecej akcjonariuszy probujacych sie pozbyc papiera niz tych chcacych go kupic
Nie no nie wierze ha ha ? Wygłupiasz sie czy piszesz poważnie ? na wiekszych obrotach rosnie to sugeruje ze wiecej chce sie pozbyc papieru ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????