• Informacje dla was!!! Autor: ~bART [87.205.187.*]
    Witam, kto jest na forum i czyta posty wie że nie udzielam się zbyt często lecz mam konkretne info o spółce. Tak jak pisałem przed info o wynikach rady wierzycieli i przed układem, że on będzie. Tak teraz pisze że niedługo będzie dobre info. Choć to każdy ogarnięty gracz jest w stanie wywnioskować, gdyż po układzie cięcia kosztów i reorganizacja struktur. Co oznacza przygotowanie pod restrukturyzacje, do tego dochodzi znaczący akcjonariusz który z nie jednego pieca jadł chleb jeśli chodzi o spółki z tej branży. Biorąc pod uwagę postępowanie przedsiębiorstwa w ostatnich dniach, analizę techniczną, oraz fakt że wywala drobnica należy się zastanowić po której stronie barykady zleceń się ustawić. Nie piszcie że naganiam, ja tylko daje do myślenia i dzielę się informacjami choć nie mogę wszystkimi jakie posiadam. Pozdrawiam
  • Re: Informacje dla was!!! Autor: jumper1985j1 [83.7.49.*]
    Dobrze gada, dać mu wódki :D
  • Re: Informacje dla was!!! Autor: ~triticale [79.163.128.*]
    kupiłem rok temu po ok 2,50 zł,przeżyłem 0,1 zł,także ja jako tzw. drobnica na pewno nie sprzedam.w 2015 roku sprzedam po 25 zł.pozdrawiam wytrwałych
  • Re: Informacje dla was!!! Autor: ~promil [178.37.98.*]
    wkrótce raport za 2012 rok

mam przeczucie, że będzie dobry, spółce powinno zależeć, by odbić od dna przecież

choć to wogóle nie jest zależne od nich ;) ale jednak przypływy pieniężne powinny być dość spore, zapewne te zobowiązania, które wyrównują w tym momencie ich dłużnicy dotyczą zrealizowanych projektów w 2012 roku
  • Re: Informacje dla was!!! Autor: ~Doradca Pawlika [46.112.227.*]
    Raport za 2012 bedzie masakryczny
    Ale to jest w cenie
    Bedzie czyszczony bilans i wszelkie zaszłosci beda tam wrzucane
    Za to za drigi kwartał 2013 beda nam juz rosły wszystkie wskazniki
    bedzie gruboooooo
  • Re: Informacje dla was!!! Autor: ~kasztan [89.74.77.*]
    Czy jest informacja kiedy będzie podany raport za 2012.

pozdrawiam
  • Re: Informacje dla was!!! Autor: ~ kopernik [217.144.201.*]
    co chciałem to wydarłem ,ale trupa nie ,tykać .
  • Re: Informacje dla was!!! Autor: ~promil [178.37.98.*]
    na stronie spółki jes podane całe kalendarium wydarzeń

raport 20 Marca będzie do publicznej wiadomości wystawiony
[x]
ABMSOLID 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.