no chyba, że batonik zniknie choć myślę, że to dalej ta sama osoba wywala i on zostanie...
komu tak zależy, żeby jak najszybciej się wysypać z tych kilkuset kilo??
ma ktoś pomysły kto może oddawać bez względu na cenę?? czy to specjalne zbijanie kursu? (choć w to wątpię - za dużo akcji ulica może odebrać...)
ja jakbym wywalił to widły dolne murowane -) mam 301 tyś, ale bardzo tanio kupione, nie ma co panikować, panikują ci co kupili wysoko, po 2-2,5 -wiadomo mozna żałowac że się nie opchnęło, ale jak ktoś wierzy że będzie wiecej, to tak bywa, jestem za tym za tymi co maja koł takiej wielkosci się spotkać i razem byśmy już coś mjeli do powiedzenia, bo tak jak nie masz 5 proc to sobie możesz na walnym tylko wypić kawę i zjeść krakersa -)
Asad i tak nas przegłosują na walnym... ja np. chciałbym odwołania prezesa bo nie mam do niego absulutnie żadnego zaufania po tym co pokazał w tym roku.
może za wiele nie zrobicie ale zawsze chociaż możecie poddać pod głosowanie;)
i będzie w protokole taki punkt tylko musicie chyba już zgłosić projekt uchwał;)
założymy stowarzysznie akcjonariatu BGE drobnych akcjonariuszy i będziemy niczym ci wymienieni z progiem powyżej 5 proc., to by wtedy miało sens -) o ile wierzymy w tą spółkę -)
panowie kontrakt kontraktem ale czy wiadomo co w ogóle z budową biogazowni które to miały być głównym źródłem dochodu firmy?!
i dlaczego chcą budować poniżej 1 MW? no i jak zamierzają to sfinansować skoro zrezygnowali z dotacji (nie wiedzieć czemu...)
bo jak tak się przegląda informacje to coraz więcej ich powstaje a u Nas ciągle cisza...
no to zaraz 0,5x...
czy firma ma jakieś jeszcze poważne problemy??
bo wygląda jakby mieli ogłosić upadłość...a na maile oczywiście nie odpisują...
ciekawe ilu wytrzyma chociażby do walnego;) choć niestety i tam może się nic nie wyjaśnić...tyle tylko, że z biomasą jest problem a zielonymi certyfikatami też...
więc znowu może minąć z rok zanim zmieni się na lepsze:(
Co do zleionych certyfikatów masz rację, w obecnej regulacji prawnej nie opłaca się budować biogazowni. Patrząc na projekty uchwał na walnym nie będzie żadnych przełomowych decyzji. Prezes zamilkł bo tak mu jest wygodnie...
dokładnie...i coś mi się wydaje, że zostało Nas już tu tylko kilku...jurka już w znacznej części nie ma...jednak było trzeba się skracać zaraz po raporcie...a prezes milczy - masz racje bo tak mu wygodnie...bo właściwie co ma powiedzieć? jest do dupy i nie mamy się czym chwalić??
ps. ale teraz tak naprawdę nawet nie ma jak sprzedać...bo jakbyście zaczęli też wywalać to powrót na grosze:P
chyba takiego obrotu spraw nikt się nie spodziewał...a ten blisko związany ze średnią 1,4x?
może komunikat tez otrzymamy po czasie...
a tak mówiąc szczerze to też dziwne to wywalanie...kto o zdrowych zmysłach robi to w ten sposób?! jeszcze wystawiając pakiety kilkanaście kilo na S?! :P
a co do certyfikatów to tam istny rollercoaster:P miejmy nadzieje, że wreszcie się wezmą za ustawę bo jak tak pójdzie to oczywiście nie spełnimy warunków UE i będą kary...
chyba trzeba to zakopać głęboko i albo stracić wszystko albo za 2-3 lata dopiero odkopać;) może do tego czasu wreszcie coś wybudują:P
Przecież p. Pawłowski nie ma żadnego szacunku do drobnych akcjonariuszy. Gdyby miał chociaz trochę to by odniósł sie do obecnych spadków. Widocznie jemu to pasuje....
Wczoraj -17%, dzś już tylko - 8% - włączyli hamowanie.
Podbijcie kurs chociaż trochę, żebym mógł jakoś upłynnić resztówkę i pa. :)
Miła była przejażdżka od 0,13 do 2,0 - 2,5 ale już wystarczy.
Firma, która ratunek opiera na jednym kontrakcie handlowym, nie jest zbyt wiele warta.
Nie jestem jurkiem, a wzrostów od jutra nie będzie, może być co najwyżej lekka korekta spadków. Pozostałe przemyślenia pozostawiam dla siebie.
Reszta jest milczeniem.