jw. Jestem tutaj od 6-10 groszy i chyba nie powie mi nikt, że wczorajsze kupno 1,5 mln akcji w przedziale 10-12 było po podbitke? bo jesli tak to przepraszam, ale pieknie sie zasmieje:) po taka podbitke ze za 4tys zł znow jest 10 gr:) pewnie sie dziwidzie po co, a po to zeby sobie jeszcze ładnie dokupic conieco. Jutro walne wszystko się ładnie wyklaruje.
dokladnie zbierajac pol mln po 10 pol po 11 i 300 tys po 12 a potem wyrzucic 47 k po 10 hahaha:) ja czasami mam nadzieje, że ludzie jednak mają swoj rozum i nie stwierdza ze ktos kupil tyle akcji w takim przedziale w taki a nie inny sposob, żeby wywalic, bo i tak nic nie wywalą:) i nie wywalają. Jakis leciutko zdenerwowany leszczyk oddal akcji jeden z drugim za 5 tys zł. Jak to w kilerze na waciki>?>>>:P:P to forum poprawia humor, dlatego je lubie czytac;)
ja mysle ze to juz niedlugo bo za duzo tych akcji juz nie ma kolejna dobra porcje akcji odebraliby w przedziale 14-17 a potem moga spokojnie isc do gory bo drobni beda mieli malutko akcji znajac leszcza to przy 20 gr wyrzuci sie ich z 80-90 %