• Mega Ważne !!! Autor: ~Legolas [37.31.248.*]
    Witam wszystkich przeczytałem dzisiaj na forum hb znowu powtarzające się pytanie o to kiedy ostatni dzień notowań hydrobudowy bo nikt nie wie kiedy się wyrok uprawomocnił ! To teraz podstawowe pytanie gdzie jest info espi o uprawomocnieniu się postanowienia sądu o likwidacji ! Na każdym bankrucie takie info espi było na bankierze po czym od tej daty po dokładnie 6 miesiącach firma schodziła z giełdy jeżeli nie zmieniła na układ popatrzcie na ostatniego bankruta na Jago ! A dlaczego na bankierze jest tylko info espi o decyzji sądu o likwidacji a nie ma o uprawomocnieniu tak jak na innych bankrutach ? Proszę mnie oświecić !
  • yhy wazne dla amatora Autor: ~prokop [83.9.114.*]
    http://hbp-sa.pl/relacje-inwestorskie/raporty-biezace/rb-84-2012-uprawomocnienie-sie-postanowienie-sadu-o-ogloszeniu-upadlosci-likwidacyjnej-spolki.html

nawet mi nie zal takich jak ty.... napisz jeszcze jakas bzdure moze ktos to jutro kupi ... w przyszly poniedzialek uchwala gw o zdjeciu z giedy powinna byc
  • Re: Mega Ważne !!! Autor: ~marek [95.48.217.*]
    HBP odebrało postanowienie sądu 17 września,

od tej daty 7- dni na uprawomocnienie.
  • Re: Mega Ważne !!! Autor: ~Legolas [178.181.188.*]
    Przepraszam za moj wątek ale sprawdzałem tylko informacje z bankiera ! Wierzcie mi że najbardziej sobie nadzieje zrobiłem zamiast pierwsze w googlach poszukać !
  • Re: Mega Ważne !!! Autor: ~inwestor [178.42.172.*]
    jak dla mnie 1 kwietnia
  • Re: Mega Ważne !!! Autor: ~hbt [80.239.243.*]
    W lany poniedziałek?
  • Re: Mega Ważne !!! Autor: ~umoczony [37.209.134.*]
    co jeśli zostawię akcje są szanse na odzyskanie kasy w dłuższej perspektywie?
[x]
HBPOLSKA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.