rzadko wchodzę na forum, bo to nic nie daje. mam kupione akcje alchemii i to od dość dawna . Pamiętam jak na starcie wszem i wobec mówił że to jest jego spółka szlagierowa i ze nie zapomni o drobnych akcjonariuszach. Tak tez i wierzyłem. W międzyczasie powołał kupę innych spółek póżniej powiązanych ze sobą, jedna kupuje akcie drugich i na odwrót i tak jak przy piramidzie nie wiadomo kto i co i za ile. Skup akcji alchemii uzgodnili w przedziale 5-15 i konia z rzędem temu kto zobaczy 15 . Ja poczekam jestem dość młodszy ale ten cap może a wręcz nie doczeka. Widać po obrotach,że jeden drugiemu sprzedaje , ten trzeciemu a ten pierwszemu i tak w kółko macieja. była nadzieja w karinie ze stanie w rozkroku a tu padaka o włos od tragedii. czytajcie na forum
no kolego widzisz, że słowa karkosika można włożyć między sztachety. Cena w skupie to 5-15zl. Zamiarem skupu jest odsprzedanie w cenie nie niższej od minimalnego skupu tj. 5.00 do maksymalnej/ w porywach była w okolicach 9.50 /średnia mogła wynosić około 7.00 zł. cena teraz akcji 4.50 mogłaby wzrosnąć ale jest trzymana sztucznie aby na koniec sesji sprzedać pakiet w takiej cenie jakżeśmy uzgodnili.Jak pan karku zechce to i każe sprzedać skotanowi nawet po 2 zl. Ale kto tu zyskał a kto kto stracił!!!!!. Jeżeli jeden z udziałowców skotan uważa cenę odpowiednia do sprzedaży co o tym myśleć maja drobni akcjonariusze posiadający pakiety nie po 500tys, ale po 10tys. myś karku to kiedyś na starcie było twoje motto przewodnie ale jak człowiek sie obłowił to innym h... w dupe
tak jak zawsze drobne skubanie a pozniej sprzedaz pakietu. to jest model cykliczny i w tym uczestniczy bre bank jak o sprzedajacy i wydajacy rekomendacje . kicha do kabaretu Ze karku to juz tera wiadomo co i za co ale bank bre uczestniczy w takich machlojkach a nawet wystawiajac rekomendacje . dziady gdfzie wy byliscie wczesniej, syf.syf.syf.
no dzisiaj nie ma pakietu 500 tys ale to przygrywka do .......no i chwilowe czekanie a moze jutro lub pojutrze pakiecik 500 tys. moze sprzedaje zesperowany alchemik ktory kupul po 8.oo i w desoperacji chece odzyskac choc odrobine. stracilem duzo ale mam duzo moczu na twoj gr........... jestem z twojego wojewodztwa i bez sprzredazy akcji trafie na grobie. jerestem mlodszy o 20 lat. ponoc kasa nie ma wplywu na zdrowie i chwała.......z mojej sstrony masz na grobie caly pakiet
w spolkach to wiadomo reka reke myje no to powiedzcie po jakiego grzyba jak byly akce po 9 zl a takie posiadam i zaczal sie skup i byly skupowane akcje czy t0o jerst marzenie karkosika akcje po 4.50. to był z gory zaplanowana akcja aby zdolowac akcje ponizej skupu aby drobnica sie wysypala ale i tak cos mi iu ni pasuje prosze mi powiedziwc po jakiej cenie sprzedajcy kupil akcje ze taraz po 4.50 sprzedaje z zyskkem . jak mowie jestem za dłudo na tej spólce nie pamietam aby ktos mial sprzedawac ponizej ceny. tym bardziej, ze skup akcji sie nie zakonczyl i w deklaracji skup ponizej ceny 5,00 jest niezgodny z uchwala
tu skupu nie ma, co najwyzej skotan, badz :))) moze uklady z cognorem :))), wczoraj był wywiad z karkiem w parkiecie, wspomniał coś, że w przeciągu kilku tygodni się wyjaśni (choć miało do końca stycznia byc wiadomo co i jak :))) wiadomo że coś przejmują, bądź odsprzedadzą, oj romek romek ile to trzeba czekać, ale ja jestem cierpliwy :)))