człowieku mów po polsku masz takie info czy z kuli wziąłeś? jaka firma przed walnym, wywalając kogoś z RN i sprzedając poza rynkiem 900k papiera ogłosiła by że może być fiasko? bo to wszystko świadczy raczej o czymś w drugą stronę, idź się napij czegoś lepiej a nie piszesz głupie głupoty
i co edo wystraszony?? nie dobierasz juz po 8 gr?? to 900 tys akcji miales racje sprytna zagrywka zeby pozbywac sie akcji bez ujawniania ktos powoli wysypie sie z tych 900 tys i zostanie im 5,1 mln bardzo bardzo madre a uciekaja ludzie z zarzadu bo to totalne dno
nie dziękuję, zresztą ja jestem leszcz i mam mało, dużo tutaj nie stracę jak coś, a tak na marginesie biorąc mało prawdopodobny scenariusz "haha" już widzę to upychanie 900kilo akcji na otwartym, do 22 nie zdążą... chyba że łajbę rozbujają porządnie i to w górę ale do ilu musieli by nabić kurs??;))
ale dosypują edo gdzie jestes ze swoim optymizmem?? pociesz ubranych :) a moze placzesz nad swoja glupotą co?? a jak mowilem ze to dno to nikt mnie nie sluchal i kazdy wyzywal a teraz macie za swoje
siedze ale mam 50k akcji po 0,08 wiec jak nawet spadnie to mi nie zalezy na tym ja czekam na poziom 3-4 gr z naciskiem na 3gr dlatego ciesze sie jak spadnie a wy macie gacie pelne bo dla was mialo byc 15, 20 a moze 30 gr a tu lipa nie rosnie ptaszynka
haha masz nadbagaż i to dlatego nie może ruszyć :-) robisz za balastowego...
no i przestań rzucać kilogramem pod siebie :-) z wagi nie stracisz ale ze strachu ,że odjedzie bez ciebie na pewno...nim napakujesz do wora
racjonalnie myslacy czlowiek wie ze bedzie 4 gr ale sa tutaj glupki ktorzy juz raz podbili do 15 gdzie sie wysypalem
p.s. wczesniej bez zadnego info potrafilo z 5 gr urosnac do 15-16 gr a teraz niby takie super infa i co nie rosnie, powiem jedno wiecej juz tu nie urosnie jak kto madry to zrozumie o co chodzi
widzisz problem jest taki ze wam wszystkim zalezy na wzrostach a mi na spadku i tutaj jest konflikt interesow bo ty juz jestes zaladowany podejrzewam ze wysoko bo jak narazie nikt na forum nie napisal ze zostal ubrany od 0,30 do 0,20 gdzie bardzo barzo duzo akcji poszlo w rynek
skoro jest po 8gr, a jesteś pewien, że spadnie do 4, to dlaczego nie wywalisz po 8 i nie odkupisz 2x więcej po 4? bo sam nie wierzysz w to co mówisz baranie?
ale jesteście wszyscy śmieszni, wielkie inwestory co się podniecają 4 tys plnów, zamiast rozmawiać rzeczowo to się grzejecie kto kogo ubierał, kto jest leszczu idt... ogarnijcie się trochę bo przy waszych poziomach 1gr w tą lub tą to jest 400 - 500 pln....
co do meritum to jak ktoś ma ochotę:
1. widać na fixie jest trochę tego na S po 0,10, weźcie pod uwagę że ktoś to mógł niedawno kupić od 0,05 a to nawet 100% zarobku
2. wywalili kogoś z rady nadzorczej
3. sprzedali 900kilo papiera po 0,10 pln
4. mamy info o prowadzonych rzekomo negocjacjach których wynik mamy jako akcjonariusze poznać do 22 marca br.
wnioski mogą być różne, ~haha może mieć takie jak pisze, według mnie punkty 2,3,4 świadczą o tym że sprawa jest już dogadana, do RN wchodzi człowiek od nowego inwestora, 3 te papiery albo należą do nowego człona rady, albo są u innej osoby powiązanej z nowym inwestorem. oczywiście to opcja, nie mówię że tak jest i już. Jeżeli macie inne pomysły chętnie wysłucham, tylko proszę jakiś sensowny argument ;)))
tylko, że o tej rzekomej nerwowości to głównie ty mówisz... to ty (sądząc po wpisach) robisz najwięcej w gacie ze swoim symbolicznym pakiecikiem za 4000 zł.. Proponuję zatem, żebyś przestał się nakręcać i nie podniecał się aż tak bardzo, że spadnie, albo nie. Mam o wiele większy pakiet od twojego, kupiony średnio po 8,5 gr i nie ujadam jak zbity pies próbując dowartościować siebie robieniem z innych idiotów, że trzymają papier, który ma spaść o 50%, a sam go trzymając. Proponuję idź do psychologa, on pomaga takim, jak ty. Pozdrawiam:-)
problem masz Ty z rozumieniem postow wiec idz do okulisty badz naucz sie czytac ze zrozumieniem tak jak ktos napisal w innym watku myslicie ze tu przyjdzie jakis grubas i bedzie lykal akcje (dobre sobie hahahaha) powodzenia
haha, ważny dzień to jest 22/03, a nie to co ktoś sobie wymyślił, do tego AD nie wskazuje na dystrybucję, do tego ty masz 50kilo po 8,5gr o ile nie mylę więc czym się martwisz?
tylko tyle jesteś w stanie rzucić żeby chwili powstrzymać popyt na papier? Chociaż z drugiej strony to już wiesz,że tyle wystarczy, aby cały dzień nikt nie kupował. Strach na papierze jest.
Ale to nie zmienia faktu, że Cię nadal nie lubię. Dałbyś ludziom zarobić, podbić do 15gr, wysypać tak jak poprzednio, kupić znowu za 5gr. Ale nie... Ty wolisz być siwym miliarderem niż szpakowatym milionerem.