Animator...cienias jakiś,ale widziałem gorszych(np.WDDBU,tet to szmaciarz na mxa).
A tak po prawdzie to nie ma wzrostów bez zakupów
więc kto żyw i kto wierzy niech bierze...bo leży jak na talerzu,nio!
zarząd makora zobowiązał sie do skupu akcji, przeciez nie będą skupowali po 20 groszy, tak?
dlatego tez moim zdaniem zbijali cenę na jak najniższą, ale z czaem zaczęło to kogoś mierzić i zwinął juz 2 razy akcje, właśnie ich,
moim zdaniem wszystko jest sztuczne ,sami przewalają a ci co mają akcje nie sprzedają tylko czekają
tak jak pisałem wczoraj to się nazywa wyhhojanie z papiera, tak dalej
Do przedmówcy wyżej, a ja mam pytanie, kto ma to podnieść?
Od Stycznia czyli od 12 gronia spadło do 7-8 gronia do Marcu. Ja sam miałem kilkadziesiąt kilo papiera i coś Mi jeszcze zostało z tego, ale już nie dużo, też trzymałem od Stycznia. Większość ludzi po ostatnich zwałach się wycofała. Po prostu się boją umoczyć(mimo zapewnień Prezesa spółki że wyjdą na prostą). Może stać kogoś na trzymanie waloru przez pół roku lub rok, a może i 2 lata (z wyjściem na zero - prowizja dm). Teraz masz problemy z Cyprem. Sporo biznesmenów trzyma tam kasę, też się boi zwałek na szerokim.
Makora dryfuje. Ma poważniejsze zmartwienia, od pilnowania kursu na NC, może kiedyś znów zaświeci słońce nad nią, kto to wie.
Pozdrawiam i życzę sukcesów inwestycyjnych -:)
daro_exp
A jednak...coś mi tu się nie zgadza?
Czy może macie pojęcie o co tu chodzi?
Raport chcą podać wcześniej(31-05),nagłe zakupy i gwałtowny ruch
(bagatela 44%)w górę?Wróciłem do chaty i w szoku byłem,nio!
Jak coś wiecie to gadajcie,ciao.
Nie potrafię merytorycznie przełożyć tekstu infa o podpisaniu
listu.Zbyt mało wiem o historii Makory.
Mógłby ktoś obyty w temacie zająć stanowisko i ciut
jaśniej podać tą informacje,ciao...