no chyba ty nie widzisz ze przy tych duzych obrotach przerzucali akcje miedzy soba bo bylo to dogadane i wtedy tez leszcz sobie lyknal pare kilo teraz tez leszcz skarmiany jest papierem tak wiec sztuczny tlok robili przy wysokich obrotach a teraz tonacy okret
a ty tak analizujesz z dobrego serca?:) bo nie bardzo rozumiem twoje zaangazowanie skoro tak jak pisałeś nie masz tego papiera... na tym poziomie to ubieranie nie skończy się w tym roku...
co nie zmienia postaci rzeczy, że żeby tyle ubrać to jeszcze sporo zostało, tak jak powiedziałeś jak leszcz z przerzucania bierze po kilka kilo, więc normalnie to wygląda tak że robisz nową prywatną emisję dla nowego "inwestora" podbijasz kurs na zmniejszonym FF i wtedy jebut po kawałku.. a takie ubieranie jak tu się wafluje po kilkadzięsiąt tysięcy pln to proszę cię, więc tak czy inaczej będzie lepiej niż jest, taka moja opinia
po co zadajesz mi pytanie do ilu urośnie? skąd mam to wiedzieć? uważam że to nie ten poziom co teraz, czego sobie i innym zaangażowanym w ten papier życzę, a co będzie to się okaże bardzo niedługo,
widzisz boisz sie wyrazić swoja zdanie napewno masz jakiś zasięg no nie wiem 20-30 gr moze 30-50gr wiec jak? a to twoje bardzo niedlugo to do konca miesiaca czy roku wyrazaj sie bardziej precyzyjnie nikt potem nie bedzie sie smial no chyba ze ja :)
haha, ty masz swoją strategię pisania postów o papierze którego nie masz, ja mam i wiem co mam z nim zrobić, jak zrobię źle to mój portfel i tyle, btw, @Q%$@!#% mbank który pozdrawiam słowem !%@!$#%@^
zobacz wczoraj ktos rzucil 75k potem 200k dzisiaj kolejne 75 czesc kupi sam a reszte podlaczy sie ulica do sztucznego obrotu i tak to sie bedzie dzialo :)
tak dodam jeszcze, że patrząc na wykres od 17/02 do dzisiaj można zauważyć odwróconą formację głowy z ramionami, nawet obroty się mniej więcej zgadzają więc jak dorysujemy drugie ramię to zasięg wychodzi 0,15-0,20, przy czym na tych groszowych spółkach trochę ciężko o dokładną at, ale przynajmniej to jest argument, jak myślisz haha?
wg mnie najbardziej prawdopodbny jest scenariusz opisany przez emem. po prywatnej emisji ff bedzie bardzo niskie,wtedy zrobia szum wokol spolki,podbija kurs i zaczna ubierac ulice w akcje. haha uwazasz, ze 75 k akcji to jest ubieranie? prosze Cie,nie zabieraj glosu na forum, chlopcze.
47tyś pln obrotu, kto spanikował ten wywalił, lawina poszła, zobaczymy jeszcze, wszyscy jesteśmy świadomi że to nie było "wywalanie akcji przez zarząd itp" jak tu niektóre teorie głoszą...