• UWAGA NA COGNOR!!!!!! Autor: ~rey [5.173.212.*]
    80 procent spółek wystrzeliło,w tym bankruty. Można zauważyć po ostatnich sesjach że mocno zbierają cognora. Szykują niezłe wyniki i jeszcze lepsze prognozy. Odwrócony wat i ogólna poprawa koniunktury bardzo szybko sprawi że cognor wystrzeli z podwójną siłą,gdyż nie był kompletnie grany. Nawet drozapol już strzelił do góry. Jak chcecie zarobić dodajcie sobie chociaż do obserwacji,nawet po wzroście jak się podłączycie to zawsze będzie można jeszcze zarobić kilka procent.
  • Re: UWAGA NA COGNOR!!!!!! Autor: ~rey [5.173.212.*]
    w światowej gospodarce też prognozują lepsze perspektywy dla stalowej branży. Ciekawi mnie tylko dlaczego jest tak mocno trzymana cena. Sam prezes powiedział że wartość akcji powinna oscylować między 4-5 zł
  • Re: UWAGA NA COGNOR!!!!!! Autor: ~Trzymana cena [212.91.29.*]
    Tutaj cena trzymana jest od kilku lat - prawda 30 mało?
  • Re: UWAGA NA COGNOR!!!!!! Autor: ~misc [46.171.68.*]
    ścierwo i tyle... nie jest grane bo nikt takiej szmaty na kiju nie tyka
  • Re: UWAGA NA COGNOR!!!!!! Autor: ~CSG2007 [31.193.12.*]
    skur...yn Sztuczkowski dodrukował sobie akcji Centrostalu po cenie 4.5 razy niższej od rynkowej, po tym, jak nikt mu nie sprzedał w wezwaniu. Rynek nie zapomina skurwysyństwa i odwdzięcza sienie tykając jego gówna. To samo na MNI Piechockiego i kilku innych spółkach, które orzą ryjem po dnie.
  • Re: UWAGA NA COGNOR!!!!!! Autor: ~wrona [46.165.208.*]
    tęż to pamiętam, od momentu dodruku kurs spada do dziś. Za takie kurewstwo się płaci utratą reputacji - ja na przykład Cognora nie dotknę, bo nie chcę się obudzi pewnego dnia i zobaczyć komunikatu na espi, że główny akcjonariusz sobie dodrukował akcji po cenie 5 razy niższej od rynkowej. Niech sobie spółka pana Sztuczkowskiego rośnie na zdrowie, spółek na na gpw nie brak, nie trzeba kupować maszyn do dymania drobnicy.
  • Re: UWAGA NA COGNOR!!!!!! Autor: ~lol [84.10.238.*]
    mądrze prawicie
  • Re: UWAGA NA COGNOR!!!!!! Autor: ~misc [46.171.68.*]
    Wielki mi Król Stali ... złośliwy nei jestem ale to co zrobił prezes to jedno wielkie szachrajstwo!!
    dziękuję postoję popatrzę jak rośniecie ... może za 20 olat po 10 zł ta szmata będzie
  • Re: UWAGA NA COGNOR!!!!!! Autor: ~kwa [89.228.20.*]
    Ale pie... cie.
    Jak narazie to Sztuczkowki niczego nie dodrukował sa waranty z opcja kupna akcji ktore sam objał w wiekszej ilosci. I co smieszniejsze nowe akcje sa (bedą ) drukowane po 4 zł
    A kurs wynosi 2 zł, wiec nie osmieszajcie sie. Dzis do tej ceny jest do zarobienia 100% dzieciaczki.
  • Re: UWAGA NA COGNOR!!!!!! Autor: ~ali [46.165.208.*]
    Każdy wie, co zrobił Sztuczkowski (Złomrex) w 2007 roku, gdy wezwał do sprzedaży akcji CSG, nikt nie odpowiedział na wezwanie, to sam sobie emisję uchwalił dla siebie samego po cenie z tego wezwania. Skurwysyństwo dekady.
  • Re: UWAGA NA COGNOR!!!!!! Autor: ~kwa [89.228.20.*]
    Bez przesady.
    Wszyscy wiemy jak było, nie opowiadaj głupot.
    Krus był w granicach 5 zł gdy sie rynek dowiedział że Sztuczkowksi chce przejac kontrolę na CSG i bedzie ogłaszał wezwanie.
    Co zrobił rynek "spekulanci" ??? Wywindowali Sztuczkowskiemu cene akcji na 30 zł liczac że Sz. głupi i zapłaci.
    Sztuczkowski wydrukował sobie akcje po godziwej cenie takiej jakiej były warte lejac na spekulantów.
    Nie dał sie okraść?
    Dzis nic na tych akcjach nie zarobił. Jesli sprzedał to po nizszej cenei niż kupował.
    Wiec bez kitów dobrze?
  • coś SIĘ Zaczyna chyba bedzie ostro do góry !!!!! MONNARI KIERUNEK Autor: ~xpek [77.255.245.*]
    CIEKAWE CZY BĘDZIE JAK Z monnari
  • Re: UWAGA NA COGNOR!!!!!! Autor: ~byk [95.160.106.*]
    nie wierze...
  • Re: UWAGA NA COGNOR!!!!!! Autor: ~jerry [89.71.117.*]
    Sztuczkowski obejmował nową emisję pod siebie po 7,30 zl, wiec też jest ostro w plecy.
  • Re: UWAGA NA COGNOR!!!!!! NIE TYKAĆ !!!! Autor: ~lolek [46.170.167.*]
    Idzie na groszówki.. wszelkie spontaniczne oznaki euforii jak i inne sposoby zachecajace swołoczeństwo do zakupów tego czegoś bedą ciepaką pod pozbycie się łajna... zbyt wielu umoczonych na zbyt wielu poziomach... wygrzebać sie z tego marazmu będzie naprawdę cięzko... jedynie czego się oczekuje od Cognora to aby sie go pozbyć w miare szybko... mimo to pozdrawiam konsekwentnych i CIEEEEEERPLIWYCJH....
  • Re: UWAGA NA COGNOR!!!!!! Autor: ~mimil [213.216.110.*]
    Nie rozmumiem tej dyskusji. Ja też objąłem kilka warrantów, z ceną objęcia 4 zł. Prezes Sz. objął zdecydowanie więcej. Spodziewał się wzrostu kursu - perspektywy runku stali były wtedy ok. Pomijam już jak były emitowane te warranty, na zorientowanie się o co chodzi były w zasadzie dwa dni, i nic więcej. Teraz mamy sytuację że prezes nie chce obejmować warrantów/akcji po 4 zł mimo zapowiedzi.
    Ala daleki byłbym do twierdzenia że robi inwestrów w konia w takim zakresie jak to piszą tutaj niektórzy. Polecam spojrzeć na: bomi, pbg, atlantis, ifc, petrolinvest, bioton.
    Przy tych powyżej to jest on małym pikusiem.
  • Re: UWAGA NA COGNOR!!!!!! Autor: ~lipek [82.197.50.*]
    wymiekam już:( wszystkie wytypowane gnioty wystrzeliwują co chwile jak grzyby po deszczu a ja nie potrafie sie pozbyć cognora fak!
  • Re: UWAGA NA COGNOR!!!!!! Autor: ~jerzyk [93.186.31.*]
    Ciesz się że jeszcze nie zbanrutowal z takim prezesem na pokladzie :)
  • Re: UWAGA NA COGNOR!!!!!! Autor: ~mosze [178.217.192.*]
    ale jaja ...wielka noc....0.30zł
[x]
COGNOR -2,14% 4,90 2026-04-13 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.