NIkt mi nie wmówi że zacłą ta "umowa" była na serio. Jakis wałek zrobiony przez cypryjskiego słupa, pewnie samego Kowalskiego. Za piękna byłą żeby była prawdziwa, uzasadnienie odstapienia naiwne i obrażające inteligencję przeciętnego nawet akcjonariusza, a fakt że AH nie domaga się żadnej kary umowej i z własnej woli odstępuje od umowy, gdy ma wszelkie podstawy do kar umownych to już smiech na sali.
Kolejna spólka dołącza do Wig-wałek.
Wałek czy nie wałek ... Mysle ze to dobra wiadomość . Czas pokaże :) a jesli chodzi o kurs to sporo strachliwych akcjonariuszy Graala oj sporo ... No ale Ci co martwili sie o p. Bogusława ze zostanie bez "niczego" chyba skumali ze p. Kowalski to nie Ci co sie tak bali :)
Tych, którzy oddali po 14 zeta i teraz mogą kupić po 10 nazywasz strachliwymi? Ja ich nazywam mądrymi. I bogatymi.
Dla mnie najgorsze jest to ,ze inwestowałem w tą spółkę fundamentalnie, bo na spółkach - wałkach akcji nie trzymam, najwyżej jakiś dt za pare groszy. Ale zaufania do zarządu Graala już nie mam po tej akcji z AH.
jak prosiłem żeby wywalać przy 14-15 to ze mnie łacha darliście żałuję że nie wytrzymałem do tych 10 i wszedłem trochę wcześniej...
Śmiem twierdzić że gdybyśmy ten kurs wspólnymi siłami spuścili wcześniej to i komunikat ten byłby wcześniej...