no dawajcie,i nie piszcie głupot że stoicie po 4gr na kupnie,bo jesteście ubrani dużo wyżej,a teraz trzęsiecie gaciami,ciekawe to jest: wszyscy kupują w dołku a sprzedają na szczycie,a jak to się ma do statystyk: 5% ogółu zarabia na giełdzie!
Teraz to zarobi ten co kupi dzis lub jutro po 3-4gr i sprzeda o 1-2 gr wyżej to że ktos ma akcje powyżej 10gr to moze sie pożegnać i zapomnieć o zysku chyba że uśredni kupując po 3-4gr i wyjdzie na zero
A jak ja mam po 0,98 gr to co powinienem zrobić? I tak już straciłem wszystko. Kupiłem dziecku, myślę będzie miał 18 lat to mu dam. To teraz on mi da ale w pysk..
Teraz większa radość będzie gdy ktoś im wymierzy sprawiedliwość od sprzedaży w tej cenie, potrzebny jakiś krajowy "Brevik"
Leszczy wydymali to zrozumiałe, ale nie sądzę by banki nie widziały z kim grają. Jakie były
zabezpieczenia BZWBK i PKO gdy im dawali miliony ?
Gowin myśli, że będzie lepiej w tym kraju gdy uwolni zawody ale o tym by dobrać się do duuupy największej gangrenie tego systemu to nie pomyśli.
Ile osób jest umoczonych, że nikt nie widzi potrzeby wykończenia tej ośmiornicy ?
Dla dobra tego kraju i przyszłych pokoleń ludzie muszą się zebrać sami - spalić na stosie całą tą GTW, bo sprawiedliwości ze strony Państwa oczewiwać nie można !/?
Chyba się kurr..wa zapisze do platformy oburzonych...
ja mam po 5 goszy /ale zrównoważyłem po 3 grosze
a k...RWA JEST TERAZ 1 GROSZ !!!
regnon !!!!! Tak było i tak będzie z ideonem !!!
bo pan prezes wy..a cie w dupa...a tak jak nas !!!!
i na koniec powie na feisie że jak się nie ma pieniędzy na stracenie to nie gra się na giełdzie / mimo to że obiecywał dużo ! OBUDZCIE SIĘ !!!