Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Co to dziś było?

Do przedmówcy wyżej, a ja mam pytanie, kto ma to podnieść?
Od Stycznia czyli od 12 gronia spadło do 7-8 gronia do Marcu. Ja sam miałem kilkadziesiąt kilo papiera i coś Mi jeszcze zostało z tego, ale już nie dużo, też trzymałem od Stycznia. Większość ludzi po ostatnich zwałach się wycofała. Po prostu się boją umoczyć(mimo zapewnień Prezesa spółki że wyjdą na prostą). Może stać kogoś na trzymanie waloru przez pół roku lub rok, a może i 2 lata (z wyjściem na zero - prowizja dm). Teraz masz problemy z Cyprem. Sporo biznesmenów trzyma tam kasę, też się boi zwałek na szerokim.
Makora dryfuje. Ma poważniejsze zmartwienia, od pilnowania kursu na NC, może kiedyś znów zaświeci słońce nad nią, kto to wie.
Pozdrawiam i życzę sukcesów inwestycyjnych -:)
daro_exp

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MAKORA 0,00% 0,07 2019-04-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.