ludzie plują tym złodziejom w twarz a oni zakładają głupie wątki by rozmydlić atmosferę nienawiści i zachęcają by trzymać ich akcje kilka lat jak pisze jeden z tych baranów złodziei
Spisałem na straty tego śmiecia. Kupowałem jeszcze przed NE, potem się zapisałem na tą pieprzoną tapetę albo jak kto woli papier toaletowy, jak tak uśrednić to ok. 6,5-7 zł. Patrzę na to bez emocji bo już pojąłem, że mnie wydupcyli, oby ich kiedyś za to zamknęli. Ja już odłożyłem kwotę większą i nie zamierzam więcej dać się oszukac na giełdzie. Niech ten badziew zlikwidują, bo to szulernia i tyle. Nawet dobre spółki rosną średnio gorzej od inflacji w ciągu tych kilkunastu lat tego cyrku.
Lepiej mi się wiodło nawet na Elektrimie, bo ten śmieć dawał nadzieję na odrobienie każdej straty w kilka minut :) tu nie ma nadziei tylko czarna doopa i żyleta w łapę.
od czasu od czasu pojawia sie tutaj naganiacze ostatnio wujek. szuka kolejnych frajerow za zakupy smiecia. potem papier 30% w dol. zlodzieje juz nie maja komu sprzedawac, beda teraz robic skup po 1oo akcji co kilka dni aby sie komunikat pokazal, to moze znow naiwni sie znajda.