• Jak wyjść Autor: ~nolke [79.186.248.*]
    witam
    jak wyjść z tej spółki, kiedy obroty są takie niskie, czemu tak się dzieje?
  • Re: Jak wyjść Autor: ~arek [77.115.150.*]
    uwazam ze obecnie nie warto sprzedawac, odlewnie co zle maja juz za soba takze teraz moze byc coraz lepiej, jak kurs wzrosnie to poprawi sie płynność
  • Re: Jak wyjść Autor: ~sl [176.97.26.*]
    Płynnosc jest faktycznie podejrzanie mała, na tyle mała ze zaczynam podejrzewac ze ktos skupił juz ogromną wiekszosc z wolnego rynku i kisi to gdzies w stodole zamiast podac info...
  • Re: Jak wyjść Autor: ~nolke [79.186.248.*]
    ok a;e ja nie chce wejść- tylko sprzedać akcje, a tutaj od rana obrót na 210 złotych, co to ma być? zawieszone notowania przez cały czas czy brak popytu? już sam nie wiem. trzymać aż się obudzi to coś?
  • Re: Jak wyjść Autor: ~zocha [91.193.41.*]
    No własnie na to czekam ktoś skupił zanęci lada chwila i zacznie sprzedawać. Dlatego należy sprzedawać razem z nim a nie kupować. Na kupno to jest czas tetaz na sprzedaż lada chwila a potem znowu i znowu aż banki zrobią jakieś ruchy a wtedy może być krucho z tymi co zostaną z papierem. Może to potrwać rok albo kilka lat nawet.
    Wyjsc przeciez mozesz, jakies zlecenia po stronie kupna przecież są. Pytanie czy warto, bo chyba naprawdę bardzo, bardzo mało akcji jest w wolnym obrocie patrzac na to co sie dzieje w arkuszu i po transakcjach. Gdyby nie animator/sternik, ktory w niektore dni tez przysypia... Nie jest to spolka "krzak", ale dość duża firma i na moj nos tak male obroty mają jakąs głebszą przyczynę -> silna koncentracja w jednych łapkach ? Ogromny trojkat na pewno pozwolił komus zebrac z rynku sporo akcji, więc technicznie to by potwierdzało tą bardzo małą obecnie płynność na tym papierze.
    @ Zocha,

Kto skupuje - Bolek Czy Lolek ?
    Myslisz ze banki wyjda po nominalnej odsprzedajac mu swoje udziały ?
  • Re: Jak wyjść Autor: ~Darknews [89.126.11.*]
    Ja tam trzymam chociaz mam tu na razie jakieś 15% w plecy, ale własnie patrzac na to co się dzieje z wolumenem sądze, ze odrobię to niedługo i to grubo. Każdy zna chyba ta zasadę iż im dłużasza akumulacja na jednym poziomie tym większe i dłużej trwające wzrosty, a tutaj skoro ciezko jest wyjśc mająć kilkadziesiat tysięcy akcji to niby jak by mieli przy tym kursie wyjśc Ci co mają po kilkaset tysięcy akcji? Będzie pompa i tu gruba, Jednak może to jeszcze długo potrwać, aż pojawią sie jakieś infa które zachęcą do zakupów i zwiększą obroty, a żeby wyjść z tego to tu musi z 800-100% urosnąć, tak, zeby ten co zacznie ciągnąć kurs mógł się wypstykać sie z akcji no i na tym zarobić, Bo wzrost tu o 10 % to można w 10 minut zrobić wywalajac na to ze 30-40 k zł, tyle że co to za wzrost skoro na drugi dzień tyle samo może spaść nawet przy obrotach o połowe mniejszych, tu musza grubo podciągnąć.
  • Re: Jak wyjść Autor: ~down [109.243.216.*]
    a dzisiaj ktoś po cichu po tysiaku sprzedaje - czy wiecie czy długo już to robi ?
  • Re: Jak wyjść Autor: ~re [84.10.141.*]
    Bankrut
  • Re: Jak wyjść Autor: ~ZGON [77.253.58.*]
    JEDYNA DROGA TO NOGAMI DO PRZODU
  • Re: Jak wyjść Autor: ~re [89.78.117.*]
    Tera z spokojnie wyjdziesz.
  • Re: Jak wyjść Autor: ~waldi [31.6.146.*]
    tu teraz niewarto wychodzic, bedzie tylko lepiej
  • Re: Jak wyjść Autor: ~rr [83.1.217.*]
    udało się to sprzedać w końcu
    do zobaczenia na 1,95
  • Re: Jak wyjść Autor: ~Andrzej W. [77.254.45.*]
    Do zobaczenia na 4,2. Historia lubi się powtarzać.
    o.60 groszy tez bylo Historja
  • Re: Jak wyjść Autor: ~Andrzej W. [79.190.238.*]
    No i chyba nawet gdzieś po czterdzieści parę groszy kupowałem, właściwie to dokupywałem, bo większość miałem z czasów przed upadłością. Ale przyszedł czas wzrostu do ponad 4 i po 2-3 latach stresu i cierpliwości opłaciło się. Teraz spółka jest na prostej, brak tylko płynności - mało akcji w obrocie z racji zaangażowania banków (choć dzięki temu może i jest trochę bezpieczniej), ale to też się skończy, w końcu będą sprzedawać i/albo kupować.
  • Re: Jak wyjść Autor: ~bryniol [31.41.141.*]
    W moich zapiskach to historia 0,37
    Pieknie 0.37 groszy jak dojdzie
[x]
ODLEWNIE 0,62% 9,68 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.