• skotan Autor: ~doradca [83.31.14.*]
    2.54 mocny opór hheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee BRAK OPRU NA 1.99

NA CYPRZE JEST FAJNIE
  • Re: skotan Autor: ~paweł [83.31.153.*]
    na inwestorów krezusa to nie działa
  • Re: skotan Autor: ~poker [37.5.149.*]
    Ostatnio te akcje znaja tylko jeden kierunek ,dzisiaj znacznie przyspieszony.
    Ja od razu polaczylem to z Cyprem,moze sie myle.Pytanie co bedzie dalej?
    A naganiac na akcje jak to niektorzy robia nie ma co. Tu to hazard.
  • Re: skotan Autor: ~krezus [83.31.153.*]
    panie Karkosik uszanuj inwestorów na skotanie
  • Re: skotan Autor: ~wkurzony [91.237.136.*]
    przecież to kawał gnoja . nic więcej
  • Re: skotan Autor: ~wasz Roman [37.247.233.*]
    dzisiaj długo spałem, więc w czym jest problem ?
  • Re: skotan Autor: ~animal [178.43.25.*]
    Ale chlusnął,dwójka coraz bliżej.Dobrze że wywaliłem to powyżej 4
  • Re: skotan Autor: ~vvv [83.30.80.*]
    Dnia 2013-04-03 o godz. 15:35 ~animal napisał(a):
    > Ale chlusnął,dwójka coraz bliżej.Dobrze że wywaliłem to
    > powyżej 4

wielkie mi halo... wystarczy spojrzeć na jakich wolumenach ciągną kurs do góry a na jakich są spadki...

jak te 3.31 popuści to nawet 3.00 go pewnie nie zatrzyma... tylko lądujem upskiem na twardym gruncie min. 2.87...

ale ja się już nie odzywam bo parę godzin wcześniej widziałem szanse na zamknięcie w okolicy 3,66... mini luczka 3.41-3.44 zasłonięta więc teoretycznie winna być północ... dawno nie było takiego mega wyprzedania na tym papierze, na tygodniowym RSI dobija do 30 a jak spojrzymy wstecz to widać co się tutaj zawsze po takiej przecenie działo...
  • Re: skotan Autor: ~vvv [83.30.80.*]
    widzę że chyba dzisiaj wytrzebili wszystkich do nogi że po takiej emocjonującej sesji tak cicho...
  • Re: skotan Autor: ~wkurzony [91.237.136.*]
    wszyscy ( którzy mają akcje ) nie wiedzą co robić . czy skakać przez okno , czy żyły otworzyć ( żart ) . jestem zszokowany że tak łatwo im to idzie i gdzie chcą dojść .jak policzę ile mi przeszło koło nosa ( samochód średniej klasy z salonu ) to mi nóż w kieszeni się otwiera . jednak dobrze tu kilku radziło sprzedać barachło bo karkosik wam nie da zarobić .
  • Re: skotan Autor: ~kkk [109.241.57.*]
    Dnia 2013-04-03 o godz. 18:11 ~wkurzony napisał(a):
    > wszyscy ( którzy mają akcje ) nie wiedzą co robić .
    > czy skakać przez okno , czy żyły otworzyć ( żart ) .
    > jestem zszokowany że tak łatwo im to idzie i gdzie
    > chcą dojść .jak policzę ile mi przeszło koło nosa
    > ( samochód średniej klasy z salonu ) to mi nóż w
    > kieszeni się otwiera . jednak dobrze tu kilku radziło
    > sprzedać barachło bo karkosik wam nie da zarobić .

Zagrywka była prosta albo ty kosisz albo ciebie. Zaśniesz i budzisz się w innym wymiarze.
    Teraz idziemy na dno ale bez karko bo on już ze swego monopolu wyciągnął co najcenniejsze.
  • Re: skotan Autor: ~Sołtys [31.182.184.*]
    wycena skotana cofnela sie do tej z przed roku... familia i jej zabawy wielu napsuła w ostatnim czasie nerwów zaufania oraz portfelów

Karkosiwkowa sama ostatnio brała po 4 zł dzis... zero zainteresowania.
    Krezus obejmuje emisje po 5 zł... i jak tu sie nie wkur... na familie i jej zagrywki.
    Większość nie dotrwa i odda na minimach tak jak bylo to na Krezusie, gdzie najpierw odebrali akcje pozniej kurs rosl non stop na niskich wolumenach, az papier wywindowali z 1 zł na 20zł
  • Re: skotan Autor: ~xxx vel 12345 [81.219.53.*]
    spokojnie, kto ma trzymać to trzyma,

ja jestem od 0,6 zł, (dłuższy czas nie pisałem, ponieważ konwersować z takim na przykład siemem nie ma sensu...) najwyższa cena po jakiej dokupywałem to 2,6 zł, a średnia zakupu dużo poniżej 2 zł, więc takie ruchy nie robią na mnie wiekszego wrażenia, ale jak ktoś chce grać na DT jak siem, lub myślał że w krótkim czasie dorobi się kokosów to ma do myslenia...

w długim terminie papier jest w trendzie wzrostowym i to jest najważniejsze!!!!

pisałem 2 lata temu po WZA że pierwsze zyski będą najwcześniej w 2014 roku, więc pole do działania jest spore

• Re: skotan Autor: ~poker [37.5.149.*]
    Wiekszosc kupowala drozej niz 60 gr. To nie tylko stracila papierowe zyski ale chyba ma
    realne straty,gdy sprzeda.Mozna sie nie martwic jak sie jest troche do przodu ale tu na
    tej spolce pozostaje pytanie " czy gra warta swieczki" . Zdarzyc sie moze wszystko np.
    kolejny kryzys i co wtedy? Karkosik a raczej moze inni sa bezwzgledni! Chyba jeszcze troche
    i Karkosiki beda tylko od siebie kupowac i tylko sobie sprzedawac .
  • Re: skotan Autor: ~vvv [79.191.216.*]
    więc możliwe że do końca kwietnia będzie uwalanie a dopiero po tym zbieranie i powolny acz systematyczny wzrost kursu...
  • Re: skotan Autor: ~skotan [31.11.255.*]
    skotan stacza się na dno
  • Re: skotan Autor: ~Kuba [83.9.140.*]
    Bez splitu na grosze.
  • Re: skotan Autor: ~vvv [79.191.216.*]
    monarri bankrut droższy od skotana, jaja, Roman nie wstyd ci :D
[x]
ONESANO 2,76% 0,67 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać