coś się mi zdaje że tu i następne 4 lata nic się nie stanie
Brali po 8tys dziennie teraz biorą po niecałe 4
Jest coraz "lepiej"
Może założymy stowarzyszenie " nabici w ... " ?
Jakie to uchwały były na walnym? Że można podwyższyć skup do średniej 50% z 20dni jeśli będzie kiepska płynność?
Jeżeli ktoś was nabił to wy sami. Każdy sam przed sobą odpowiada za swoje pieniądze... Pan Grześ wypowiedział się kiedyś że uważa że jest to według niego najlepsza inwestycja na GPW i później słyszałem opinie że oszukał, że mówił tak a kurs spada. a przecież on na poparcie swoich słów zakupił wtedy pokaźny pakiet, zresztą później jeszcze dokupił. Nabici w... to brzmi jak w przedszkolu:)
Pozdrawiam
a dlaczego forumowy kolega tak bardzo broni posunięcia firmy, czyżby Pana zdaniem wszystko było jak należy?
Czy wszystko jest fair?
Nie można nic lepiej robić?
Przecież miała być dywidenda ...
Ja nie bronię, staram się byc obiektywny i czasami też mam dosyć tego kiszenia ale nie uważam aby ktoś kogoś nabijał w butelkę.
Z drugiej strony cieżko spółce wypracowywać zyski podobne do tych rekordowych sprzed kilku lat z powodu bardzo drogiego surowca. To ze mają i poprawiają zyski z roku na rok to już bardzo dużo... A dywidenda? Jeszcze nie wiadomo czy będzie czy nie. Będą niedługo projekty uchwał an walne i będzie wszystko wiadome
Cierpliwość sięga zenitu, Ja po tylu latach w te spółce wątpię w poprawę sytuacji...... Długa zima, droga ropa i spadające euro jakoś nie napawają mnie optymizmem. Szukam wyjścia, tylko jak?:) Pozdrawiam
dodatkowo mam wrażenie jakoby kapitan
Coś kombinowal
Wezwanie przez lentex do 12zł czy to nie dziwne
Przezznaczenie więcej kasy na skup w pl i bardzo małą dywidenda- dlaczego?
Wielce to wszystko niewytlumaczalne
Nie mam aż tak pojemnego mózgu żeby sobie to wszytko nabijać w głowę. Zainteresowanie drobnych zerowe, koniunktura w branży nie najlepsza więc lepiej poszukać tam gdzie jest jakiś ruch. Pozdrawiam