jak to jest ze na kazdy Twoj wpis jest mase argumentów w których piszesz nieprawde a ciagle to robisz ? zadaje Ci pytania a Ty odswierzasz soje watki w których piszesz oczerniajace bzdury !!!
Debil to łagodne słowo dla Ciebie ! sam zmieniałes nicki te same IP ! Byłes Sławek Janek Jarek !
Do tego błaznie juz zadałem Ci pare razy kilka pytań co dowodzi ze strasznie kłamiesz i jakos nie odpowiadasz na nie !
Wczoraj o 13 napisałes ze byles na walnym jak walne trwało ... potrafisz to wytłumaczyc ?
Druga sprawa Twoje IP a miejsce odbycia walnego to bardzo spora odległosc ? jak to wytłumaczysz ? teleportacja ? bo sprawdziułem Twoje Ip !!!!
Spamowanie pana Jarka/Janka/Sławka/... jest już bardzo irytujące.
Wklejanie niepopartych niczym i niezwiązanych z wątkiem tekstów uniemożliwia dyskusję na poziomie i psuje czytelność wątków.
Nagminne podbijanie swoich wątków, nic nie wnoszącymi hasłami chyba nikogo umiejącego czytać nie przekonuje.
Nie wiem na jakich zasadach działa tu moderator, ale mógłby się tym zainteresować.
Dodatkowo naganianie na spadki w tak infantylny sposób ma na celu chyba tylko przeszkadzanie, bo ze świecą szukać naiwnego, który w takie teksty uwierzy.
Zachowanie osobnika o pseudo Janek można porównać do zachowaniem złodzieja, któremu się wydaje, że jak coś widział i nie ukradł, to to oś zgubił. Jankowi natomiast się wydaje, że jak on stracił na giełdzie, to w rzeczywistości stracili inni, a on zyskał i w związku z tym ma tytuł do obrażania innych. Ot taka sobie narracja i jego rozumowanie na poziomie przedszkolaka.