Za duzo osob mialo po 10gr wiec chca spienierzyc i wziac pieniadze zostawcie bge w spokoju na kilka miesiecy niech sie sytuacja w spolce ustabilizuje i znowu bedzie dobrze
Z informacji nowych nie dlugo dowiemy sie o nowym inwestorze ktory ma wlozyc w bge 4 lub 5 baniek na dalszy rozwoj firmy wiec cena napewno podskoczy
Bio w polsce dopiero sie rozwijaja i potrzeba troszke czasu na rozwoj tego segmentu
Ustawy dotacje itp by byly przyjazne dla inwestorow powoli sie cos zaczyna dziac ale to nie jest to samo co np w niemczevh
Bio jest nowym segmentem inwestycyjnym a po ustabilizowaniu bedzie dobra lokata kapitalu
Wiem co mowie bo troche zainwestowslem w bge a zyski bede realizowal za 2 -3lata jak bedzie chodxilo po 15zl bo taka cena bedzie norma wiem co mowie i tego sie trzymam
Co do spolki mdv spolka powoli rusza mieli ja zamknac 2miechy zawieszenia bankrut a po odwieszeniu w ktore nikt niewierzyl zaczyna sie cos dziac cena idzie stopniowo w gore zachowoje sie jak bge na poczatku nie namawiam do kupowania ale moxna sie przygladnac i pomyslec
Pozdrawiam