...poczytajcie lepiej o intakusie, lada moment ogromne zmiany, nowy inwestor, przejęcie, i nowa działalność, perspektywy nieograniczone, a czasu coraz mniej ......
Dla przypomnienia, od całkiem niedawna jest nowy inwestor w Greeneco, myślę, że nie warto stąd w tym momencie uciekać ale życzę dobrych decyzji i udanych inwestycji.
...z całym szacunkiem ale tu inwestor miał być ale się wycofał, niestety wziął się za to Zientara, a to porażka, Karkosik zrobił mu tylko przysługę z dawnych lat ( NFI Kwiatkowski ), a na intakusie, wszystko otwarte, green też nieźle szybował po podaniu informacji o inwestorach i pewnie by wszystko poszło ok gdyby nie ustawa o OZE i niepewni Arabowie, a dla Karkosika te pieniążki które zaangażował to pikuś, więc chyba w bliższej i dalszej perspektywie lepszy intakus ???!!!
Dzięki za merytoryczną wypowiedź, moja może będzie mniej konstruktywna i może masz rację z tym intakusem ale mam przeczucie, że to czas na Greeneco. Czasami tak jest, że nie wiesz dlaczego ale jednak popierasz swoją pierwszą myśl, która nie rzadko jest najlepsza. Pozdrawiam i życzę dobrych decyzji.