Witam, kto jest na forum i czyta posty wie że nie udzielam się zbyt często lecz mam konkretne info o spółce. Tak jak pisałem przed info o wynikach rady wierzycieli i przed układem, że on będzie. Tak teraz pisze że niedługo będzie dobre info. Choć to każdy ogarnięty gracz jest w stanie wywnioskować, gdyż po układzie cięcia kosztów i reorganizacja struktur. Co oznacza przygotowanie pod restrukturyzacje, do tego dochodzi znaczący akcjonariusz który z nie jednego pieca jadł chleb jeśli chodzi o spółki z tej branży. Biorąc pod uwagę postępowanie przedsiębiorstwa w ostatnich dniach, analizę techniczną, oraz fakt że wywala drobnica należy się zastanowić po której stronie barykady zleceń się ustawić. Nie piszcie że naganiam, ja tylko daje do myślenia i dzielę się informacjami choć nie mogę wszystkimi jakie posiadam. Pozdrawiam
mam przeczucie, że będzie dobry, spółce powinno zależeć, by odbić od dna przecież
choć to wogóle nie jest zależne od nich ;) ale jednak przypływy pieniężne powinny być dość spore, zapewne te zobowiązania, które wyrównują w tym momencie ich dłużnicy dotyczą zrealizowanych projektów w 2012 roku
Raport za 2012 bedzie masakryczny
Ale to jest w cenie
Bedzie czyszczony bilans i wszelkie zaszłosci beda tam wrzucane
Za to za drigi kwartał 2013 beda nam juz rosły wszystkie wskazniki
bedzie gruboooooo