Pytam bo od początku roku zero informacji ze spółki. Wiadomo tylko że kontrakt z Wratislavia nie jest realizowany. Odnośnie nowych umów nic nie wiadomo, tak więc wychodzi na to, że BGE nie prowadzi żadnej działalności handlowej na rynku biomasy. Ponadto nic nie wiadomo o biogazowniach. Spółka nie uzyskał nawet pozwoleń na budowę, nie mówić o rozpoczęciu inwestycji.
Co o tym wszystkim sądzicie???
Co ty tu jeszcze robisz? Podobno sprzedałeś po 2,40. Podobno też odkupiłeś po 1,5 czemu sam nie dowierzałeś - tak właśnie pisałeś na tym forum. Lekka amnezja? Więc jak nie masz tego śmiecia to po co tu siedzisz razem z vuu, który chciał się skontaktować przed walnym z innymi posiadaczami akcji. Ty nie masz, on też nie ma a na forum piszecie? A rozumiem wy to to takie hobby macie chłopaki.
tak, dobre słowo... hobby ;)
Widzisz chłopczyku, sprzedało się po 2,40 i wyżej. Kupiło się po 1,50 sprzedało po 1,85 zl. Kupilo się po 0,70 sprzedało po 1,15 i... jakoś leci. :) W międzyczasie kupiłem Depend po 26 gr sprzedałem po 50 gr. W sumie to chyba na tym ta cała zabawa polega, a może się mylę?
Teraz zapakowany jestem w Mdevelop i MTC. Co jeszcze chciałbyś wiedzieć?
Jak widzisz w przeciwieństwie do ciebie, coś robię a nie chlipę w rękaw jak stara baba tzn. jak ty :)
nie wiem co to będzie, ale pio publikacji wyników za1 kw gdzie zysku nie będzie, zamkniemy luke na 30-32 gr, za duzo mam by to wywalić, ale szkoda wielka szkoda, rynek biomasy jest w polsce w stadium pieluchowym, orlen jaki Lotos zmniejszyli zapotrzebowanie na biomasę u konkurencji co wszystkie firmy z branży to odczują. Może od drógiej połowy roku można zaczac ti grubiej inwestować, a teraz lepiej przynajmniej wstrzymać się do wyniku 1kw
Asad daj spokój i skończ z tą mitomanią ile to ty nie masz. Nie tak dawno czekali ludzie na twoją sprzedaż po 50 i 55 groszy i mogłeś oddać lekko ze 150 kilo. I co? I nic. Wiadomo.
a ile ty masz NIKI ze sie tak nakręcasz, nie pamiętam cię jak byłeś tutaj gdy cena była po 12-20 gr, więc nie wiem ile ty mogłeś brać, ja nie żałuje że kupiłem wtedy, mogę żałować że nie sprzedałem, a teraz postarszyc tylko mogę