Życzę wszystkim wytrwałości, ja wymiękłem (jeśli tak był plan, to macie mnie:)
I pomyśleć, że jak sprzedawałem ze łzami w oczach po 2,50 to żona chciała mnie z domu wyrzucać.
Niepotrzebnie przywiązałem się do papiera, bo wierzyłem zamiast patrzeć na wykres:)
Pozdrawiam Jurka, Radka, awe, i Agatę (jeśli ktoś ją jeszcze pamięta) i wszystkich, którzy siedzą na tej spółce.
Wasze zdrowie (dzisiaj spijam smutki, bo zwyczajnie, po ludzku mi smutno - byłem na tym papierze od lipca.)
Też Ciebie pozdrawiam!!
W przyszłości może sie okazać, że zrobiłeś bardzo dobrze. Ja juz nie mam wyjścia, z takiej ilości co mam to nie wyjdę przy takim zainteresowaniu papierem.
Duży szacunek, że tak długo wytrwałeś.
Mimo wszystko szkoda, że już nie ma Ciebie wśród akcjonariuszy. Pewnie byłeś na BGE od sierpnia 2012?
BGE to nowe doświadczenie dla mnie - nie koniecznie miłe i przyjemne.
Na GPW nie ma miejsca na sentymenty. To inwestycja, która z założenia ma przynosić zysk. Jeśli będziesz się roztkliwiał to daleko nie zajedziesz.
Pozdrawiam
dokładnie, dlatego też kto zarobił i wyszedł z pięknym zyskiem, może go teraz zainwestować w MTC i Mdevelop. Jazda będzie nie mniej efektowna niż na BGE
a ten znowu swoje gnioty poleca, spółki te są zagrożone bankructwem, więc pewnie chcesz by rosło by z nich wyjść, to juz wole BGE, nawet jakby 40 gr było
już ci pisałem, że te spółki nie są dla ciebie, więc po cholerę się tu uzewnętrzniasz? Gdybyś był mądry to z BGE wyszedłbyś po 2,50 ale ... nie byłeś mądry.
awe pisz sobie na forum tych spółek, siedż sobie tam na nich i nie naganiaj na bankruty i nie zgrywaj cwaniaka bo nie dysponujesz kapitałem by cokowiek w życiu osiągnąć a twoja wyimaginowana potrzeba by ktos kupował trupy z twojego portfela nie robi na nikim tu wrażenia
to w sumie, pozytywnie. Zaoszczędzisz na zdrowiu. :)
A tymczasem: dzyn, dzyn, dzyn, pociąg pod nazwą MTC się rozpędza. :D
WSIADAĆ, DRZWI ZAMYKAĆ!!!
RUSZAMY!!! ;)
no widzisz, trzeba było tak od razu.
MTC czy Mdev dadzą sobie radę bez ciebie.
Idź ponaganiaj na BGE. Zrób tak, żeby na koniec marca było obiecane przez ciebie 5 zł.
Ludziska ci będą wdzięczne ;)
Ja też tego nie rozumiem... tak wyborny raport, a kurs swoje! Już o 50% poniżej średniej zakupu >300 tys. akcji przez osobą bliską wobec członka RN.
Tak sobie myślę, że wobec tego Walne z wniosku RN bardzo dobrze świadczy o pełnej wierze i zaufaniu RN względem Prezesa. Kto wie, może nawet szykuje się jakaś emisja motywacyjna dla Zarządu?
Historia lubi się powtarzać:). Czekamy na kwiecień Jurku, kierunek jest tylko jeden:).