inwestor jest , słuchy chodza juz po "miescie " , i to dosc gruby , prowadzisc teraz spółke na NC jest bardzo ciezko, ktos jak sie decyduje na taki poziom ceny emisji to musi miesc spore przebicie w zyskach zeby pokryc koszty zakupu , dawni sie mówi ze sa spółki które saw arte wciagania bo bedzie z nich skorupa, a to ma wartosc, ostatnie sesje ktos wciagał akcje ,ulica sie boi , ile mogła wciagnac 20% ni wiecej kolarzy było trohe , oni sie nie licza , terz ilsc kacji jest wazna wlane tuz tuz, i pakiety które bedzie mozna oddac nowemu , to ke=westia poze 2-3 miesicy i poziom 1 zł bedzie realny , dlatego nikt nie wywalal ale to co widzimy dzisiaj to mielenie i odbierane
Z tego co czytałem będzie wymieniony cały zarząd , więc myślę że ci staży już pozbyli się akcji .
Będzie nowy inwestor , nowy zarząd i nowy profil spółki .
No i nowa cena akcji już za niespełna miesiąc .
dokładnie tak bedzie , to juz sie czuje , kurs nisko zeby komus głupoty nie przychodziły do głowy , co co byli na walnym to sa od nowego inwestora mam nabysli Boszko i Mrozowski,pozostali to moze osoby do zarzadu ,zacznie krecic niebawem ,