• mr. Obvious Autor: ~fazik [87.206.45.*]
    Jestem nowy na tym papierze, ale widzę że pana wypowiedzi są składne i sensowne a przede wszystkim merytoryczne co lubię. Zadam proste pytanie czy ta cena nie jest zbyt wysoka na wskoczenie w ten papier!!!!!!!
    pozdr.

• Re: mr. Obvious Autor: ~hihi [87.207.166.*]
    dla tego pana to cena jest dobra ale dla hahacza to już o wiele za drogo :-)
  • Re: mr. Obvious Autor: ~mr. Obvious [91.150.223.*]
    Dzięki za uznanie, ale w tym akurat panu niestety nie pomogę.
    Mogę wytłumaczyć obiektywne rzeczy(jak rozumieć komunikat, jakie są podstawy analizowania danych na giełdzie), sprostować nieścisłości w dziwnych wypowiedziach, jednak wolałbym nie naganiać na żadną stronę, proszę spokojnie poczytać, policzyć i samemu dojść do własnych wniosków. Materiałów w komunikatach i notowaniach jest dużo, trzeba tylko je rozumieć i nauczyć się odpowiednio interpretować.

Uważam, że własne pieniądze powinno się inwestować świadomie i samodzielnie podejmując decyzje.

Poza tym rozsądnie jest z tego typu forum wyciągać tylko informacje(które warto również samemu potwierdzić) i pomijać ocenne opinie użytkowników, którzy naganiając działają oczywiście na swój interes.
  • Re: mr. Obvious Autor: ~fazik [212.244.34.*]
    Rozumiem ta odpowiedź mi wystarczy.

pozdr.
  • Re: mr. Obvious Autor: ~adaś [178.42.200.*]
    Brawo dla Mr Obvious-a , nie podpalasz sie i nie wrózysz z fusów.
    Natomiast ja mam swoja odpowiedz dla fazika : skoro Mr Obvious jest na ten społce na tym poziomie no to masz odpowiedz :)

Dodam jako laik i powróżę z fusów : ktos wyciska akcjie ile moze od słabych a nastepnie jak widzi wiekszą podaż zbiera , przykład wczoraj, zeszły poniedziałek i jak to bywa zawsze leszcze zleca sie przy 20 gr ! :)
    Wesołych !
  • Re: mr. Obvious Autor: ~deryl [85.221.208.*]
    leszcze?a kim Ty jesteś?
  • Re: mr. Obvious Autor: ~adaś [178.42.200.*]
    napisałem gamoniu "laik" czyli leszcz !
    Dla Ciebie napisze inaczej : zleci sie GRUPA leszczY !!!
  • Re: mr. Obvious Autor: ~hihi [87.207.166.*]
    nie grupa a całe ławice leszczy który szukają zarobku ...
[x]
MFOOD -4,46% 0,75 2025-10-01 12:45:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.