• Podpisanie umowy Autor: ~tank [31.182.129.*]
    Podpisanie umowy konsorcjium
    Zarząd spółki ATON-HT S.A z siedzibą we Wrocławiu ("Spółka") informuję, iż w dniu 25.03.2013 roku otrzymał podpisaną umowę konsorcjum z firmą Applied Microwave Industries ("AMI") oraz Hospital Network Ventures, LLC ("HNV") dotyczącą zagospodarowania urządzenia ATON HR będącego w USA na potrzeby utylizacji odpadów medycznych w stanie Michigan (USA).
    Umowa zakłada dostosowanie urządzenia do utylizacji odpadów medycznych (dostarczone do USA urządzenie miało pierwotnie za zadanie oczyszczać piaski), jego transport we wskazane miejsce oraz wykonanie wstępnych testów na urządzeniu w celu uzyskania pozwoleń na jego użytkowanie na terenie stanu Michigan. Zgodnie z harmonogramem proces przeprowadzania wszystkich niezbędnych testów ma się zakończyć w sierpniu 2013 roku.
    Zgodnie z zapisami umowy, po uzyskaniu wszystkich niezbędnych pozwoleń, spółka HNV zakupi urządzenie do utylizacji odpadów medycznych oraz będzie prowadzić działania mające na celu komercjalizację procesu utylizacji odpadów medycznych na terenie krajów będących sygnatariuszami Północnoamerykańskiego Układu o Wolnym Handlu (NAFTA).

Podstawa prawna: § 3 ust. 1 Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnmy systemie obrotu na NewConnect"

Osoby reprezentujące spółkę:
    Ewa Błażejowska - Wiceprezes Zarządu
    Zbigniew Klóska - Wiceprezes Zarządu
  • Re: Podpisanie umowy Autor: ~nn [89.229.178.*]
    Umowy to tu cały czas wymyślają. Mnie już to nie rusza :(
  • Re: Podpisanie umowy Autor: ~maciekk [78.31.167.*]
    Plus tego taki, że to dotyczy urządzenia już istniejącego, więc de facto bezkosztowo po stronie Atona. Obie spółki nawet strony internetowe mają, co w stosunku do poprzednich kontrahentów jest nie lada postępem :) Bądźmy dobrej myśli
  • Re: Podpisanie umowy Autor: ~tomi [62.152.147.*]
    Tylko umowa o sprzedaży się liczy.

Resztę sobie mogą wsadzić, bo takich umów to już tu było że ho ho

Ściemniacze z Wrocławia...
  • Re: Podpisanie umowy Autor: ~er [83.27.129.*]
    Poczytajcie o firmie "amerykańskiej"

http://appliedmicroind.com/about_us
  • Re: Podpisanie umowy Autor: ~Prezydent [212.96.231.*]
    Mimo, że nie jestem fanem spółki aton, to do strony amerykańskiej firmy bym się nie czepiał. Piszą o dziwo prawdę.

Oto dowody :

Technologia jest w końcowej fazie projektowania - prawda.
    Jest też to wersja beta wersji beta - prawda

Sama prawda

:)

Zabawnie będzie jak amerykańscy Polacy przekonają ten naród mieszany do tego że popiół z tapicerek samochodowych to idealny nawóz do roślin. Burmistrz Nowego Jorku będzie miał pole do popisu z kolejnym medialnym przepisem.

Zakazujemy sprzedawania jedzenia wyprodukowanego na popiele z tapicerek samochodowych przez tych wariatów.

Ku...........de życzę im powodzenia, ważne to mieć swój sen.

Wiemy że kasa mogła pójść na Florydę, jest to zacna koncepcja i ja czekam na zaproszenie.

• Re: Podpisanie umowy Autor: ~ER [83.27.129.*]
    jak zwykle...

Zgodnie z harmonogramem proces przeprowadzania wszystkich NIEZBĘDNYCH TESTÓW ma się zakończyć w sierpniu 2013 roku.

....nic z tego nie będzie.
  • Re: Podpisanie umowy Autor: ~xyz [37.247.246.*]
    Popłakałem się ze śmiechu jak zobaczyłem datę zakończenia testów sierpień 2013
    A poza tym jest to urządzenie które stoi w jakimś garażu w stanach nie wiadomo jaki jest rachunek za składowanie tego przez ostatnie dwa lata oraz w jakim jest stanie technicznym jakoś mi się to kojarzy z tym programem co dwóch gości na uakcji kupuje kontener w stanach i nie wiadomo co tam znajdą :)
  • Re: Podpisanie umowy Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    Ja mam inne pytania. Czy oni nadal potrzebują pół roku aby sprawdzić działanie urządzenia, które już działa? To po kilku latach nadal nie wiedzą. To na co poszły te grube miliony z poprzednich testów? Na taki stan wiedzy, by ponownie testować do sierpnia 2013?
    Przecież to kpina i robienie z akcjonariuszy idiotów.

Na tym etapie rozwoju spółki, kiedy wielokrotnie i publicznie zapewniano akcjonariuszy, że urządzenie do unieszkodliwiania odpadów medycznych już jest, i działa, i unieszkodliwia do XXXX kg / godzinę, testy dostosowujące technologię do typu odpadu wykonuje się w czasie od 1 do 3 tygodni włącznie z analizą danych. , i wiadomo, albo coś działa albo ściemnia.

Tak długi okres to raczej ponowna próba wyprowadzania kasy ze spółki, ponowna gra na zwłokę, dalsze zadłużanie spółki, a potem potrącania umowne za długi.
  • Re: Podpisanie umowy Autor: ~gute [79.162.90.*]
    trzeba przyznac ze w oszustwach i mydleniu to sa niezli, maszynka stoi tam dwa lata i dzis jest w cenie zlomu , ta firma ja przeciez juz raz kupila , komunikat 04.2011 tylko ze nie zaplacila , po co wymyslili te info , na mozg im juz pada?
  • Re: Podpisanie umowy Autor: ~gute [79.162.90.*]
    chyba duzo wazniejsze jest czy zgodnie z umowa z 14.01.2013 inna mszynka dotarla do Rygi , a miala dotrzec 14 marca , o tym jakos nie chca nas poinformowac
  • Re: Podpisanie umowy Autor: ~kupiec [46.175.112.*]
    Kupiłem może i mało , jak dlamnie dużo i czekam z 2latka dokupić dokupie
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.