• no i co? Autor: ~moimzdaniem [80.53.48.*]
    rosnie i bedzie rosło, tyle, że wolno i spokojnie - trzymajcie
  • Re: no i co? Autor: ~developer [37.128.79.*]
    a jak spadnie to szybko i dużo!
  • Re: no i co? Autor: ~Stasek. [37.8.242.*]
    Nie pieps piepsu piepsem. Je dobze , bedzie lepi.
  • Re: no i co? Autor: ~nie za szybko [77.112.131.*]
    nie wiem czy czasem nie za szybko rosnie, chyba ze info w drodze
  • Re: no i co? Autor: ~marco [95.211.77.*]
    daj spokój stary, dwa - trzy procent na sesje przez dwa dni to jest za szybko?
    Widać że krótko na giełdzie siedzisz.
    Ta spółka ma taki potencjał że spokojnie może urosnąć 50% w tydzień.
  • Re: no i co? Autor: ~niezaszybko [77.113.222.*]
    urosnie ale po infie, na powolnym zbieraniu to jest za szybko według mnie
  • Re: no i co? Autor: ~k. [194.247.62.*]
    tu sytuacja wygląda tak że nie jeden chciałby pozbierać, ale nie może bo mu kurs ucieka.
    W ten sposób chcąc nie chcąc musi zbierać na wyższych poziomach, ale na każdym kolejnym poziomie podaż się szybko wyczerpuje i trzeba zbierać wyżej, w ten sposób spirala wzrostu się nakręca.
    Ponieważ ci którzy mają te akcje wiedzą że realna ich wartość jest o wiele wyższa niż obecnie, dla tego nie widzą oni potrzeby żeby sprzedawać dzisiaj, skoro w przyszłości będą mogli sprzedać drożej.
    Mogę powiedzieć że długo siedzę na giełdzie, ale tak pewny i stabilny trend wzrostowy jak tutaj obserwowałem może parę razy.
    Widząc co się dzieje jest coraz więcej chcących przyłączyć się do trendu a to oznacza że jest on na razie raczej niezagrożony.
    Oczywiście jakaś korekta jest nieunikniona, ale jak do tej pory każda próba korekty jest szybko kasowana przez popyt i myślę że przynajmniej na razie to się nie zmieni. Może tylko przyszła korekta będzie nie 20 groszowa, ale jednozłotowa.
    Sytuacja posiadaczy tych akcji jest bardzo komfortowa, bo na razie końca wzrostów nie widać, a ryzyko większych spadków też jest raczej niewielkie.
    Moim zdaniem mamy tu bardzo wyraźny trend, z którym nie należy walczyć i który jak to z trendami, może nas zaprowadzić wyżej niż się wielu wydaje...
  • Re: no i co? Autor: ~rychul [89.67.92.*]
    przynajmniej kilka funduszy zbiera; niezbyt wielkie ale kilka baniek chcą w PHN trzymać; do ilu może dojść w ciągu pół roku? 35?
  • Re: no i co? Autor: komor13 [80.53.48.*]
    mysle ze 40 jest realne
[x]
PHN 0,40% 9,96 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.