• zapraszam Autor: ~bo [95.41.210.*]
    ...poczytajcie lepiej o intakusie, lada moment ogromne zmiany, nowy inwestor, przejęcie, i nowa działalność, perspektywy nieograniczone, a czasu coraz mniej ......
  • Re: zapraszam Autor: ~notoeco! [77.254.222.*]
    Dla przypomnienia, od całkiem niedawna jest nowy inwestor w Greeneco, myślę, że nie warto stąd w tym momencie uciekać ale życzę dobrych decyzji i udanych inwestycji.
  • Re: zapraszam Autor: ~bo [77.115.40.*]
    ...z całym szacunkiem ale tu inwestor miał być ale się wycofał, niestety wziął się za to Zientara, a to porażka, Karkosik zrobił mu tylko przysługę z dawnych lat ( NFI Kwiatkowski ), a na intakusie, wszystko otwarte, green też nieźle szybował po podaniu informacji o inwestorach i pewnie by wszystko poszło ok gdyby nie ustawa o OZE i niepewni Arabowie, a dla Karkosika te pieniążki które zaangażował to pikuś, więc chyba w bliższej i dalszej perspektywie lepszy intakus ???!!!
  • Re: zapraszam Autor: ~notoeco! [77.254.222.*]
    Dzięki za merytoryczną wypowiedź, moja może będzie mniej konstruktywna i może masz rację z tym intakusem ale mam przeczucie, że to czas na Greeneco. Czasami tak jest, że nie wiesz dlaczego ale jednak popierasz swoją pierwszą myśl, która nie rzadko jest najlepsza. Pozdrawiam i życzę dobrych decyzji.
  • Re: zapraszam Autor: ~botanik [164.126.142.*]
    Przed Intakusem jeszcze wiele niewiadomych chociaż jest coraz ciekawiej. Dużym minusem jest to że jest na 2 fix i ciężko z niego wyjść.

Jeżeli mogę coś podpowiedzieć, to proponuje zwrócić uwagę na Calatrava, może być ciekawie.
  • Re: CALATRAVA Autor: ~Botanik [164.126.142.*]
    Coś zaczyna się ruszać.
[x]
GREENECO 0,00% 0,29 2014-08-08 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.