ku mojemu zdziwieniu akcje cały czas kroczą wolnym krokiem na północ...
...tutaj musi być już wszystko ustalone, a nam pozostaje cierpliwie czekać aż ogłoszą to info....po którym kurs chyba jeszcze bardziej wystrzeli !!!
jak na tą spółkę patrząc w perspektywie ostatnich 9 miesięcy to dzieje się bardzo dużo. Jest spora szansa na przebicie dziś 2 zł. Jeśli na zamknięciu przejdzie 2,07 to możemy jeszcze urosnąć do końca tygodnia. Bardzo podobny scenariusz jak na MONNARI rysuje się:)
Tylko kto wytrzyma takie wzrosty. Jak na razie jest to wzrost wzrost impulsowy bez korekty. Ja widzę już zniecierpliwienie. Twierdzę że rynek już się nachapał, a dalsze dynamiczne wzrosty mogły by być spowodowane agresywnym wykupem przez duży podmiot, lub szczególnie dobra informacją. Jeśli nie to czas na korektę. Ale mogę się mylić nie takie rzeczy widziałem w tym kasynie.
ja żadnego zniecierpliwienia nie widzę :) raczej entuzjazm. Mało kto tak rośnie jak DSS teraz na naszej bananowej giełdzie. Myślę że będzie atak na 2 zł.
Spadnie??? Dobre... :)) przeciez to byla podbitka pod wywalenie.. Teraz to poleci prosto w dol na grosze. Myslisz że czym splaca wierzycieli?? Emisja tu bedzie ani się obejrzysz
Pozwolę sobie odświeżyć wypowiedź z przed kilku dni (pisaną przy kurskie 1.8 zł).
Zgodnie z pesymistycznymi spekulacjami kurs dotarł do 1.2 zł to dosyć ważny punkt w ostatnich miesiącach. Gdyby nie lęki co poniektórych o raport nastąpiła by porządna korekta spadków. Tak czy owak coś ciekawego się dziś pewnie wydarzy. Pytanie na najbliższe godziny czy 1.2 wytrzyma. Na minus - słabość szerokiego rynku.
Następny kryzys to powiedzą że może będzie na wyspach owczych pewnie będą baranów ,, szczydz" heeeee.. heeee,,, na razie to na giełdzie szczygą haaaa.. haaaa...