• Kwota zadłużenia w PKO? Autor: ~jjj [212.182.91.*]
    Ile właściwie IDEON wisi PKO? O jakich kwotach rozmawiamy? Jak to się ma do ewentualnego odszkodowania? Czy to jest 10-20mln czy może 100-200 mln? Wiecie piszcie, nie wiecie... to wiecie, co nie robić.
  • Re: Kwota zadłużenia w PKO? Autor: ~Ravau [87.205.139.*]
    Emitent informuje, że w dniu 08.03.2011 roku podpisał z Bankiem PKO BP SA Aneks nr 3 do Umowy kredytu w formie limitu kredytowego wielocelowego z dnia 15.02.2008 roku na mocy którego Bank PKO BP SA podwyższył dla Centrozap SA limit kredytowy do łącznej kwoty 88.000.000,00 zł.
    Umowa została zawarta na okres od dnia 08.03.2011 roku do 14.02.2014 roku.
    W ramach Aneksu nr 3 PKO BP SA podwyższył sublimit w ramach kredytu w rachunku bieżącym do kwoty 33.000.000,00 zł., co stanowi 37,5% limitu kredytowego wielocelowego.
    Pozostałą cześć stanowi sublimit w wysokości 55.000.000,00 zł z przeznaczeniem na gwarancje bankowe i zabezpieczenie realizacji kontraktów energetycznych Centrozap SA.
    Ponadto w mocy utrzymany jest przez PKO BP SA dodatkowy limit transakcyjny dla transakcji skarbowych na poziomie do kwoty 32.230.000,00 zł.

88mln+55mln+32mln i się skończył:)
  • Re: Kwota zadłużenia w PKO? Autor: ~syty [178.36.27.*]
    wiec 170 pare baniek a ile odszkodowania 60 mln?Coz to jest nie wygrzebia sie,zlodziejski los ,bedzie spal na kasie a ludzie beda go przeklinali czy warto>?moim zdaniem nie ,jeszcze go ktos nozem kiedys poczestuje wlace bym sie nie zdziwil
  • Re: Kwota zadłużenia w PKO? Autor: ~bch [87.206.189.*]
    nie 170 tylko 20mln!!
    źródło: http://www.parkiet.com/artykul/24,1311542-Ideonowi-grozi-bankructwo.html
  • Re: Kwota zadłużenia w PKO? Autor: ~marko [83.242.112.*]
    Raport bieżący z 14,03 ideonu,za 7 dni ogłoszą upadłość,ciekawe czemu bankier tego nie publikuje,
  • Re: Kwota zadłużenia w PKO? Autor: ~dejokat [88.156.107.*]
    te marko czy jak ci tam ty nie zrozumiałeś tekstu. Co ty tu robisz?
    Tu biega o to że w sytuacji prawdopodobnej wygranej w sądzie a tym samym regulacji zadłużenia, PKO swoimi działaniami paralizuje firmę. Powyzsze działania wyglądaja na złośliwe i jedyną mozliwa reakcją będzie ogłoszenie upadłości. Poniał? Pewnie nie.

Ideon ma nadzieję że PKO odstapi od blokady konta i przynajmniej do 27marca umozliwi firmie na dowolne zeń korzystanie. Poniał? Pewnie nie.
  • Re: Kwota zadłużenia w PKO? Autor: ~yoy [178.183.135.*]
    Te dejokat czy jak ci tam ty jestes ostatnio wiarygodna osoba razem z prezesem
    Co tu jeszcze robisz na tym forum,dalej pseudointeligencie robisz za ciecia
  • Re: Kwota zadłużenia w PKO? Autor: ~dejokat [88.156.107.*]
    Mam z prezesem tyle wspólnego że mam kużwa trochę papiera ale nie tyle aby rozpaczać i tak samo jak wy jestem wkurzony na niego i zarząd. Kto rozsadny robi interesy z ruskimi? I kto rozsądny kupuje padający klub sportowy. Chyba król jest zawodowym nieudacznikiem tylko dlatego że emocje ma na poziomie dzieciaka a w interesach nie kieruje sie logiką.

Natomiast tu próbowałem wprowadzić kulturę wypowiedzi ale naprawdę z takim chlewem i głupotą jak tu, mozna się spotkać tylko na ulicy.
    Tutaj też nauczyłem sie jednej rzeczy że z głupotą nie da sie walczyć, trzeba ją omijać jak zarazę i miec nadzieję i czekać aż na drodze ewolucji powoli zaniknie.

Żałuję że nie posłuchałem niejakiego zygi który nie wiedzieć skad niczym Kasandra wieszczył krach, ale ten wyzywał i lżył na forum. Jak sie go czytało to czułem smród w gabinecie. Uznałem więc że ten zraniony utracjusz jest chory Owszem chory ale na nienawiść do Króla i na tych którzy maja papier. Tymczasem ten który ostrzega w dobrej wierze,nie powiniech przecież lżyć ostrzeganych. To chyba oczywiste ...

I to by było "na tyle"...
  • Re: Kwota zadłużenia w PKO? Autor: ~marko [83.242.112.*]
    Do dejokat czy jak ci tam ,ja informacię o upadłości zrozumiałem tak że bank chce konkretnego zabezpieczenia w majątku firmy,a jedynym konkretnym majątkiem firmy jest PEC Śrem,ale Król woli ogłosić upadłość i sam sobie sprzedać za grosze PEC Śrem,bo przecierz będzie musiał spłacić kontrachentów.Całe dotychczasowe działanie Króla ma znamiona przestępstwa nie mając kasy za Komi zwiększa limit kredytowy w banku, kupuje od PAK energie za 30 mln,to wszystko prowadzi do upadku .Jeżeli Ideon upadnie to kto upomni się o pieniądze za Komi ? Do jakiej kieszeni trafią?A pieniądze z odszkodowania,jeżeli będą trafią do spólek zależnych, bo trzeba będzi je ratować przed upatkiem.Poniał.Tak się robiło zaraz po upadku komuny,żeby majątek państwowy przejąć za grosze,a teraz przejmuje majątek akcjonarjuszy i komuś nerwy magą puścić.Poniał.
  • Re: Kwota zadłużenia w PKO? Autor: ~Hmm [31.61.175.*]
    A moze ktos to przejmie/kupi w koncu kapitalizacja teraz to tylko 20mln
  • Re: Kwota zadłużenia w PKO? Autor: ~1111111111111111111 [83.4.138.*]
    Alarm wiać tylu nas oszukał z tym komi , gem nam poprawił, a on nas zwodził a temu gościowi należy się prokurator co on do tej pory zrobił to jest Oszust ///?????? ZNAWCA FUDBOLU
[x]
IDEON 0,00% 0,01 2016-06-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.