• Czy BGE to bankrut??? Autor: ~radek [83.25.110.*]
    Pytam bo tak zachowuje sie kurs od dłuższego czasu.
  • Re: Czy BGE to bankrut??? Autor: ~asad [193.200.215.*]
    nie jest bankrutem, ale wygląda na to że chcą zamknąć luke miedzy 32-36 gr, chyba im sie radku uda po raporcie, ale potem może byc już lepeij, mam za tanio kupione by się jakoś obwaiać, ale napewnio jeszcze spadniemy a wtedy trzeba będzie dokupić
  • Re: Czy BGE to bankrut??? Autor: ~awe [83.29.30.*]
    skoro jesteś tego pewien, to sprzedaj to co masz i odkupisz drugie tyle taniej.
  • Re: Czy BGE to bankrut??? Autor: ~radek [83.12.58.*]
    Według mnie poniżej 0.5 nie spadnie. Wszystko się wyjaśni jeszcze w tym tygodniu.
    Jak obecna kapitalizacja ma się do wartości nowo zakupionych spółek - TLM, B-Stal i WWI-Trans.... wygląda jakby te spółki nie były nic warte. Przeciez sam majątek tych spółek jest więcej wart niż aktualna kapitalizacja.
  • Re: Czy BGE to bankrut??? Autor: ~mms [83.23.185.*]
    e tym tygodniu nic nie będzie - może coś się wyjaśni w przyszły poniedziałek
    sprzedąłbym po 50 gr, ale jakby ktoś wzioł 310 tyś, nie widzę takiego chętnego, a jak bym dał do wywalenia to nawet 20 gr bym nie dostał jkabym dzis wszystko wywalił
    Asad cały czas nas straszysz, że wywalisz. Na co czekasz juz wywalaj, po 0,4 wszystko kupię od Ciebie. Tylko wreszcie zdecyduje się- chcesz wywalac czy kupowac bo sam juz chyba nie wiesz.
  • Re: Czy BGE to bankrut??? Autor: ~vvu132 [82.160.131.*]
    Od 1.00 mam wrażenie tej samej śpiewki.
    nie straszę, nie sprzedam po 40 gr, wystaw się po 50 gr to opchnę ci wsio,
    To dawaj na 0,5 czekamy. Jak na razie tylko gadasz. Czekam!!
    Tak myślałem asad, tylko gadasz! Ja dalej czekam!! A może Ty nie masz tych 310 tys., tylko tak sobie mówisz....
    ale masz rację w tym jak ktoś troche na kupnie wystawi to mu troche upchnę -)
    nie widze byś wystawił takie kupno, więc na minę chcesz mnie wpakować
    Nie odwracaj kota ogonem. Bądź spokojny, że wszystko zostanie zebrane tylko wystaw akcje po 0,5. Do tej pory tylko gadasz, to jak będzie??
    poczekam na lepszą propozycję
    czyli kupujący tu tylko gadają, że chcą kupić...sprzedający tylko straszą:P
    kurde lepiej jak u wędkarzy :P
  • Re: Czy BGE to bankrut??? Autor: ~jurek [31.153.88.*]
    dobra ja kupie te 310 tys od Ciebie po 0.50zl . ok???

pozdrawiam!!!!!
    według mnie firma zbyt mocno przeceniona ale takie są realia giełdy, że zbyt wiele się spodziewaliśmy więc i nastąpiły drastyczne spadki...czekamy na dalsze informacje i wieści z walnego! :)
  • Re: Czy BGE to bankrut??? Autor: ~jurek [31.153.88.*]
    tak dam 0,55zl

pozdrawiam!!!!!
    a dasz 55 gr?
    za 0,55 moge kupić ze 150 tys., tak więc jak będzie asad?? Jurek tez jest chętny więc możesz byc spokojny, że akcje sprzedaż
  • Re: Czy BGE to bankrut??? Autor: ~Niki [83.28.193.*]
    Asad teraz bez żadnego problemu możesz wywalić 33 kilo do 55 groszy i sprzedasz nawet ze średnią wyższą niż te 55 groszy więc jak chcesz dokupić taniej to musisz wymyślić lepszy bajer. A jak naprawdę chcesz się pozbyć papieru to po 50 groszy spokojnie upłynnisz te 300 kilo najdalej w dwa tygodnie.
  • Re: Czy BGE to bankrut??? Autor: ~mms [83.11.135.*]
    no i dalej nie ma ani zlecen kupna ani sprzedaży tych 300k :P
    ehhh...fajny wątek mitomański :D
    No a po co się mają goście pokazywać z lewej jak asad nie popuścił nawet dziesiątej części tego co rzekomo ma i chce sprzedać. Jak ktoś chce dobrać taniej to nie pokazuje ile kasy ma w portfelu. Tu już kiepski raport za Q1 2013 jest w cenie. A pamiętasz jak się niedawno nagle zrobiło 82 grosze z bodajże 60-ciu i raz-dwa było po ptakach.
    I okazało się, że Asad nie ma żadnych akcji;-) Mit został obalony. Daj na sprzedaz chociaż 100 tys.
    Na zachętę wystawiłem Adas na kupnie 50 tys. na 0.5. Czekam!!
    Ja? Ja nic nie chcę sprzedawać.
    To było do Asada, któty ponoć ma 310 tys. akcji BGE ;-)
  • BGE NIE JEST BANKRUTEM!!!! Autor: ~boss [82.132.244.*]
    Za duzo osob mialo po 10gr wiec chca spienierzyc i wziac pieniadze zostawcie bge w spokoju na kilka miesiecy niech sie sytuacja w spolce ustabilizuje i znowu bedzie dobrze

Z informacji nowych nie dlugo dowiemy sie o nowym inwestorze ktory ma wlozyc w bge 4 lub 5 baniek na dalszy rozwoj firmy wiec cena napewno podskoczy

Bio w polsce dopiero sie rozwijaja i potrzeba troszke czasu na rozwoj tego segmentu

Ustawy dotacje itp by byly przyjazne dla inwestorow powoli sie cos zaczyna dziac ale to nie jest to samo co np w niemczevh

Bio jest nowym segmentem inwestycyjnym a po ustabilizowaniu bedzie dobra lokata kapitalu

Wiem co mowie bo troche zainwestowslem w bge a zyski bede realizowal za 2 -3lata jak bedzie chodxilo po 15zl bo taka cena bedzie norma wiem co mowie i tego sie trzymam

Co do spolki mdv spolka powoli rusza mieli ja zamknac 2miechy zawieszenia bankrut a po odwieszeniu w ktore nikt niewierzyl zaczyna sie cos dziac cena idzie stopniowo w gore zachowoje sie jak bge na poczatku nie namawiam do kupowania ale moxna sie przygladnac i pomyslec

Pozdrawiam
  • Re: BGE NIE JEST BANKRUTEM!!!! Autor: ~asad [193.200.215.*]
    no to mnie uspokoiłeś, brąłęs też przy tym poziomie, ja brałem od 0,12 do 0,22, potem lekko dokupowalem ale i tak średnia to 0,18 zł; ale widzisz że fajnie nie jest
  • Re: BGE NIE JEST BANKRUTEM!!!! Autor: ~awe [83.12.104.*]
    dokładnie tak. Dwie spólki: Mdevelop i MTC
    ta druga powinna już jutro wypierniczyć w kosmos
  • Re: BGE NIE JEST BANKRUTEM!!!! Autor: ~pirad [176.106.107.*]
    Kolego boss obejrzyj filmik edukacyjny, reszta też, polecam. Wcale nie jesteśmy tak na początku z biomasą.

"...choć na dzień dzisiejszy produkcja z biomasy, to prawie połowa produkcji ze źródeł odnawialnych w Polsce".

http://www.youtube.com/watch?v=6JfbcrO8i-g
  • Re: BGE NIE JEST BANKRUTEM!!!! Autor: ~boss [82.132.244.*]
    Panie pirad wiem ze nie stoimy az tak nisko ale wielu mniejszych inwestorow z kapitalem powiedzmy 200.tys-1mln dopiero zaczyna inwestowac w ten segment dla kazdego licza sie tak naprawde zyski oni nie chca zarabiac 10-20% w stosunku rocznym oni licza na cos wiecej wiadomo bio tech w polsce rozpoczely sie jakis czas temu ale nadal ten system raczkuje jezeli porownamy do innych krajow nie jest zle ale to jeszcze nie jest to na co licza inwestorzy
    Tu duzo jest osob ktorzy brali na poziomie 10-20gr kiedy bge ruszalo duzo bylo osob ktorzy wkladali po przyslowiowym 1000 zlotym z iloscia akcjci

1000zl liczmy po 15gr zaokroglijmy do 6500 akcji

Takich osob w bge jest pelno jak zaczelo spadac od 1.50zl

To oni sprzedawali nie wiekszosc ale oni tez przyczynili sie do spadku dla nich zarobek 1000% przy wkladzie 1000zl to jest ogromny

I tacy ludzie teraz sprzedaja nikt nie wyrzuca wiekszej ilosci

100 takich osob to juz jest 650.000 akcji wiadomo tu ze usredniam niebiore poprawek na osoby ktore inwestowaly 2 5 cz 10tys zl ale to jest tylko przyklad

Ale jedno jest pewne takie osoby sie przyczynily do lawiny od ceny 2.50zl poniewaz stanelo na tej cenie pomysleli kupilem za 1000zl moge zgarnac 25tys zl czemu nie

Ta lawina tez wziela wiekszych inwestorow ktorzy zainwestowali wtedy w przedziale 25-50tys zl i pociagnela ich do sprzedazy czesci akcji by odzyskac wklad i cos nieco sam tak zrobilem na poziomie 1.50-1.80zl i pewnie co niektorzy tez to zrobili w tej chwili mam w sumie za darmo te akcje bo w klad odzyskalem i jeszcze cos nie co zarobilem

W tej chwili najlepiej jest poczekac i niech te osoby sie wysypia do konca moim zdaniem ostateczny dolek to 50-55gr i nizej nie powinno spasc jezeli ktos sie zastanawia nad sprzedaza a niepotrzebuje pieniedzy to bym sie wstrzymal cena 2.50zl predzej czy pozniej wroci

Pozdrawiam

• Re: BGE NIE JEST BANKRUTEM!!!! Autor: ~pirad [176.106.107.*]
    Obaj jednak wiemy, że to nie bankrut. Sam bym jednak sprzedał po 2,5 zł gdybym miał choćby po 0,2 zł. Jednak 100 inwestorów długoterminowych to wg mnie zbyt dużo, doliczyć trzeba groszołapów, ludzi realizujących straty no i raporty.
    Oczywiscie ze trzeba ich doliczyc ja podalem tylko przyklad

Jednak bge nie jest bankrutem i jeszcze wroci na podium
  • Re: BGE NIE JEST BANKRUTEM!!!! Autor: ~radek [83.12.58.*]
    Zobaczymy ;-)
  • Re: BGE JEST BANKRUTEM!!!! Autor: ~xyz [83.29.112.*]
    nie jest ,ale będzie :-)
    obys boss miał rację-)
[x]
BGE 0,00% 0,05 2017-06-14 11:13:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »