Jarek by powiedział że to wina Tuska a może ten dex limited i lotarelli limited to cypryjskie barachła i teraz odbija nam się czkawką kryzys w raju podatkowym
a oddałeś już kasę na mandaty twoje co Ci przewidział w budżecie Vincet ? z rostkowa?
Musisz specjalnie jechać w zabudowanym 100 na h ,żeby Cie namierzyli.........
Dnia 2013-03-27 o godz. 15:42 ~uwaga napisał(a):
> Chcialbym podziekowac wszystkim ktorzy w ostatnim czasie
> sprzedali mi akcje
Dziekuje i zycze wesolych swiat
> wielkanocnych
nie graj głupa! z tego ip co twoje kilka m-cy temu pisał niby ALEKSANDER na IFC!!!wszędzie gdzie Wy tam bagno!
nie mam czasu aktualnie pisać ale fakt, że 20k puściłem przy podbitce z okazji walnego bo tak jak pisałem nie ma teraz podstaw do wzrostów...troszkę odkupiłem niżej;)
w sumie to jak już jesteśmy tak nisko to dobrze by było domknąć lukę na 0,32 ;)
Nie wiedziałem, że te akcje mają już wartość kolekcjonerską ;-)
Cóż myślałem, że jestem inwestorem a nie kolekcjonerem.... człowiek jednak całe życie sie uczy.
na koniec 2014 r też nie sprzedaż.
jak tak dalej pójdzie, to wtedy nie będzie już spółki i wówczas twoje akcje faktycznie nabiorą wartości kolekcjonerskiej :-)
napewno więcej niż 10 lat ;-)
trzeba było powiedzieć wszystkim, że kupujesz papier na 10 lat a nie pisać bzdury o kwietniach,majach czy końcach roku. A propos, majowie też pisali o końcu świata i co... ? ;-)
Po za tym, zanosi się na wojnę światową jeszcze w tej dekadzie.
dawno mnie tu nie było. ale jak byłem, to akcje chodziły po 2,70, i jurek pisał że nadstawia worek na 2,50 i bierze wszystko.
coś mi się zdaje ze ten jurek to jest opłacony gość który ma naganiać na forum podczas gdy reszta dużych sypie milionami akcji obejmowanymi za jakieś TMSy czy B-Stale...